Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julkkkaaa

PRzeglądam portale randkowe i jestem załamana

Polecane posty

Gość Seniorrro
39 latko... Spotykałem się też swego czasu z dziewczyną, która na pozór była inteligentna, błyskotliwa, niby zaradna życiowo, jak to sama określiła "grzeczna dziewczynka". A okazało się, że jest mężatką. Twierdziła, co prawda, że z mężem ją już nic nie łączy (byli ze sobą pół roku), ale rozwodu nie ma (6 lat bez załatwienia formalności). Ten "mąż" założył rodzinę z inną panią, ale też nie przejawiał ochoty aby uporządkować sprawy osobiste i wystąpić do sądu o rozwód. Patologia!

Gość 39latka....
Seniorrro a wszystkie te panie z portali randkowych? jest taka piosenka nie wierz nigdy kobiecie dobrą radę ci dam :p

a ja wychodzę z założenia, że jeśli już się chce szukać to najpierw trzeba samemu mieć coś do zaoferowania. dlatego portale randkowe nie są dla mnie. :o

Gość 39latka....
widzisz przez takie kłamczuchy tym uczciwym nikt nie wierzy :( bo jak ktoś sie przejechał to juz nie bedzie miał zaufania :(

Gość Seniorrro
Tak, te "panie" z portali randkowych. Wiadomo, że kobietom nie powinno się wierzyć. Ale bez zaufania nie zbuduje się poważnego związku. Na razie dałem sobie spokój. W "świecie realnym" również nie mogę trafić na rozsądną kobietę. Nie mam jakiś wygórowanych wymagań, a tu... Coraz gorzej, a latka lecą :)

Gość 39latka....
a ja tu sie zastanawiam nad portalem i co sie tu dowiaduje,ze same oszustki ...kurcze pewnie podobnie z facetami w takim razie gdzie sie odnależć :(

Gość Seniorrro
Nie każda osoba na portalu randkowym jest oszustem. Może tylko ja mam taką złą karmę. Spróbować można. Nigdy nie wiesz kto się znajduje za kolejnym zakrętem na drodze życia. Może to być ktoś wyjątkowy. Różnie bywa.

Gość 39latka....
a wiec rozglądaj sie w realu :) juz sama nie wiem ...bo ja bym chciała zakochac sie od razu i żeby był to ten...romansowac i spotykac się wybierac ,przebierac to chyba trzeba lubiec a

Gość 39latka....
przebierac w kandydatach miało być haha ...bo przebierać to sie lubie :)

Gość Seniorrro
Od razu strzał w głowę... i żeby to była ta druga połówka. Też bym tak chciał :) Ale w życiu jest różnie. Miłość przychodzi w najmniej oczekiwanym momencie. Najważniejsze, aby ją poszukiwać. Ten kto nie wychodzi jej na spotkanie, ten przegrywa życie. Życzę Ci szczęścia w poszukiwaniach tego jedynego.

Gość 39latka....
i wzajemnie wzajemnie :) zobaczysz jeszcze los ie do ciebie usmiechnie :)

Gość 39latka....
tylko ja mam już malo czasu prawie 40 na karku :( ale co tam starsze sobie zycie układają :)

Gość Seniorrro
Dzięki. Może się uśmiechnie, może nie... Czas pokaże. Dobrze mieć twarde d u p s k o. Bo lądowania, jak kopnie nas druga osoba, mogą być trudne :)

Gość Seniorrro
Wiek nie ma znaczenia. Jak jesteś fajną babką, to na pewno ktoś zwróci na Ciebie uwagę. Trzeba myśleć pozytywnie, pamiętaj o tym.

Gość 39latka....
mi nie musisz mówic znam ten ból :D ale czas leczy rany zobaczysz wszystko bedzie ok dobrze,że można jeszcze takie zyczliwe osoby spotkac chocby tu na forum ;)

Gość Seniorrro
Ja się już zdążyłem do tego przyzwyczaić :) Z każdym kolejnym razem mniej boli. Czasem trafiają się życzliwe osoby na tym dziwnym świecie. Za dużo ich nie ma, ale wystarczy dobrze się rozejrzeć i wyłowić te jednostki.

Gość 39latka....
i od razu jakos tak razniej :) sie zrobiło tak tak pozytywnie myslec ale jak sie wszystko wali to jest bardzo trudne ...ale nie poddawajmy sie :) a ty sie raczej odzwyczajaj od tych swoich pechowych romansów,czas na zmiany i odmianę :)

Gość Seniorrro
Owszem, raźniej się zrobiło. Odzwyczajam się cały czas :) Wiesz, nikt nie mówił, że będzie łatwo. Trzeba dźwigać swój krzyż i już. Nie ma wyjścia.

Gość 39latka....
ano tak bo samotnosc to rodzaj cierpienia dobrze to ujełeś ...a osoby które są w szcześliwych związkach lub tylko w zwiazkach nie rozumieja ludzi samotnych ,uwazaja ich za nieudaczników życiowych bo nie maja partnera ,smutne ale prawdziwe

Gość 39latka....
a chyba nikt nie chce być sam,kazdy pragnie miłości

Gość Seniorrro
"Samotność to taka straszna trwoga" jak śpiewał Rysiek Riedel. Syty nigdy nie zrozumie głodnego. Tak to już jest. "O życiu słów kilka" Dumnie kroczysz przez życie, Choć nie zawsze jest ono dla Ciebie łaskawe. Co rusz zrzuca Cię na dno, by później wynieść na wyżyny. Mimo, że cyklicznie się to powtarza Wcale nie masz dość tej prozy życia. Zdobywasz cenny bagaż doświadczeń I idziesz dalej, dokonując nie zawsze łatwych i trafnych wyborów. Niejednokrotnie potykasz się, ale najważniejszym jest, Aby się nie poddawać. Obrać cel swojej wędrówki I konsekwentnie do niego dążyć. Po prostu żyć z całych sił. O to w tym wszystkim chodzi.

Gość 39latka....
dzięki :) bo w życiu piekne są tylko chwile :) no wiec nie poddajemy się :) dziekuję za towarzystwo i dobranoc :)

Gość Seniorrro
Również dziękuję. Trzymam za Ciebie kciuki. Dobrej nocy.

Gość el mondo -
nie no sluchajcie, ta laska od playboya to jakas tragedia!!! najlepsze sa fotki z dzialu" tak imprezuje" po porstu szok... to tak sie chodzi na dyskoteki??? masakra

Gość Christoph
Hehe...ale żenujące, bo się rozpłacze...ja jestem facetem po studiach, normalnym atrakcyjnym i zadbanym, a do tego wygadanym...pss praktycznie żadna jak to mówisz atrakcyjna kobieta wlasciwie nie odpisuje...żal, albo nie maja o czym gadać, albo faktycznie internetowe portale to jedna wielka strata czasu:P