Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julkkkaaa

PRzeglądam portale randkowe i jestem załamana

Polecane posty

Gość chłopak sceptyczny111
Wenus może i masz rację, że bardziej o siebie dbają ale ja choć dbam to też nie depiluje nóg :-) a najgorsze jest jak dziewczyna pali :-(

Gość 39latka....
nie przesadzajcie z tą higieną :/ kiedys to nie dbali teraz właśnie ludzie dbają o siebie :) ale znajdą sie oczywiście tzw śmierdziele :p to jak z tymi portalami warto? czy nie warto?

Nie znoszę palących kobiet. Cuchnie jak popielniczka i jeszcze dym przenosi się na osoby obok. Dlatego unikam pubów i klubów. Zawsze po wizytach w takich miejscach waliło ode mnie gorzej niz od samych palaczy.

Gość WenusSx3
chłopak sceptyczny111 // no wlaśnie dlatego takiego chcę ;) wiem ze poki sie ucze w liceum nie znajde takiego bo nawet nie ma gdzie. ale wole poczekac ;) podobno gdy sie nie szuka to sie znajduje ;) u mnie sie to sprawdza

Gość WenusSx3
chłopak sceptyczny111 // to dobrze ze nie depilujesz ;p ale ja depiluje ;p No ja tez nie lubię palaczy. ani kobiet ani mężczyzn. ;)

Wenus ale taka różnica wieku ok 10 lat może być przeszkodą. Co jeśli byście sobie przypadli do gustu a np. rodzice byli by przeciwni? Taki związek dużo cierpliwości i poświęceń by wymagał.

Gość 39latka....
właśnie brak :( wszyscy zajeci :(

Gość WenusSx3
nie znam sie na portalach randkowych ale sympatia podobno fajna. kuzynka mi opowiadala, ale nie wiem czy płatna

Gość hehe33
Oj Wenus glupoty gadasz, ja mam 20 i wcale nie lubie imprez, dragów itp, a normalnej kobiety w wieku 20-tki to znaleźć praktycznie nie idzie : >

Gość WenusSx3
chłopak sceptyczny111 moi rodzice akurat nie maja za bardzo nic do gadania jesli chodzi o moie znajmosci. ufaja mi bo nigdy nic nie wywinelam glupiego dlatego nie robia mi jakis trudnosci ;)

Z tym nie szukaniem bo się samo znajdzie to różnie bywa. Mam kumpla, oddany przyjaciel ale kobiety strasznie mu psychikę zjechały. 35 lat i nigdy w związku nie był. Zawsze kończył ze złamanym sercem podczas gdy jego ukochana szła na randkę z innym a jemu samemu mówiła, że napewno kiedyś znajdzie. Teraz powiedział, że pierdoli i skoro nie wyszło to on ma dość i zajął się pracą.

wiek przeszkoda? pierwsze słyszę. Poczytajcie trochę i poznajcie siebie a nie w uprzedzenia wchodźcie

Gość WenusSx3
hehe33 no to ja moge powiedziec to samo o facetach. nie mowie ze nie lubie imprez ani alkoholu itd chociaz zataczajace sie laski z rozmazanym makijażem na imprezach nie maja mojego uznania :D

Gość WenusSx3
Celic Hard Rod rożnie bywa. mi najlepiej idzie jak nie szukam ;p

Gość 39latka....
ale ja nie zamierzam byc sama :( muszę cos zrobic ze swoim życiem ,no cóż jedni mają szczęście w miłości inni nie

Z tego co zaobserwowałem to właśnie te młodsze dziewczyny nie są jeszcze zepsute i marzą o miłości i szacunku dla tego mi różnica wieku nie przeszkadza :-)

Gość WenusSx3
39latka.. Na pewno jakoś się wszystko dobrze potoczy do finału, ale nic na siłe. bo inaczej to nie ma sensu

Gość 39latka....
musze w to uwierzyc,nie jest ze mną tak zle,młodo wyglądam i jestem atrakcyjna:)

Gość WenusSx3
chłopak sceptyczny111 czasami mam wrażenie ze starsi faceci sie bardziej starają dla młodszych kobiet bo sie boja ze takie młode zgrabne laseczki zawsze mogą ich puścić w trąbę i znaleźć sobie jeszcze kogoś a facetowi zawsze będzie ciężej ;) dlatego sie starają a tym samym sa dla mnie lepsi ;)

Gość WenusSx3
39latka.. no widzisz ;) na pewno juz ktos na Ciebie czeka ;) przeciez nic cie nie przekresla ;) jestes taka sama jak kiedys ;)

Miałem profil na portalu randkowym kiedys zagadała do mnie pewnia niewiasta babka niby na poziomie ale juz po tygodniu znajomosci poszla ze mna do łózka,miałem mieszane uczucia, bo nie szukalem kobiety nie tylko do łózka, ale co tam, bylo fajnie ale po roku znajomości znudzilem sie jej i nie wiem z jakich powodow odeszla ode mnie, bo przestala sie ze mną kontaktować. Więc kobitki nie tylko faceci ale i kobiety zdarzają się pokręcone bo szukają facetow tylko dla seksu.

Gość 39latka....
WenusSx3 heh taka sam jak kiedys nie chciałabym byc ;)

To nie tak, jak pisałem ci faceci się starają co szanują a czy to jest dziewczyna 18 czy 30 lat to nie ma różnicy a jak facet chce tylko kobietę do łóżka zaciągnąć to się trochę postara a jak dostanie to się zmywa.

Gość 39latka....
zgadzam sie babką czasami odbija,są gorsze od facetów! ale są też uczciwe i wierne :)tak samo myślę,że faceci też sie tacy znajdą,nie kazdemu zależy na zabawie

Gość WenusSx3
39latka a co sie zmienilo?? ze nie jestes juz nastolatka ale dojrzala kobieta i tak beda teraz na Ciebie patrzec ale to chyba plus. przeciez jest duzo facetow w twoim wieku ktorzy sa sami. to nie sa juz te stare czasy kiedy rozwody bywaly raz na ruski rok. teraz sie pelno ludzi rozwodzi a chyba ze przekreślasz rozowdnikow?? ;p. mi by nawet nie przeszkadzalo gdyby mezczyzna mial dziecko z pierwszego malzenstwa;)

Gość WenusSx3
wiem macie racje. jak ktos chce kogos na bzykanie to i tak pozniej zostawi i tak...

Gość 39latka....
venuska wiesz byłam niesmiała i takie tam :) wole siebie teraz,pewnie nikogo nie skreślam,ważne aby był to facet dobry,uczciwy zaradny i zpoczuciem humoru :) czy tak wiele oczekuje no i wierny :)

tak mi złamała serce odniosłem wrażenie ze zabawiła się moimi uczuciami od tego czasu zostałem skutecznie wyleczony z portalu randkowego bo już więcej nie założyłem i nie zaglądam tam bo czasami te opisy są tak żałosne ze szkoda fatygi

Gość WenusSx3
39latka.. no widzisz to oczekujemy od facetow tego samego ;) na pewno sie znajdzie jakis fajny :) cierpliwosci ;) i lepiej nie szukac, bo wtedy szybciej sie znajduje ;)