Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Macho___25

UWAGA: CAŁĄ PRAWDA O FACETACH ! 10 PRIORYTETÓW FACETA PRZY WYBORZE PARTNERTKI !!

Polecane posty

A więc tak jak obiecałem, daje kawe na ławe. Szcześliwa 10-tka: 1. Wzrost: NIższa o conajmniej 4cm 2. Szczupła (ale nie chudzielec!) 3. Inteligentna 4. Wykształcona (min. wyższe licencjat) 5. Wierna ( typ imprezowiczki z masą kolegów - odpada !), musi miec umiar w ubiorze i zachowaniu. Nikt nie chce pustej lali co tyłkiem kręci i zaczepia innych facetów dla zabawy ! 6. Ze średnim biustem, zgrabnymi nogami i ładną pupcią ! 7. Nie paląca 8. Bez tony makijażu, raczej lekki, albo natuaral ! 9. Uśmiechnięta z poczuciem humoru 10. Lubiąca sex. - bynajmniej nie apatyczna pod tym względem. Ot to 10 priorytetów jakimi kieruje sie facet.

Gość sdfsdf
zapomniales dodac ze musi miec mozg

Gość guńka
Macho dodoam że to własnie normalni faceci kierują sie takim wyborem :)

gunka - sugerujesz ze ja nie jestem normalny ? Tak to wystarczy. Pod warunkiem ze laska chce z Tobą byc, bo jak nie chce to szlak trafia wszystkie te prio.

gunka - sugerujesz ze ja nie jestem normalny ? Tak to wystarczy. Pod warunkiem ze laska chce z Tobą byc, bo jak nie chce to szlak trafia wszystkie te prio.

a na co mu partnerka z mózgiem?? niech szuka podobnej sobie:)

Gość sdffsddfs
Nie powinna miec penisa wiekszego ode mnie.... na zartuje, po prostu lubie shemale.

"sdfsdf - zapomniales dodac ze musi miec mozg " mózg to ma każdy. tylko rozum nie wszyscy.

"sdfsdf - zapomniales dodac ze musi miec mozg " mózg to ma każdy. tylko rozum nie wszyscy.