Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pacynkę

jak szybko wyleczyć katar w ciąży??

Polecane posty

Gość pacynkę

leci mi jak z kranu katar a muszę być zdrowa, co zrobić? mam tylko katar :(

solą fizjologiczna psikaj, masią majernakowa smaruj pod nosem...inhalacje z amolu rób, i wymocz nogi to pomaga z takich babcinych sposobów. Mi gin pozwoliła pisikać do nosa Afrin. Zawsze na noc psikałam bo dusiałm sie normlanie, a mnie jak katar złapie to i 3 tyg potrafi trzymać. Jak rodziłam do miałam zatkany nos...nie zycze tego nikomu:( położna mówi prosze oddychac, a była akurat moja gin przy porodzie i mówi do niej: "Jak ona ma oddychać, jak ma nos na maksa zatkany" takze staraj się wykurować, jesli masz poród tuz tuż:) zdrowia życze

Gość pacynkę
ja mam poród daleko ale złapał mnie przedwczoraj katar i od tamtego czasu psikam xylorinem i sylfarinolem i dalej mi cieknie :/ maścią majerankową też smaruje, kapiel już robiłam, mleka nie mogę ani czosnku bo wymiotuję.. i nadal mam katar a musze być zdrowa jak najszybciej, nie za tydzień tylko już :/ jutro mam wesele

heheh tez mam katar od wczoraj :/ kiepska sprawa dzis wyjezdzam a czuje sie parszywie :(( ja sie faszeruje wit c i wapnem plus fervex i do nosa otrivin, na razie marne efekty

dziewczyny jest taka zasada katar leczony trwa 7 dni a nieleczony tydz:) po kropelkach nie przejdzie z dnia na dzień krople nie lecża natychmiast tylko pomagają chwilowo:) cierpliwości:)

Gość blabliczkaa
swoje wesele?

Gość niby normalne
czytałam ,że wąchać chrzan i jesc łyzeczke chrzanu do kazdego posiłku Ale ja tej metody jeszcze nie próbowałam poza tym gorące mleko z miodem , masłem i czosnkiem

Gość mama Asia
hej, ja w ciazy wyleczylam sie syropem z cebuli, jadłam chleb z czosnkiem i piłam mleko z posiekanym czosnkiem plus łyżka masła, oraz herbata z cytryna i miodem:) to tak z początku ciązy mnie dorwało minelo dosc szybko:)

Gość gość
Polecałabym jednak zastosowanie inhalatora, bo jak wiadomo w tym stanie raczej nie mozesz przyjmowac leków. I jesli juz to poleciłabym takie rozwiazanie jak Inhalator PRO. U mnie sie naprawde doskonale sprawdził.

Gość gość
krople oregano i zetrzec troche korzeń chrzanu i wąchać tylko delikatnie bo jest ostry powoduje wymioty przy najmniej u mniie

Gość gość
Grubo posmarowac mascia maherankowa na noc jak bedziesz szla spac mi zawsze pomaga