Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zscsDF

co myślicie o tych butach na slub??

Polecane posty

Gość zscsDF

http://republika.pl/blog_db_4566708/6837430/tr/dscn1469.jpg podobno cieszą sie duzym powodzeniem wsrod przyszłył panien młodych moze ktoras je miała?? sprawdzily sie na wesele?? jak myslicie beda pozniej jeszcze do czegos pasowac?? kosztowały ponad 200zl i nie chcaialabym je pozniej wyrzucic...

ładne i sumie uniwersalne i mało "ślubne" więc spokojnie można ponowni ubrać.

ładnie ale niestety otwarte buty nie dla wszystkich się nadają;-) Ja bym zgubiła przy pierwszym kroku:-)

Po ślubie bez problemu włożysz je na różne okazję. Bardzo bardzo ładne buty:):) Niestety nie dla mnie. Buty do tańca muszą mi się dobrze trzymać nogi, wtedy mam całkowitą swobodę ruchów:)

Gość sammer
mi sie nie podobaja

ja kiedys gdzies czytalam, ze prawdziwe damy biale buty i biale rajstopy zakladaja tylko 2 razy w zyciu: na komunie i na swoj slub. co prawda dama ze mnie zadna, ale od tamtej pory nie wyobrazam sobie noszenia bialego obuwia na codzien.. :/ no chyba ze sportowe.. :) buty ladne i eleganckie, ale ja bym zostawila je sobie co najwyzej na pamiatke

Gość timikimi
no na codzien to moze buty te nie sa ale na jakos specjalna okazje dopasowane do stroju czemu nie?:) sliczne sa...

Gość Abbey
Bardzo fajne buciki i takie nie tylko slubne wiec spokojnie beda sluzyly i po slubie

Gość agosha
podejrzewam ,ze po weselu będzi ena nich dużo różnych zarysowań

Gość autorkoooo
a zdajesz sobie sprawę że po weselichu będą zniszczone, tzn, będzie na nich dużo zadrapań, porysowań, odcisków??

Gość zscsDF
myśle ze nie beda tak źle wyglądac bo bede ja miala tylko na ślubie pierwszym tancu i sesji a pozniej do zabawy bede miec całkiem inne :)

Gość
Ale śliczne :)

Gość fajne, fajne, podobają się mi

Gość czerwcowa mama 2010....
Buciki bardzo ładne i na pewno założysz je jeszcze poza ślubem - np. do letniej jasnej sukienki :) Ja miałam też z RYŁKO ale takie: http://img355.imageshack.us/img355/2030/rykobutybd7.jpg Były mega wygodne i przetańczyłam w nich calutką noc mimo że nie byłam przyzwyczajona do takiego obcasu (na codzień chodzę w niższych lub całkiem płaskich :) ).