Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julkkkaaa

PRzeglądam portale randkowe i jestem załamana

Polecane posty

Gość Julkkkaaa

Oglądam i kobiety i meżczyzn i powiem wam ,że jest tragedia.Nie dziwie się ze tyle kobiet jest samotnych teraz.Kobiety ladne zadbane(nie mowie o wymalowanych blacharach bo takie też są)wyksztalcone w zyksztalceniem wyższym,albo podyplomowym.A mężczyźni dramat,sporadycznie zdarza się ktos z kim chce się gadać,ale i tak ciężko go zdobyć bo wśród tylu łądnych kobiet ma w czym wybierać.Większość facetów to naprawde paskucy,prymitywne rysy brak szkół.Rywalizacja jest straszna,jak trafi się fajny zaraz któraś go łapie..Niby tyle samo facetów co kobiet na tych portalach,ale tych 2% wszystkich facetow jakoś się prezentuje.Zawsze myślalam ze nie jestem wymagajaca jeżeli chodzi o wygląd ale jak zaglądam na te portale to już sama nie wiem.Jestem załamana

Gość dziewczynaaaa
Zgadzam sie z toba w 100% autorko

Gość fdhsdh
Ja mam podobne odczucia jak ty tylko ze kobiet fajnych o ktorych piszesz też tam nie znajduje.Jakaś porażka z tymi laskami jest.

Gość ,m,m,mm,m,m
Ja jakoś nie widzę tych "fajnych kobiet" :)

Gość Julkkkaaa
ja zauważyłam taką analogie że te 18-22 lata to jeszcze w większości wymalowane spalone solarką pindy.Ale tak od 25 do 30 lat to naprawdę śliczne kobiety o inteligentnych rysach wykształcone właścicielki kierowniczki,pracowniczki bankow itp..Kiedyś myślałam sobie że przebirają wymagają że zostaną samę a teraz się im nie dziwie.Cięzko żeby łapaly pierwszego lepszego paskude który im da kwiatka:O

Gość fajne kobiety na portalach
randkowych buuhahaha, no to dowcip.

Gość gupeek
meskim okiem to wyglada odwrotnie - pelno blachar, tanich blondi, malolat - a faceci? od wyboru do koloru starsi, mlodsi, wszyscy lepiej zarabiajacy ode mnie, wszyscy bardziej wysportowani, wszyscy rozchwytywani.

Gość ooolalapoi
guppek to znaczy ze jestes najwiekszym pasztetem ze wszystkich

tez miałam profil na portalu randkowym...ale trafiłam na fajnych facetow,ktorzy napisali mi kilka słow ostrzezenia,ktore brzmiały mniej wiecej tak..."uciekaj stąd jak najszybciej...tu wiekszosc facetow poluje na laski,w jednym celu-spotkac sie,zaciagnac do łóżka i wracac na portal w celu poszukiwania nowego łupu" dzieki takim rodzynkom zrozumiałam,ze lepiej przeniesc sie w real...a jeden taki wkleił zdjecie zamiast siebie to jakiegos boskiego Żigola,ktory nawet nie wie,ze Jego podobizna słuzy komus kompletnie innemu jako przyneta i to nawet smaczna przyneta :O uciekaj stamtad

Gość a co to za różnica
na portalach i czatach siedzą tylko frajerzy

Gość hehehehhehehheee
tak ja wiem że narcystycznym męskim okiem to wygląda inaczej.Owszem pewien odsetek kobiet to blahary ale autorka ma racje kobiety nieco starsze(ale jeszcze nie starę)prezentują się idealnie,niemal perfekcyjnie, Ja tez lubie sobie popatrzeć na kobiety ze zwykłej ciekawości i mam bardzo podobne odczucia do autorki

Gość dhsdh
Do Diabollica27 Taka śliczna kobieta a sam-nie dziwie się że ci tak napisali. Pewnie sami wiedzieli że nie mają u kogoś tak ślicznego szans to woleli żeby nikt inny się z tobą nie umówił przez portal randkowy.

Gość A ja tak sobie myślę...
że macie straszne problemy sami ze sobą. Kto chce, ten znajdzie. Grunt, to nie szukać na siłę i nie mieć wymagań z kosmosu. A kto patrzy tylko na wygląd i poziom wykształcenia jest równie płytki, jak te wszystkie osoby, z których się wyśmiewa. Niejednokrotnie się przekonałam, że ci piękni, cudni i te piękne, cudne, uważający się za .. bóstwo.. to zwykle niedojdy życiowe z wybujałym widzi-mi-się i oczekiwaniami, którzy w środku są cholernie samotni. To pozoranci. I tyle. Jeśli mają jakiekolwiek życie wewnętrzne to chyba wynikające tylko z tego, że nabawili się owsików... Dla odmiany znam wielu ludzi, którzy urodą nie grzeszą, nie mają wykształcenia wyższego, a są niesamowitymi ludźmi. Kompanami. Przyjaciółmi, z którymi można porozmawiać o czymś więcej niż o ich osiągnięciach, którzy potrafią słuchać, doradzić, śmiać się z Tobą i płakać. Autorko. Jeśli chcesz znaleźć interesującego człowieka, o podobnych zainteresowaniach - to przede wszystkim zacznij spotykać ludzi ze swojego grona. Buduj przyjaźnie, a może.. jedna z nich przemieni się w miłość? Poza tym - nie tylko Ty wybierasz. Ty też jesteś wybierana... więc zastanów się głównie nad sobą... i tym, co właściwie się dla Ciebie liczy najbardziej...

Gość Julkkkaaa
" Ty też jesteś wybierana... więc zastanów się głównie nad sobą... i tym, co właściwie się dla Ciebie liczy najbardziej..." Nie chodzi mi o to że oceniam każdego mężczyznę pod lupą i mierze odległość nosa od górnej wargi:OPo prostu facet musi mi się podobać,nie musi być idealny,ale na portalu pełno 27 latków o twarzy 14 latka...nie mowiąc już o prymitywnych rysach.Z reguly wygląd i wykształcenie przerzuca się potem na zachowanie.Wiec nie wierze,że mogę być zadowolona z randki z takich facetem.WPisy typu "siemka""jak dzionek mija""co tam porabiasz słodziutka"To jest norma..Nie jestem zarozumiała ani zapatrzona w siebie,też nie jestem żadnym doktorem ani profesorem.A studia dziś może mieć kazdy,ale prymitywne rysy i prostackie gadki...tego nie zniosę.A takich facetów jest tam od groma!!!:O

Gość zapewne masz takie odczucia
bo jesteś kobietą. Przecież facet nie zobaczy tego, że kolor mankietu pasuje do czegoś tam. wybacz 💤

ogolnie to chyba najbardziej oklepany tekst "ale śliczna jestes umowisz sie ze mną':O na forume mozna spotkac ciekawych mezczyzn,ktorzy mają cos do powiedzenia,piszą na tyle ciekawie,ze chce sie ich czytac i łaknie się nastepnych komentów...a na portalach króluje "ello ślicznotko pojdziemy na lody" :Oa te ostrzeżenia kilku naprawde w porzadku facetow,ktorzyprosto z mostu okreslili sie,ze szukają tu seksu,to taki miły plusik,ze potarfią napisac zamiast suchego komplementu-uciekaj bo bedziesz przez kogos stąd cierpiec...

nie trzeba przeglądać by już zacząć się śmiać samym wyobrażeniem o "portalu randkowym i kandydatami/tkami na łóżkowe mięso".... :)

Gość ojj zgadzam się z autorką
co do jednego : baaarrdzo trudno znaleźć na portalu randkowym mężczyznę, który jest chociaż ogarnięty, minimalnie przystojny i wie jak zagadać do kobiety nie robiąc z siebie głupka. Prawda jest taka że zamiast przeczytać profil faceci gapią się na zdjęcie i IQ leci w dół!! :O Raz do mne napisał kolo który nawet zawodówy nie skończył i był zdziwiony, że mu nie odpisuję:O kurwa mać, chyba ze 8 razy zakladałam i usuwałam konto na wielu portalach randkowych: tam to faceci dzielą się na kilka kategorii: 90% z nich chce tylko zamoczyć, 5 % nie wie czego chce, 2% szukają gejów, 3% szuka stałej partnerki ale są skrajnymi brzydalami:P:P:O:O:O:( Faceci jak chcecie mieć kobietę to popracujcie nad własną osobowością, nie zdobędziecie dziewczyny pakując na siłowni:O

hahahahaha podobno w drugą strone działa podobnie...pisze do mnie facet:"wiesz?czy mozna tu normalnie porozmawiac?bo wczoraj załozyłem konto a na dzien dobry same wiadomosci z niemoralną propozycją od kobiet.czyzby czasy sie zmieniły?"...wiec roznie bywa :O Duszku 😘masz buziaka ode mła😘

Gość petticoat
Proszę odwiedźcie moje drzewko http://bufobufo.posadzdrzewo.pl Bardzo proszę, wystarczy kliknąć i zobaczyć jak piekny jest już mój dąb Dziękuję!!!!

taa...wczoraj było bardzo...ekhmmm miło ;) ale wino sie skonczyło 😭 krcze weekend bezprocentowy😭 i mysli grzeszne nie uciekają nadal z głowy :P

zamiast chlać bezczelnie po nocach zajmijcie się czymś pożytecznym....

alesh psotny przed-przed-poprzedniku:O chlac to ja nie chleje:P ja sie okazjonalnie kilka razy w miesiacu znieczulam :O a pozytecznego robie dosc duzo i czasem nie chce mi sie byc twardą babką ale słabą istotką :O Duszku😘 mowią,ze zawsze moze byc gorzej...idzie maj...bzy...pszczółki...te sprawy :O:) i piekna Amorka zapewne trafi celnie ze swym eliksirem milosnym i wkrotce napiszesz,ze Tfa love porwała Cie na wyżyny szczescia ;)😍