Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hunnie

wpadnij ktoś do mnie na herbate. nudy jak nie wiem..;/

Polecane posty

dzisiaj piękna pogoda, chłopak na wyjeździe.. nudzi mi się niesamowicie. może i bym wyszla z domu.. ale nie mam gdzie iść.. weź mnie ktoś odwiedź :(

Gość nie lubie herbaty
nie wpadne🖐️

Gość kkarusia
a checia bym wpadła ale w pracy jestem

wielkopolska ;d to jak..?:) herbatka, kawka...? może coś mocniejszego...?:) dziewczyny, poradźcie mi coś na lenia.

co do włosów właśnie musze umyć..:( ale już jestem chora jak pomyśle że będę musiała czekać aż same wyschną :(

ja tez wlkp :D Możemy napić się pysznej kawy z bitą śmietaną,chodzi za mną od dawna:P Śmietanę przyniosę,jak co :P A suszarki nie masz:P? Do zobaczenia hihi :D

ja już kawkę pije sprawdzę pocztę i wychodzę.... :) wiesz co.. pies to dobry sposób na nudę. Byś widziała te wyjścia w zimę taki mróz, najchętniej montowałabym mu pampersiaka :P ale trudno jak mus to mus:( A teraz to sama przyjemność :)

kurcze ja kujawski pomorskie:P ja zostaje przy herbatce:) nie lubie w dzien pic cos mocniejszego;) A wlosy tez powinny mi same wyschnac...ale chcialam na pol godz gdies wyjsc niedlugo takze bede musiala wysuszyc je suszarka

dzidzia*** - coś w stylu caffe late ?:D mam suszarke, ale nawet nie wyobrazasz sobie co ona zrobiła z moimi włosami :p chce zeby troche odpoczeły od tego ciepłego strumienia wiatru :p

a tam już nudy :D zapraszam na linka z mojej stopki :D ja się właśnie relaksuje przy jego filmikach:D

koliberek2217.. eh ale Ty masz już tego psa ;) ja posiadam tylko kota :p także ehh ..:p nic z tego..:)

Łoo ja lubuskie ;> Sweet zaczniemy od herbatki a wieczorkiem poszalejemy ;] Jak to kobietki . ;]

SweetChocolate- nie przejmuj się ;d samochody, pociągi i autobusy są :D

dokładnie dokładnie,cos w stylu latte :D mniammmmm Co do suszarki,to faktycznie niszczy włosy,wiec jesli jestes w domku,to lepiej poczekac az wyschną same :D P.S duże miasto,czy raczej mniejsze :D?

noothingg- to ja jakieś większe zakupy zrobie na wieczór ;) dzidzia***- mniejsze. zdecydowanie mniejsze :) ale wiesz, już mniejsza że włosy się strasznie przesuszają.. moja suszarka normalnie je pali ;/ ostatnio wyciągnęłam spalony kłębek włosów.. A miała być taka dobra .. ;/ nic tylko płakać.

koliberek2217 - chociaż co do mojego sierściucha, to mozna by z nim wyjsc na chwile na dwor.. ale po co stesowac zwierzyne :P skoro na luzie moze sam wyjsc z tym ze wieczorem..:) oo a może chce ktoś małą czarno-białą myszkę?:D bo mam kota i mysz :p o to drugie za dużo :p

tak, ja wiem że psy z kotami się dogadują. ale nie mój. mój jest zazdrosny.. i ze złości wyprowadza się z domu albo nic nie je. ( .. sprawdzone. przynioslam kiedys do domu małego kociaka, trzeba bylo na drugi dzień oddać)

Ojj to Twój kociak musi cie bardzo kochać skoro aż tak zazdrosny ;> U mnie wszystkie trzy w sumie od małego razem. Miałam wcześniej 2 psy ale jednego zabił mi weterynarz ;(

ja większe,ale zawsze dojechac mogę,co nie :P:D Uuuuu,to faktycznie niedobra suszarka,lepiej sobie darowac :) Ja mam dwie szynszylki i psa i gonia sie po domu,także tez jest mały harmider nieraz :P :D A jak kwiaty obżerają,łooooo,mama zawału mi o mało kiedys nie dostała jak zobaczyła swoje kwiatuszki hehe. Ale my nie lubimy spokoju,wiec dobrze jest hihi.A o spacerach z psem nie ma mowy,bo on nie umie na smyczy chodzic haha.Wypuszczamy go,polata,poszczeka i przylezie :D

noothingg- oj nie wiem czy on tak mnie kocha. czasem mi się wydaje że to ja mieszkam u niego a nie on u mnie hehehe weterynarz zabił..? w sensie że uśpił ?:( przykra sprawa. dzidzia- hehe wiem jaki to ból gdy pies nie umie chodzić na smyczy:p znam to ze schroniska..:) tam mam możliwość oddania troche serca psom :p :)