Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asasss2

czy wasze pierwsze @ po porodzie były regularne?

Polecane posty

Gość asasss2

Mi spóźnia się już @ 6 dzień i zastanawiam się czy po porodzie ma prawo jakiś czas tak być?

a ja sobie nie życzę żeby tak określać....to.......to.......to coś :-0

Gość asasss2
już nie karmię i pojawiła się miesiączka teraz czekam na drugą ale dość długo się spóźnia. czy to normalne?

Raczej tak, musi minąć trochę czasu zanim wszystko się unormuje. Nie zaszkodzi zapytać swojego ginekologa czy wszystko jest ok.

no moja nie byla regularna i pamietam ze bardzo sie zdziwilam przed 1 ciaza okres zawsze 28 dni, czasami +- 1 dzien a po porodzie 34 dni , z biegiem czasu odleglosc z 34 zmalala do 24, dobrze ze zaszlam w kolejna ciaze bo nie wiem jakby sie to skonczylo :-P po 2 porodzie okres o dziwo jak w zegarku co 28 dni :)

A ja dostałam prawie rok po porodzie jak odstawiłąm córe od piersi. I do dziś (7 miesięcy) każdy cykl innej długości

Gość a ja mialam pierwsza 1,5
roku po porodzie i druga mi sie juz miesiac spoznia wrrr,ale w ciazy na pewno nie jestem,pewnie musi sie wszystko uregulowac. Zawsze mialam nieregularne ale nie az tak.

Gość moja córa jest
karmiona piersią ma 7miesięcy i do tej pory nie miałam ani razu miesiączki...w ciąży nie jestem