Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poziomka z lasu

Komu też się nudzi w ten piękny dzien?

Polecane posty

Gość poziomka z lasu

Ja łapie chyba jakąś wiosenną depresję... nic mnie nie cieszy, nudze się okropnie... Jest taka piękna pogoda a ja siedze w domu. Dlaczego? bo moj facet po pracy jedzie na rower ze znajomym, moja przyjaciółka w szkole do 17 a pozniej jedzie do faceta, moi znajomi również zajęci albo ze swoimi 2 połówkami. Skonczyło sie na tym, że siedze w chacie i się nudze... Mieszkam w takim beznadziejnym miejscu, ze nawet do parku nie ma jak iść. I nic się nie zapowiada na poprawę, bo jutro moj facet po pracy też jest zajęty - widzimy sie wieczorem kiedy bedzie juz ciemno i zimno a w weekend kiedy planowałam wyskoczyc gdzies na jakiś dłuższy spacer lub wycieczke - zapowiadają deszcze... super. Od poniedziałku siedze w domu i nic się pewnie nie zmieni do niedzieli...

Ja mam wolne do wtorku.. Od 10 siedzę w domu, mój chłopak na uczelni, a za 2 godziny jadę na korepetycje z niemca. Pogoda dzisiaj piękna,poszłabym na spacer, ale też nie mam na razie jak, mimo że park blisko:P

Gość fghfghfgh
Mi się nie nudzi, bo musze sprzątąc;;/

Gość poziomka z lasu
ja juz sie nasprzątalam :P na uczelni poki co mam taki luz, że praktycznie pol dnia (tą lepszą połowę) spędzam w domu, bo albo nikt nie ma czasu albo ochoty. A samej mi sie na spacery chodzic nie chce... Pamietam że miałam już taki okres w życiu - po 2-3 tyg siedzenia w domu latem dostałam na głowe...