Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madrze piszessz

czychciałabys faceta które popełnia strszane błędy ortograficzne??

Polecane posty

Gość nie ma dysortografii
jest tylko dysmózgia. No nie wierze że wykształcony,elokwentny facet robi porażajace błędy,dla mnie to zwykły matoł które nie czyta dosłownie niczego,nawet "faktu"/ i nie tłumaczcie debilizmu żadnymi terminami naukowymi.:O

Gość kobiety usprawiedliwią
najgorszego głupka

Gość goga2611
14:09 [zgłoś do usunięcia] megunia1985 (malgorzatalada@onet.pl) "Zawsze możesz go wyedukować, bądź tez kupić mu słownik ortograficzny A tak serio to każdy facet robi błędy, nawet ten lepiej wykształcony..." Nie, nie kazdy. Moj brat jest mistrzem ortografii w wojewodztwie..

Gość lilkas
Nie ma dysortografii - widocznie nic o tym nie wiesz ze piszesz takie bzdety, można być nawet uczonym i wykładać na studiach a mieć te problemy, niestety nie będzie to wtedy od tej osoby zależało, poza tym ja miałam na myśli drobne błędy, a wy tu podajecie naprawde drastyczne przykłady :) tak jak kiedyś widziałam Rzżyciorys

Gość robienie takich bledow
To czyste lenistwo. No sorry, ale ja bykow nie sadze od kiedy zaczalem chodzic do szkoly...przeciez to jest jakas patologia.

Gość nie chcialabym

Gość lilkas
google wie wszystko, jak ktoś nadal będzie twierdził ze to lenistwo, debilizm i coś tam jeszcze nie odróżniając osoby inteligentnej a po prostu z tą przypadłością od łosia któremu zwyczajnie się w szkole nie chciało niech przeczyta chociażby w zwykłej wikipedii http://pl.wikipedia.org/wiki/Dysleksja pozdrawiam :)

nie moglabym byc chyba z kims takim. wiem ze to glupie,ale czlowiek ktory pisze np.kóra,dokojca(tzn.do końca), czy "z tobom". to jest dla mnie jakis niedorowinięty. znam kilku takich. ja mam jakis uraz ortograficzny chyba. nienawidze błędów. i zdarza mi sie je komus wytykac i poprawiac.

Gość robienie takich bledow
Naukowy belkot tlumaczacy leni. Czlowiek, ktory czyta zawsze zalapie podstawowe zasady ortograficzne. Nie wierze ze jakies 'schorzenie' jest przyczyna pisania "klutnia", "puzniej", "musk" czy "sfeter".

goga2611 Świetnie, gratuluję brata. Ja niestety nie znam żadnego faceta, który byłby chodzącym słownikiem ortograficznym, bo to się nie często zdarza. Poprawka: może nie każdy facet robi błędy, ale każdemu się może zdarzyć, czy ma dyplom magistra w kieszeni, czy jest człowiekiem po zawodówce... A wracając do tematu to jeśli ktoś jest wyczulony na punkcie ortografii to i owszem, takie błedy mogą razić w oczy.

Gość ertyuiop;lbnm
oj uczulowna jestem na takie byki :) wypieprzyłabym na zbity ..

Gość poszukująca sensu życia
Ehhh, ja mam dużą rozkminę w tym temacie... jest to jeden z powodów,który powstrzymuje mnie przed związaniem się z pewnym facetem... najdziwniejsze jest to,że on pisząc do mnie czasami robi błędy,a czasami pisze te same słowa w kolejnym smsie poprawnie...uprzedził mnie,że polski zawsze był katastrofą w jego wydaniu, a ja z kolei mam lekkiego bzika na punkcie poprawnej polszczyzny...najbardziej przeszkadzają mi błedy gramatyczne, które zdarza mu sie popełniac w trakcie rozmowy- okropne wstawianie "i" między k-e ...z drugiej strony- nie jest to wada, której nie dałoby sie w nim zmienić...jestem przekonana,że zrobiłby dla mnie wszystko... ale boję sie tego,że kiedys wyskoczy z taką gafą w towarzystwie moich znajomych i będę musiała się za niego wstydzić:((

Gość błędy ortograficzne robią pust
aki i pustaki

Gość kobiety nie badzcie z durniami
ktorzy robia bledy - nie dosyc ze to glupole to i nie warci niczego

Gość byk na byku i bykiem pogania

Gość ona2233
Wiekszosc osob popelniajacych razace bledy to zwykle lenie bez krzty ambicji. Najlepiej uprzedzic z gory "mam dysortografie", "robie bledy" i miec to gleboko w dupie. Dysortografia to dysfunkcja mozgu i moze z 10% osob posiadajacych papierek faktycznie na nia "cierpi". Ja tez czesto mam watpliwosci jak cos napisac po 2 latach na kafeterii(wczesniej nie mialam zadnych problemow), ale jak nie jestem czegos pewna, to sprawdzam, a nie pieprze o dysgownie:O