Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto ma,,,,

W jakim wieku pierwsza plomba????

Polecane posty

Gość kto ma,,,,

w jakim wieku mieliscie pierwszą plombę???

Gość lolooo
10 lat

szczerze?? to powinnam mieć już chyba w wieku 9 lat :O ale, że byłam gówniara bałam się iść do dentysty efekt jest teraz taki, że nie mam kilku zębów, kilka zaplombowanych a reszta psuje się jak cholera i muszę dbać o nie jak o jajko :O:O u mnie w rodzinie to już chyba dziedziczne :(

Gość
nie wiem, ale w wieku 8 lat mialam rwany staly zab:o

Gość opirek
4 lata jak miałam mleczaki a odkąd mam stałe zęby nie były plombowane a mam już 18lat

Gość onp
nie na temat - strasznie mnie smieszy jak ktos mowi blomba albo zablombowac zab

Gość lolooo
opirek ,ale masz bialutkie,czy masz takie lekkie jakby kropki czarne ,ale jeszcze nie jest to próchnica???

Gość a ja mam piekne
ja maiłam wyrywane 4 stałe

Gość Malwina Malinowa
ja mialam jakies 28 jak mialam piersza plaabe. do dzis mam 4 zeby po leczeniu

Gość opirek
mam bialutkie co 3miesiące chodzę do dentysty baby nie bójcie się łazić do dentysty to nie zbok jak ginekolog!!!!!!

Gość
piwo mam to samo kazdy dentysta mi biadoli nad slaba zebina i chyba tez proteza kolo 40stki obeznie plombe mam chyba w kazdym zebie, brak narazie tylko teog jednego...

Gość lolooo
opirek ,a ile razy na dzien myjesz,czym itp i co robi ci dentysta co 3 miesiace ,czyści ????

Gość
opirek ja sie nie boje, mam wszystko na znieczulenie tylko w niemowlectwie tak m nie nafaszerowali antybiotykami ze teraz zeby psuja sie same

Gość mmmm.jot
ja mialam pierwsza plombe jak mialam z 9 lat, a usunietego stalego w wieku 17 lat - dolna 7 , po kanalowce, teraz mam 23 lata , i usunieta mam jeszcze jenda 6 gorna, i dwie 5 po kanalowce

Gość paulina 188818
ja mam 18 lat, piewsza plmbe mialam zakladna jak mialam z 7 lat chyba, dzisiaj bylam z bolem zeba ud entysty - gorna 5 ,bardz boje sie dentysty , i bolu, dzisiaj jednak myslalam ze nie wytzrymam juz z bolu wiec bylo mi obojetne co dentysta zrobi. okazalo sie ze dziura naprawde jest ogromne i bardzo gleboka, dentysta w sumie z 25 min powiercil mi w tym zebie i zalozyl mi cos do zeba, teraz znieczuolenie zeszlo i zab pobolewa, boje sie tego kanalowego tym bardziej ze moja Mama miala kiedys leczone kanalowo pare zebow , gorn 5 i niedawno wypadla jej ploba i zab ja bardzo bolal, poszla do dentsysty i dentysta jej usunal zeba, A ja nie chce stracic tej 5 , Moja siostra miala leczona 2 kanalowo, to po miesiacu zab jej sie ukruszyl , i ponownie kanalowe , bylam z niw wtedyw gabinecie , to nieciekawie to wygladalo,

Gość alicjaaaa18
tezx wlansie mam 18 lat, i trochejuz problemow z zebami, mialam usunieta 7 dolna, i keidys leczona gorne 1 w lewej mialam od spodniej strony dosyc duzy uytek , w prawej tez mialam, dentysta najpierw mi lewa leczyl jak mialam z 15 lat a rok temu ta druga. Niestety wydaje mi sie ze cos jest n iei tak poniewaz zeby te reaguja na zimno , i do tego widac teplomby od spodniej strony, i takie przebarwienia, przeszkadza mi to dosyc,