Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upokorzona123

kolezanki mnie wysmiały za wozek..

Polecane posty

Gość aks
ja kupiłam wózek używany za 200zł, z którym niejedna wstydziłaby się wyjść, bo obciach...stać mnie na lepszy i droższy, ale wyszłam z założenia, że gondola nie posłuży mi długo, a dziecko wcale nie będzie bardziej szczęśliwe w drogim wózku:) i tak było- do pól roku mała wcale nie chcia ła jeździć w wózku, więc gdybym kupiła jakiś drogi wywaliłabym kasę w błoto, a tak z czystym sumieiem mogłam w to miejsce kupić barzdo bobry fotelik, który zapewni nam bezpieczeństwo w samochodzie

Gość Iza_30
Olej. moja siostra (3 dzieci) poradziła mi,zebym glęboki wozek kupiła tanio w komisie bo uzywa sie go krotko. tym bardziej,ze u mie rodza sie duze dzieci np. jej najmlodszy syn jeszcze nie siedzial a juz sie w gondole nie miescil 9metr wzrostu w drugie urodziny) a jest duze prawdopodobienstwo,ze moje dziecko bedzie jeszcze wieksze. Lepiej zainwestowac w dobrą spacerówkę niz w wypasiony głęboki wozek.

moja kolezanka kupowala nowe rzeczy rzeczy dla swego synka, potem stwierdzila ze jak urodzi to odda innej kolezance, bo dla drugiego dziecka te ciuszki beda juz niemodne.

Gość Kamila K*
kupiłam drogi wózek i...zaraz sprzedałam. Był za ciasny, dziecko takie ścisnięte w srodku.... Poszłam do komisu i za 150 zł kupiłam bardzo szeroki, wygodny, lekki wózek, którym jeździłam zanim nie przesiedliśmy się na spacerówkę. Nie daj się zwariować!!! Wózek ma spełniać swoją funkcję i być wygodny dla Ciebie a przede wszystkim dla dziecka! Powiedz "koleżankom", że są głupie i próżne.

Gość julia00
No ludzie są różni. Znam laskę co niedawno urodziła, nic nie miała kupione dla dziecka do końca, ogolnie to jej ciężko(wpadka jeszcze w szkole z facetem bez pracy). Przez pierwszy m-c nie miała wcale wózka a jak wypłacili jej becikowe to kupiła go za cała kwote....baaaaardzo madre

sadzac po temacie spodziewalam sie ze autorka kupila uzywany wozek za max 200 zl ja niedawno kupilam nowy wozek spacerowke troche tansza niz Twoj wozek firmy bebe confort-uwazam ze bardzo dobra firma :) i wozek super sie sprawuje z synem (byl moim pierwszym dzieciem) zaszalalam i kupilam mutsy za prawie 2tys i bardzo tego zalowalam , z plusow to tylko fajny wyglad, sluzyl mi bardzo krotko teraz nie patrze juz tak na wyglad wozkow , tylko na funkcjonalnosc ;)

Droga autorko córeczka ma 1.5 roku. Kupilismy klasyczny wózek z troszkę większymi kołami za ok 570 zł. Koleżanki rodzace niemal równocześnie kupowały cuda po 1500 zł. Nasz wózek działa do dziś, one pozamieniały te cuda techniki bo albo sie rozwaliły na pierwszym krawężniku albo dzieciaki powyrastały zanim skończyły 6 miesięcy. To Tobie ma się wózek podobać, nie koleżankom. Niech kupuja nawet za 3000 jak mają na to - ich sprawa. A następnym razem po prostu każ im spadać.

Gość nie przejmoj
sie laskami, ktore dowartosciowuja sie wozkami dla dzieci :O ze niby one lepsze bo maja drozsze wozki ??? bzdura!!! ja kupilam wozek uzywany za 80f choc moda jest na kupowanie maxi cosi za 500f. co z tego, ze mnie stac :O wole za te pieniadze kupic dodatkowe rzeczy dla dziecka, urzadzic pokoj itd. beznadziejna moda :O

No niestety tak to wygląda. Nawet wczoraj komentowaliśmy z meżem takie sytuacje. Przychodzi na placa zabaw mamusia z córką. Mała ciuch oryginał, butki adidasa, pcha przed sobą wózek dla lalki któego cena pewnie przekracza cenę niejednego wózka dzieciecego. Mamusia w spodniach od dresu i rozwalających się trampkach.

Gość ja tez............
sa tez matki, ktore odpicuja dziecko w najlepsze ciuchy itp. i dziecko normalnie bawic sie nie moze bo matka tlumaczy, ze w tych jasnych spodniach do piasku nie mozna :O. wozkiem za 3000 tez idzie okrezna droga bo po blocie przeciez nie bedzie z takim wozkiem szla :O

Gość croolewna
ja tez kupilam niedrogi stosunkowo wózek za -hmmm -666 zł :) cieszylam sie ze jestem oszczedna a tu okazuje sie ze ma pewne wady ! (jest nowy) kółka szybko sie scentrowaly, fatalna amortyzacja a ostatnio włożyłam w wózek 2-letnie dziecko kolezanki i omal nie wypadlo bo wozek sie przechylił!!! Szkoda ze nie bylam mądrzejsza przy wyborze.. ale wcale nie uwazam ze rzecz im droższa tym lepsza..