Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powizycieufryzjera

wlasnie wrocilam od fryzjera i jestem

Polecane posty

Gość koiko
bo takrowno to teraz jest modnie Nie masz grzywki,wlosy sa rowne wiec odpadnie ci problem z modelowaniem..

Gość powizycieufryzjera
widze wkoo tyle kobiet z ladnymi fryzurami a ja zawsze jak ostatnia sierota :-(

Gość powizycieufryzjera
moze i modnie a;e mi nie pasuje wygladam jak jakas nieszczesliwa. mam cieniutkie wlosy wiec sa takie przylizane. masakra

Gość hertyw
to troche je podnoś na szczotce podczas suszenia np na górze

Gość hertyw
albo susz z pochylona głowa , będą puszyste , a nie przyklepane

Gość powizycieufryzjera
robie tak ale to efekt na gora godzine

Gość powizycieufryzjera
te fryzjerki potrafia czlowiekowi popsuc humor :-(

Gość powizycieufryzjera
te fryzjerki naprawde potrafia czlowiekowi na dlugo popsuc humor:-(

Ja kiedyś pożaliłam się fryzjerce, że moje włosy nie mają objętości i poprosiłam, żeby mi je odpowiednio podcięła i wycieniowała. Fryzjerka tak mnie natapirowała, że tydzień kołtuny rozczesywałam i niestety zawsze, ale to zawsze obetną więcej włosów niż wcześniej zaznaczyłam.

Gość hertyw
więc przedsuszeniem uzyj pianki do włosów , a po suszeniu jakiegoś utrwalacza Nie jestem zwolenniczką tego typu kosmetyków ,lakiery itp , ale na poczatek pomogą , zanim włosy odrosną

Gość hertyw
* więc przed suszeniem

ja mam mocno falowane włosy i szczerze ładnie obcieta bylam moze raz w zyciu:) kiedy siadam na fotel to ja musze tlumaczyc fryzjerce jak ma mnie obcinac:) a opowiinno byc hcyba na odwrot..powinna powiedziec jak obetnie i jak powinnamukladac moje wlosy zeby dobrze wygladały..... moze i jest taki fryzjer stylista ale nie stac mnie na wizyty w salonach za 200 zł

Gość do tej wyżej
a co za problem,jak klient mówi:"proszę skrócić centymetr"wystarczyłoby przyłożyć linijkę do pasam początkowego-mówię poważnie,dalej tnie się przecież do tego pierwszego pasma.A im się wydaje,że mają miarkę w oczach

Gość ja to samoooo
jestem wściekła!!! chciałam zapuścić wreszcie włosy, a franca wycieniowała mi na calej dlugości...wyglądam tragicznie, mam cieniutkie włoski a ona mi strzelila taki fryz, że się wydaje jakby było ich jeszcze mniej :(

ok ale wez pod yuwage ze ja mam krecone wlosy..kiedy fryzjerka scina na mokre to sa one proste....wiec powinna wiedziec ze jak zetnie duzo na prostych to po wysuszeniu wlosy sie skreca i bedzie jeszcze mniej na dlugosci tak ciezko to dla tej fryzjerki zrozumiec? kazdy ma inne odzczucie miary ale jak kiedys pokazałam PALCEM dziewczynie dokad chce miec ta pieprzona grzywke obcieta a ta dalej obcieła 2 cm krocej no ludzie!!!!!!!!!!

Gość powizycieufryzjera
no ja tez na styliste nie moge sobie pozwolic bo raz drogo ale raz na jakis czas bym rzebolala . ale u mnie w poblizu 80 km nie ma zadnego stylisty

Gość hertyw
no , to faktycznie nie kazdemu dobrze w takiej fryzurze Odnosnie stylisty- ten fryzjer , o którym pisałam ( jezdzi na kursy i szkolenia , inwestuje w siebie mimo ,ze obcina juz bardzo , bardzo , bardzo długo) bierze mniej więcej tak jak wszyscy i ma stałych klientów, a jesli ktos raz do niego pójdzie to juz zostaje Jemu nie trzeba nic tłumaczyc, on po prostu patrzy na twarz i profil i tnie, sam potrafi dobrac fryzure , poza tym zna najnowsze trendy Tu nie potrzebny stylista , tylko ktoś kto cały czas się uczy nowych cięć , trendów itp ,itd , jest na czasie , a nie zatrzymał się na latach 80-tych, kiedy np konczył zawodówke

Gość powizycieufryzjera
w mojej miescinie chyba z 8 zakladow a wszystkie tna beznadziejnie

Gość powizycieufryzjera
i na dodatek ja mam cienkie wlosy i plaski tyl glowy wiec wygladam okrutnie :-(

Gość Klaudia.........:)
powizycieufryzjera- teraz nie pozostaje nic innego jak czekac az odrosna albo peruka...naprawde mnie tez kiedys tak fryzjerka opitolila ze siedzialam w aucie i wylam...ale teraz mam co opowiadac...a co lepsze stalo sie to w salonie GABRIELA...hehe wiec nie ma reguly:)

Gość powizycieufryzjera
wiem ze odrosna ale ja tez za dlugich nie moge miec bo zaraz sie robia siurki wiec za 2 miesiace kolejna wizyta u fryzjera i znowu mnie opitola

Gość Alice...
Najgorsze są fryzjerki, ktore nigdzie nie jeżdzą, nie znaja trendów, nowości i udają, że pracuja w salonach i są ekstra. Zero inwencji - zawsze mi coś sknocą...jakaś masakra. Nie ufam żadnym nieukom i chodze tylko podcinac konce i to dokładnie mówię ile chce. I jeszcze jedno - zauważyłyscie jakie fryzjerki sa zarozumiałe?Przeszłam już tyle zakładów (salonów) i zawsze klapa.

No to wybierz sie do innego miasta...nie wiem skad jestes...ale nie widze problemu:)A zreeszta nie moglas interweniowac u tego fryzjera?Ja bylam tydzien temu i mialam wszystko pod kontrola..co chce a czego nie...itp.

Gość powizycieufryzjera
bylam w innym miescie odwiedzilam kilka niby salonow i tez bylam niezadowolona tylko tam akurat bylo tak ze wychodzac wygladalam ok ladnie ulozyly ale jak umylam to maskara okazywalo sie ze ni jak nie moge ulozyc takiej fryzury ponownie bez ulozenia tez wyglada fatalnie

Gość LANCHASHIRE
na łyso i po sprawie :D

Tylko ze do takiej fryzurki Twoje wlosy sie nie nadaja bo spedzilabys godziny na ukladaniu:)Ja sama mam baaardzo proste wlosy i nijak sie nie chca krecic, podkrecac...wiec mam grzywke i wlosy do ramion i tak mi najlepiej...z tym ze ja mam bardzo grube wlosy wiec troche inaczej wyglada...a Ty powinnad troche zapuscic wloski i sciac sie tak by wygladlo ze masz ich troche wiecej...wpadaj do mnie:)Mam doskonala fryzjerke ktora ma wizje i doskonale dobiera fyzurki:)