Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna z nadzieją

Czy słaba kreska na teście to ciąża?

Polecane posty

Gość Karrolina
czesc wam! mam pytanie okresu nie mam juz miesiac dzis robilam test i wyszly dwie wyrazne krechy:) czy napewno moge sie spodziewac dzidziuśia??:P prosze o odpowiedz:)

Tak, na 99,9% jesteś w ciąży. Ale na 100% potwierdzi to lekarz. Możesz zrobić też test ze krwi.

Gość kreski na teście
Właśnie mam ten problem. Mąż rano widział drugą, słabą kreskę, ja nie widziałam nic. Jakoś mam przeświadczenie, może głupie, że druga kreska też musi być bardzo widoczna:P Czy któraś tak miała, że okazało się, że jest w ciąży, a test/testy wychodziły ze słabiutką II kreską? Help me:)

Dziewczyny, testy zrobiłam dwa, pierwszy tydzień po spodziewanej @, drugi 5 dni poźniej, ostatnia @ 31 stycznia. Czy kreseczka może być bardzo słaba nawet w 6, 7 tc?

Gość ja30
W pierwszej ciazy mialam bardzo slaba kreske, ale mam zdrowa córkę :) a co myślicie o tym owulacja 01.03 piersze hcg 9.03 - 6 drugie hcg 12.03 - 8

Gość ja30
5/6

Gość brak ciazy
hej jezeli jest słaba kreseczka na tescie to napewno jestes w ciazy! ja tez tak miałam i juz jestem w 12 tyg ciazy!

Gość gość
TAK !!! ja wlasnie tak samo mialam jakisczas temu blada i myslalam ze to nic... ale ciaza sie potwierdzila u lekarza;)

Gość kamila77
mam dylemat.... miesiączka mi się skończyła 6 maja.. zrobiłam test ciążowy i 2 kreska jest ledwo ledwo widoczna.. zawsze przed miesiączką mnie piersi bolały a teraz lipa.. CO JEST??? pomóżcie

Gość gośćhana
Odświeżam temat. Może są tutaj jeszcze jakieś kobiety, które na chwile obecna mają podobną "niewiadomą". Ja jestem w podobnej sytuacji. Kreski mało widoczne, chociaż godzinę temu robiłam test i jest już wyrazniejsza, jednak na wizytę i potwierdzenie przez lekarza jeszcze zbyt wcześnie.

Gość Maaaartaa0807
Hej dziewczyny

Gość Maaarta0807
Hej dziewczyny

Gość Maaarta0807
Hej dziewczyny Kurczę ja tez mam problem z interpretacja wyniku. Dzis robiłam test kolo godziny 15:00. Blada druga kreska. Bardzo sie ucieszyłam!! Powtórzyłam test po 19:00 i kreska była juz ledwo widoczna:( nie wiem juz co mam myśleć...

Cześć Kobitki! ;) Też jestem pełna wątpliwości chociaż z tego co tutaj wyczytałam wizyta u gine powinna być już tylko formalnością a więc, okres spóźnia mi się 5 dzień, zrobiłam już dwa testy na których wyszły dwie kreski, z tym, że właśnie jedna była bladziutka ale widoczna! Dodam, że jeden zrobiłam rano, drugi zrobiłam popołudniu - wynik taki sam, dwie kreski... Ginekolog za tydzień w czwartek a ja czuję się senna, po pracy zmęczona a byłam nie do zmordowania, brzuch pobolewa od jakiegoś czasu, co jakiś czas, raz mocniej, raz spokojniej. Nie wiem co myśleć, nie umiem się przekonać do tego, że mogę być w ciąży a z drugiej strony okropnie się boję, że jeśli jestem to coś pójdzie nie tak... Pozdrawiam Was! :*

My sie 4 miesiace staralismy i sie udało..3 dni po spodziewanej miesiaczce zrobiłam test i wyszła własnie taka blada kreska, dla pewnosci zrobiam drógi test i też wyszła blada. Przeczytałam gdzieś, ze jesli po kilku dniach się ponownie zrobbi test i kreska już bedzie ciemniejsza, to znaczy że ciaza się rozwija. No i u mnie faktycznie tak było. Wiec uwazam, ze moge ci pogrtulowac :D

Gość Cleo1976
Zazwyczaj słaba druga kreska na teście oznacza ciążę.W takim przypadku można od razu wykonać test beta-hcg z krwi lub powtórzyć test z moczu po 3-4 dniach.Jeżeli druga kreska nadal będzie niewyraźna, robimy kolejny test za 3-4 dni.Gdyby nic się nie zmieniało, należy koniecznie wykonać badanie beta-hcg i iść do lekarza, celem wykluczenia ciąży pozamacicznej i innych powikłań.

Gość gość
A co mają wspólnego teście z ciąźą .