Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julkkkaaa

PRzeglądam portale randkowe i jestem załamana

Polecane posty

alesh psotny przed-przed-poprzedniku chlac to ja nie chleje ja sie okazjonalnie kilka razy w miesiacu znieczulam a pozytecznego robie dosc duzo i czasem nie chce mi sie byc twardą babką ale słabą istotką przecież kobieta to puch marny...więc jak tu jeszcze dążyć do słabości...? :)

Gość ewunia27777
zgadzam sie z autorka i nie raz juz to podkreslalam skad jest tyle samotnych kobiet. 10% facetow jest przystojnych, 30% wartych zainteresowania ale bez och i ach, 30% brzydkich, 30% brzydkich i....szkoda slow. wiadomo ze czlowiek nie ma wplywu na pewne elementy wygladu, ale jak widze tlustego, ubranego jak "mamusia mi ten sweterek zrobila na drutach" (nie chodzi o to by miec super ciuchy bo za na prawde male pieniadze mozna sie fajnie ubrac) to ogarnia mnie przerazenie...ale to jeszcze nic. jak widze u faceta w wieku 28-35 lat wasika to....nie chce mi sie nawet smiac tylko plakac.

Gość WenusSx3
Ja również jestem załamana. Owszem niektorzy faceci są naprawde mili, ale chciałabym tez zeby facet o siebie dbał. bo dla mnie nie jest wazny wyglad zewnetrzny tylko zeby zawsze ladnie pachniał, żeby był czysty miał obcięte paznockie itd ;) ale naprawde nawet takich chłopaków ciężko spotkać. Nawet nie wiem gdzie tacy są tym bardziej ze mam 18-lat a interesują mnie faceci, a facet dla mnie to mężczyzna ok 30-stki. póki co ucze sie w liceum wiec nie mam co liczyc na takich bo nawet nie ma ich gdzie spotkac a koles ktory mi pisze na fotce ze "jestem sliczna i chetnie by mi wsunął coś miedzy nogi..." ;| dla mnie to odpada...

Gość WenusSx3
No to jak nam to udowodnisz?? ;) Kurcze czy MY dziewczyny chcemy tak duzo?? ;p chcemy czystego faceta w miere fajnie ubranego ;p Zeby mógł powiedzieć "przyjde dzisiaj po Ciebie" a my nie bedziemy musiały mowić ok ale nie stój zaraz przy mojej szkole/pracy (zebysmy sie nie musialy wstydzić.) ;D albo sa fajni faceci i mają TAAAAKIE mniemanie o sobie ze az sie rece zalamuja albo sa fajni z charakteru ale nic poza tym ;p

Jeśli młoda kobieta lub młody mężczyzna loguje się na portalu randkowym to oznacza, że taki ktoś ma problemy z nawiązywaniem konataktów z druga płcią. Rozwodników i i wdowców obu płci nie biorę pod uwagę bo lata spędzone z jedną osobą trudno od tak odłożyc na półkę z nazwą 'przeszłość' i zacząć szukać od nowa. Normalni ludzie nie wydziwiaja od 'prymitywnych rysów twarzy' jak się słyszy takie słowa i to od kobiety to można pomyśleć sobie brzydkie rzeczy o takiej osobie. Sam Antoine'a de Saint-Exupry pisał, że trzeba sercem patrzeć a nie oczami które sa zawodne. Ale komu ja to piszę? Kobietom???

jestem facetem zadbanym, przychodze gdy sie umawiam,nie robie wsi i mam szacunek do kobiety,mam poziom, interesuje sie kobieta z która mam byc i mam tez swoje zainteresowania i nie jestem z łapanki ani desperatem. Sprawdzic mozna piszac na maila,jest podany , wiec nie żalic sie tylko napisac trzeba:)) a jestem tu , bo zaczynam od nowa....taka jedna tego własnie nie doceniła

Gość WenusSx3
Do Celic Hard Rod ;) Tak masz racje charakter jest ważny ale nie najważniejszy. Co powiesz na dziewczynę z którą sie umawisz po kilku miłych rozmowach przez tel. do kawiarni wchodzi dziewczyna ok 100kg, brudne ubrania, przydko pachnie i ma nieumyte włosy, ale jest milutka. Materiał na żonę?? Chwalisz się nią znajomym i rodzinie?? Nie kieruję sie tylko wyglądem ale sa rzeczy ktore sa tak samo wazne jak charakter ;)

Gość WenusSx3
Dobry duchu no to z tego co piszesz to jesteś idealny ;p

niezadbani ludzie kojarzą mi się z jakimś slumsem i patologią , bo wiele dziś nie musi kosztować dbanie o siebie , nawet jak pieniędzy jest mało...

wenus...serio i bez nabijania sie...nikt nie jest, ale mam akurat to o czym piszecie:)) i już...

"Co powiesz na dziewczynę z którą sie umawisz po kilku miłych rozmowach przez tel." A kto normalny umawia się na randki w ciemno? Poza tym sytuacja niemożliwa gdyż w życiu nie skorzystał bym z portalu randkowego.

Gość ile masz lat.....
dobry duchu?

Gość ewel277779
Jeśli młoda kobieta lub młody mężczyzna loguje się na portalu randkowym to oznacza, że taki ktoś ma problemy z nawiązywaniem konataktów z druga płcią. - moze nie jestem az tak mloda, ale dla mnie wieksza odwaga trzeba sie wykazac w necie. tzn. w realu od razu wiemy czy sie podobamy czy nie, a w necie widzimy jakas tam osobe na zdjeciu, pasuje nam a po tem w realu klapa. mialabym wiekszego stracha (nie chodzi tu o to ze facet mnie zadzga nozem) spotykajac sie z osoba z neta niz z osoba poznana np. na dyskotece. jezeli jest sie po 30, a wsrod znajomych malzenstwa z dziecmi to net pozostaje jedynym rozwiazaniem na poznanie partnera, a nie wynika to z jakis problemow. bo czlowiek majacy problemy z kontaktami z druga plcia nie zdecyduje sie ani na real ani na net - bo w oby przypadkach trzeba sie przeciez kiedys spotkac.

Gość podroznik(c)
Polki są piękne, ale "księżniczki" ... ból głowy w 80%, ciężkie we współżyciu, nie chcą łatwo pójść na kompromis...zaraz się obrażają... zfeminizowane.... Polacy...większość to pożal się Boże...forgettabboutittt Polak, niestety... ale z doswiadczeniem z Polkami, Ukrainkami, Peruwianka, Portugalka, Angieka (no way) i Belgijka... Peruwianka była chyba najlepsza....

Gość co to znaczy byc z łapanki

Gość 39latka....
a ja własnie się mocno zastanawiam nad portalem randkowym,mam dośc samotnosci :( może polecacie jakies sprawdzone,w końcu masę ludzi się tak poznaje

Gość no fajnie............
co znaczy prywitne rysy twarzy ?

Gość WenusSx3
Celic Hard Rod ok to inaczej. poznajesz mila dziewczynę przez znajomych a jest taka jak opowiadałam. Dasz jej szanse dlatego ze jest mila mimo tego ze w ogóle nie zadbana?? revolver ma racje. w dzisiejszych czasach to dużo nie kosztuje. ja nie mowie ze ma sie oblewać drogimi perfumami, ale kobieta zawsze powinna byc czysta i pachnąca podobnie jak mężczyzna. I zdania nie zmienie.! ;) Pozdrawiam czyścioszki :D

Gość lkfjbngl
A ja wzięłam se chłopaka z liceum ,byłam jego pierwsza dziewczyną, on moim pierwszymmchłopakiem,jesteśmy z soba 35 lat,jest cudownie! Po cholere Wam jakies portale randkowe,gdzie chodzi tylko " o jedno"!!!!!!!!!!!!!!

"Polacy...większość to pożal się Boże..." Zawsze możesz emigrować na zmywak chociażby do Irlandii i tam poznać swego Declana. Znam wiele kobiet które tak własnie zrobiło. Chyba są szczęśliwe chociaż sam po tym bym takiej kijem przez szmatę nie tknął.

Gość no fajnie............
ten pan mi sie podoba a w szczegolnosci jesgo odpowiedzi czy kobbieta powinna czekac na ksiecia z bajki :) http://ktos1178.sympatia.onet.pl/

Gość lada co
Polecam "szarlotkę z ogryzków"

byc z łapanki to znaczy ze krowie z pod ogona nie wypadłem ani królikiem z kapelusza nie jestem....Służe wyjasnieniami i rozwiewam wątpliwosci:))

Gość chłopak sceptyczny111
Ok, pytanie. Jeśli chłopak jest miły, z wyglądu ok, dba o siebie no ale w życiu ma pod górkę, radzi sobie choć wiąże tak koniec z końcem. Umówiły byście się z takim na spotkanie?

WenusSx3 nie popadajmy w skrajności. Wiadomo, dbać o siebie trzeba chociaż mówi się, że wystarczy aby facet był trochę przystojniejszy od diabła. Poza tym mam alergię na słowo "miła/miły" kojarzy mi się z takim osobnikiem co wszystko zrobi tylko za to aby go polubiono.