Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anamade

Dla Starających się o Dzidzię...

Polecane posty

A tej walki Pudziana nie widziałam :>Jak mężuś oglądał, ja spałam jak zabita ;)

No nic dziewczynki lecę się kąpać i spać!!! Miłej nocki! Do jutra!!! Buziaki

🌼 euforiaa trzymaj się....zawsze i z Toba sie mozemy na fotka zobaczyc :):):)

ehh właśnie chciałm dodać sobie suwak ale coś chyba nie tak robię :(

Nic nie straciłaś!:D.Pożal się Boże walka-przytulanka.W ogóle to było bezsensu,Pudzian myśli,ze karierę zrobi,bo stron man z niego?!nie we wszystkim musi być najlepszy. Ach,jutro mnie czeka troszkę roboty,sprzątanie,małe przeróbki,tzn.muszę sobie rękawy do żakietu skrócić,mężowi spodnie do roboty zeszyć itp,ale przynjamniej będę miała co robić,a w sobotę na imprezę,na samą myśl o niej dostajemy białej gorączki:)

To jeśli któraś z Was chce to może mi podesłac swoją foteczkę...oczywiście odwdzięczę się tym samym:) Ewentualnie namiar na nk :) euforia-82@tlen.pl

hej kobitki wczoraj zabiłam komara normalnie hehehehehe dzis jest ok ;-) kochane dzis 2 dzień braku @ hehe i temka dalej wyższa o 2 kreseczki no ladnie ladnie jestem zadowolona niesamowicie kurde juz bym testowala ale sie musze wsztymac

Hej. Ojjj dziewczynki, dobrze sie zapowiada!!!! Ja przezywam jakbym sama miala testowac hehe. Zycze wam zeby sie udalo:-)))))) Ja nadal mierze tempke i narazie jest na stalym poziomie. tym razem ostro sie zawzielam;) U mnie dzis pogoda do d... , pochmurno, bedzie pewnie padac:-( Mam juz dosc, chcialabym juz wiosne z ciepelkiem i slonkiem. Milego dnia laseczki, pozdrowionka:)

Hej laseczki:) Niunia,Ty pamiętaj o naszej umowie hehe w niedzielę testujemy:D Kamilsien u mnie pada cały czas i nie zapowiada się,że przestanie:(A do sklepu muszę iść!

nadziejko kochana pamietam hehehe nie wiem czy wytrzymam tak mnie nosi zeby go kupic hehehe ale czekam cierpliwie

kochane u mnie to samo od rana pada i nie zapowiada sie ładnie kurcze ;-/ cały weekend ma padać ;-/

cześć dziewczynki u mnie pada i ostro grzmiod8 rano super ledwo sie zwlokłam życzewam miłego dnia jua już małą scysję miałam z mężęm, bo jak zwykle wracajać z siłowni zapomniał pójść do sklepu ehhh faceci:) miłego dnia

Ten typ tak ma:)Ja ostatnio mojego wysłałam do sklepu m.in.po 1marchewkę,a przyszedł z2marchewkami,to się go zapytałam,czy liczyć umie:D.A on na to,że sobie zję tą jedną najwyżej,ale...tak jak myślałam,marchewka niezjedzona!:)Normalnie czasem to mnie już szlag trafia!

kobitki My to mamy z Naszymi M. Mój to jest straszny wariat nie raz az mi za niego wstyd lubi sobie pozartowac.. KOCHANE ALE CO BYSMY BEZ NICH ZROBILY? HEHHEHEHE

Cześć kobitki :) Kamilsien Kochana ja tez tak sie czuje, jakbym samam miała testować, przezywam, mysle o Was bardzo czesto 🌼 Nadzieja hahahaha, rozwaliłas mnie ta opowieścią o marchewce, hahahaha nie mogę, znam to z autopsji, moj mąż też ma takie zagrania, ale jak ktos o takich akcjach opowiada to nie wydaje sie takie straszne.... Buziaki miłego Dzionka :) Niunia trzymam kciuki :)

Tak samo mówią nasi panowie o nas,że Co to oni z nami nie mają,BABY,ACH TE BABY brrrr...często to słyszę:) A co byśmy bez nich zrobiły?Napewno nie dzidzię:D

No tak my poprostu jestesmy nie zastapione hehehe i najlepszejsze hehehe kochana mam do ciebie pytańko z jakiej firmy testy kupowalaś?

jakie są najczulsze wiadomo że na każdym tescie będzie pisało że jest najczulszy

kurcze hehehe wiesz kochana że pierwszy raz słysze powaga nigdy nie miałam takiego testu zawsze pro-test , baby- test Qwek czy jakos tak hehehe

oj nie wiem jakie,ja poprostu kupuję test w sumie jaki jest,ale ten Amil jest ok!

no to fajnie dzis zamierzam kupic test a testowac będe w niedziele róznie może byc jeszcze może @ dostane szlak wieale tempka skoczyla o 2 kreseczki do przodu miałam 37,2 w dniu spodziewanej @ 37,4 no prawie 5

Niunia supr b było,a jakieś objawy?bo mnie ostatnio bola nie tylko sutki,ale całe piersi i to najwięcej od strony pach!Dziwne.Przy poprzedniej ciąży bolały mnie tylko sutki! Ktoś miał podobnie?