Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zww

zlosliwy byly chlopak

Polecane posty

Gość zww

Mój były chłpak mówi, że nie bawi go że sie męczę po rozstaniu. że ma nadzieje że jeszcze minie troche czasu i będzie mi lepiej. a zachowuje sie tak dziecinnie że ustawia na gg takie opisy wobec których nie moge przejśc obojętnie i które mnie ranią:( on na pewno sobie zdaje sprawę że ja je czytam i specjalnie je ustawia..niby neutralne, nic na moj temat a jednak z podtekstem:( co myśleć o kims takim..po co on to robi? ;(

Gość chipsy lays
usuń go z gg

a kto normlany czyta opisy "byłych" a do tego jeszcze bierze je do bani? :P

Gość zww
a kto powiedzial ze jestem normalna? :P

Gość zww
zastanawia mnie tylko czy go to bawi? faceci sa naprawde tacy podli ze mowia jedno a robia drugie? chuj by to strzelil

Gość Całkiem fajna dziewczyna
jakie np.opisy?

Gość zww
z gg go nie usune bo moja ciekawosc jest silniejsza niestety. a to nawet lepiej bo zylabym w przekonaniu ze on taki dobry i tez tak sie przejmuje a tu dupa

Gość zww
ze byl tu czy tam, ze bylo wyjatkowo itp..

Gość podaj przykladowy opis na gg

Gość Całkiem fajna dziewczyna
no a co Cię obchodzi że gdzieś tam bylo wyjątkowo? jaki normalny facet ustawia takie durne opisy. wykasuj go . Proszę Cię. Za miesiąc to on będzie Cię szukał

Gość zww
ojejku glupie tez musza byc zeby te madre sie wyroznialy na ich tle:P nigdy nie stracilas rozumu przez zakochanie? przykro mi:)

Gość Johny Canada
ale ty glupia jestes to po co czytasz po co reagujesz na jego słowa o to mu chodzi by cie wkurwiac wez jaak inni radza usun go z listy albo zablokuj go

Spoko, ja zostawiłam mojego chłopaka jakieś 3-4 tygodnie temu i było mi strasznie ciężko na sercu, bo to przecież taki porządny, dobry i miły chłopak. A tu co się okazuje? Jeździ po mnie non stop - chociaż to on mnie prosił, żebyśmy dalej utrzymywali kontakt, a co dziwniejsze - najpierw robi mi wyrzuty sumienia, że już nigdy nikogo nie pozna, a teraz okazuje się, że właśnie poznał. Nie wiem, po co się zgodziłam na taki układ, chyba z litości. A zresztą :P

Gość zww
ech faceci....:D