Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julkkkaaa

PRzeglądam portale randkowe i jestem załamana

Polecane posty

Gość WenusSx3
Do chłopak sceptyczny111. Oczywiście. Ja tam od razu. Nie potrzebuje nowego merola klasy E. Ma być miły CZYSTY oczywiście :D Aha i nienawidzę cwaniaków. ;) A skoro laski lecą na kasę to jak są takie cwane to niech sie same dorobią ;p

ale tak jak myslałem...żale wylewac to panie stadem a pisac na priv, to czajenie i juz panika:))

Gość WenusSx3
Celic Hard Rod no ok to doszliśmy do porozumienia mam nadzieję. bo dla mnie nie mozna byc brzydkim. mozna byc tylko niezadbanym ;)

A co to znaczy, że 'jest miły'? Za bycie miłym nie przyznają orderów. Lepiej bądź odawżny i męski. Jak ja widzę miłych mężczyzn to się nie dziwię, że sa sami. Desperacja aż z nich zionie.

WenusSx3 dać facetowi rygorystyczny zestaw ćwiczeń, zmienić garderobę i już jest w połowie drogi do przystojniaka.

Gość WenusSx3
Celic Hard Rod ok to niech nie bedzie mily. ;p niech bedzie kulturalny meski czasami czuły i pomysłowy ;) .... blueEyeedsasdsda ma racje

Gość WenusSx3
Celic Hard Rod dla mnie juz wtedy jest przystojniakiem ;] Nie szukam księcia z bajki a widze ze za taka mnie masz. i to tylko dlatego ze stawiam na higiene osobista.

Kultura zawsze obowiązuje tylko aż żal patrzeć jak mężczyźni próbują się wkupić w łaski kobiet będąc dla nich miłymi. Pożądanie to nie wybór.

Gość chłopak sceptyczny111
Wenus, faceci też mają swoje obawy, dziwne jest to, że takie śliczne dziewczyny szukają kogoś na takich portalach. My faceci niestety tak mamy, że coś w wyglądzie kobiety musi się nam spodobać abyśmy się Nią zainteresowali. Charakter jest bardzo ważny, ale ten się poznaje po upływie czasu.

pożądanie to cos,czego słowami opisac sie nie da :O :P bo kazde słowo umniejszy najmniejszy dreszcz ciała :O

Gość umirom
Faktycznie!!!...zajrzalam na te portale i to był błąd:O Już chyba ostatni w moim życiu!!! Z nosa zaczęła tryskac mi krew, pizda samoistnie sie zasklepiła...chyba w jakimś odruchu obronnym:P Mało tego...oczy mnie pieka i leją sie z nich łzy...takie paskudne skórwysyny tam są....i jeszcze bez szkół!!!!!O kooooowaaaa!!!!!! Bosze!!! Dlaczego na portalach randkowych nie ma Johny Deepa i Alberta Einstaina...to kóóówa niesprawiedliwe...zasluguje na coś więcej!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość WenusSx3
kultura zawsze obowiązuje... szkoda tylko ze niektórzy o tym nie wiedzą, albo nie wiedzą co z tym zrobić i "z czym to jeść"

Gość no fajnie............
Czy ktos mi odpowie jakie to prymitywne rysy twarzy ?? Faktycznie przegladam sypatie tzn tylko to co jest na glownej stronie i bida z nedza

Co się tyczy higieny osobistej to wystarczy się latem przejechać autobusem. Sensacje zapewnione. Nie wiem skąd się to wzieło, że częste mycie skraca życie. Biorę prysznic codziennie bo inaczej źle bym się z sobą czuł. A że inni wolą raz na tydzień to ich sprawa.

ja nie szukałam na portalach...skutecznie tam spławiałam :O wiem wiem wredota ze mnie...z przekory w sumie to konto,bo prawde mowiac to siorka nie odpusiła,poki nie załozyłam,stwierdziła,ze takiego bruneta z chmielnym łokiem tylko tam znajde :O

Gość uwaga faceci na Diablollicę27
jest piekielnie nastawiona i rozpalona mimo że już nie ma konta na portalach :P

Gość WenusSx3
chłopak sceptyczny111 no tak bo na poczatku to jest po prostu pokazanie sie z jak najlepszej strony. Charakter wychodzi później ale zeby sie kims zainteresować to musi ten ktos coś w sobie mieć...

Wenus a dla czego interesują cię faceci tak ok 30 lat?

Diabo...Widzisz przeciez, ze ratowałem meski honor i wymiekły wszystkie:)) Przeciez to było do przewidzenia na tym topiku.... a ty mnie zostawiłas...:(

Gość WenusSx3
Celic Hard Rod masz racje kto się jak często myje to indywidualna sprawa, ale ja nie umiałabym puścić tego kątem oka. Jeśli Tobie to nie przeszkadza to ok. Ja mam swoje zdanie a Ty swoje i masz do tego prawo ;)

Wygląd to nie wszystko. Jak nie potrafisz rozmawiać to drugiej randki nie będzie. Widziałem otyłych gości z wąsem wyrywających piękne panny bo mieli odwagę podejść i zainteresować sobą kobietę. Na samej urodzie daleko nie zajedziesz.

Gość WenusSx3
chłopak sceptyczny111 dlatego, że są dojrzalsi bardziej odpowiedzialni i bardziej wyrozumiali ;) I naprawde wolałabym się przytulić do starszego męzczyzny niż do 20 latka ktory ma w głowie "dupy imprezy i dragi" ;)

W ogóle czy wiek faceta ma dla Was znaczenie i jeśli tak to jaki przedział wiekowy jest dla Was najbardziej atrakcyjny?

Gość WenusSx3
Celic Hard Rod ale ja nie mowie o urodzie tylko o higienie. A po drugie ja tez kilka razy potrafilam przetenczyc pol imprezy z kolesiem ktory wcale nie byl cudowny z wyglądu ale byc super z charakteru ;) i lubie zabawnych ludzi, bo kocham sie smiac ;)

Jeszcze nikomu nie powiedziałem, że śmierdzi chociaż bywały momenty słabości gdy się odsuwałem od takiego osobnika. A co najciekawsze te naprawdę śliczne dziewczyny za którymi faceci się oglądają na ulicach nieraz cuchną gorzej niz śnięta ryba. Przykre.

Gość WenusSx3
chłopak sceptyczny111 ja juz sie wypowiedziałam na ten temat ;) A co do wieku faceta to duzo zalezy od ojca i wychowania podobno ;) Interesuje sie powoli psychologia i pedagogiką wiec obiło mi sie o uczy coś ;)

Wenus, choć łapię się w ten przedział wiekowy który Cię interesuje napiszę tak, jak facet jest wobec dziewczyn w porządku i je szanuje to wiek nie ma tu nic do rzeczy a jak nie szanuje to nie będzie szanował. Starszy facet ma fakt trochę poważniejsze spojrzenie na niektóre sprawy.

Gość WenusSx3
Celic Hard Rod o z tym sie akurat zgadzam. super ubrana makijarz ktory zajmował przynajmniej pol godziny a nogi niewydepilowane :D Hahaha smieszne to jest... ale sa takie dziewczyny. czasami chłopacy bardziej zwracaja uwage na higiene niz dziewczyny i lepiej o siebie dbają