Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 remontujemy sie

Gdzie kupic tanie meble?

Polecane posty

Go艣膰 remontujemy sie

Tylko nie mowice ze Ikea, drozyzna straszna i nie wiem za co :) mieszkam w okolicy Poznania, moze ktos niedawno kupowal meble i moze polecic dosc tani i dobry sklep,chce kupic do sypialni, salonu i kuchni. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
mo偶esz i艣膰 do komisu z meblami ,tam s膮 艂adne meble praktycznie nowe .Nie r贸偶n膮 si臋 niczym opr贸cz cen膮.

Udost臋pnij ten post

Black Red White s膮 dobrej jako艣ci i niedrogie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ptaszki 膰wierkaj膮
Allegro ;) znajomi kupili kanap臋 za 30 z艂otych;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ZrobToSam
ja tez sie ostatnio przeprowadza艂am i polecam allegro...umeblowa艂am calutkie mnieszkanie za 4000 tys. a meble sa naprawde dobrej jakosci

Udost臋pnij ten post

Ja w艂a艣nie tez szukam tanich sklep贸w z meblami. Na razie upolowa艂am meblopol.net - faktycznie maj膮 tanie meble i co najwa偶niejsze ogromny wyb贸r. Wydaje mi si臋, 偶e nawet takie modne nowo艣ci mo偶na u nich znale藕膰. Warto sobie zagl膮dn膮膰, jak planuje si臋 zakup mebli.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olkka
Nie wiem czy to jeszcze aktualne, ale mog臋 poleci膰 hitmeble.pl Maj膮 du偶y wyb贸r mebli, a z tego co wiem wykonuj臋 te偶 na zam贸wienie.

Udost臋pnij ten post

Black Red White dobrej jako艣ci?? Nie 偶artuj!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olkka
Je艣li s膮 Panie nadal zainteresowane zakupem mebli do mieszkania, to zapraszam na hitmeble. pl W ofercie meble do pokoju dziennego, sypialni, kuchni, pokoju m艂odzie偶owego. My艣l臋, 偶e ka偶dy znajdzie co艣 dla siebie. Poza tym maja bardzo przyjazne ceny, a meble dostarcz膮 w ka偶dy zak膮tek kraju ;-)

Udost臋pnij ten post

呕eby mie膰 porz膮dne tanie meble nale偶y zaopatrzy膰 sie w gazetk臋 z Ikei, BRW, albo innego tam Bodzia czy kogo艣 i poszuka膰 stolarza, kt贸ry nielegalnie sobie w domu dorabia :) i w ten spos贸b masz za np 2500 meble takie jak w wyzej wymienionych sklepach, cz臋sto ta艅sze a nawet je艣li nie znacznie ta艅sze to na 100% w o wiele lepszym gatunku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 horold_34
To prawda najlepiej zam贸wi膰 meble u stolarza, niestety takie meble przewa偶nie s膮 drogie. Je艣li szukasz nowoczesnych mebli w niewyg贸rowanych cenach to zajrzyj na hitmeble.pl.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olameble
www.meble.webrynek.pl, zapraszam, polecam, tanie meble, solidne wykonanie szybka dostawa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maciej-kupuj膮cy
ja polecam www.solpol-meble.com.pl, zam贸wi艂em u nich zestaw kuchenny i wszystko bardzo fachowo, projekt i doradztwo za darmo, du偶y wyb贸r i bardzo dobre ceny jak za t膮 jako艣膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zlotykloszobza
zawsze mo偶esz poszuka膰 w necie, ja ostatnio odkry艂am, 偶e na kelman.pl maj膮 bardzo fajne meble a do tego nie s膮 drogie. My艣l臋, 偶e spokojnie tam mo偶na znale藕膰 meble do ka偶dego pomieszczenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Superkomis
polecam www.outletmebli.net maj膮 meble ta艅sze nawet o 70 % a te same dostaniecie w znanych firmowych sklepach. Wysy艂k臋 mia艂am od nich z Zabrza a mieszkam nad morzem w 艁ebie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam Studio Prostych Form. Naprawd臋 dobra firma z atrakcyjnymi produktami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 obiadeknstole23
Solidne tanie meble w kompletach www.meblowyoutlet.com

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anna Malicka
Sprawd藕 w sklepie internetowym http://www.alvako.pl w zesz艂ym roku jak szuka艂am mebli tam natrafi艂am na fajne meble sypialniane. Dobra cena (du偶o taniej ni偶 w sklepie stacjonarnym) i dostawa do domu. Mebelki dobrej jako艣ci do dzi艣 s艂u偶膮. Polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pawel33
Szukam os贸b kt贸re kupi艂y meble na www.plastmet.pl . Czy s膮 tu takowe?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Monneczka
Polecam zakupy w internecie a konkretnie w sklepie Ergoexpert. Posiadaj膮 du偶y wyb贸r mebli ka偶dego rodzaju, oferta oparta na niedrogich produktach tak 偶e mo偶na znale藕膰 co艣 bardzo taniego i ca艂kiem fajnego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 elaelle
ja kupuje zwykle w http://www.vega-meble.pl/ ceny s膮 do艣膰 atrakcyjne, ale co wa偶niejsze dla mnie meble s膮 dobrej jako艣ci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
meble "MONSUN" 艂adne i tanie:) prawie w kazdym sklepie meblowym s膮, w BRW te偶:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ibra
Z tych wszystkich wymienionych sklep贸w najch臋tniej odwiedzam agata meble. Kupi艂am ju偶 tam kilka 艂adnych zestaw贸w w tym jeden do sypialni i teraz poluj臋 na fotele do sofy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja mia艂em przez d艂u偶szy czas problem ze znalezieniem dobrej oferty na meble biurowe, ale w ko艅cu mi si臋 uda艂o kupi膰 po do艣膰 dobrej cenie meble w http://www.meblant.pl

Udost臋pnij ten post

Najta艅sze sa meble Bodzio, ale te偶 jako艣ciowo z bliska to wida膰 :) potem BRW i Agata meble....te偶 nie powalaj膮, ale s膮 ta艅sze ni偶 w Ikei.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W sklepach beata meble maj膮 tanie sypialnie mo偶na zam贸wi膰 telefonicznie a na licytacji maj膮 od 999z艂 艂贸偶ka na allegro.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je偶eli szukacie tanich mebli, to koniecznie sp贸jrzcie tutaj. Dostaniecie ca艂kiem tanie 艂贸偶ka: http://www.meblemigdal.pl/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W beata meble maja wszystko tanie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Co do meblemigdal to rzeczywi艣cie jest to bardzo dobra firma.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je偶eli o to chodzi to musz臋 si臋 zgodzi膰 meblemigdal ma dobre produkty.

Udost臋pnij ten post