Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anamade

Dla Starających się o Dzidzię...

Polecane posty

moja siostra kupowala kiedys takie olejki do wlosow do wcierania ale nic to nie dawalo a kosztowalo dosc duzo kasy wiec chyba nie warto. no chyba ze ten problem osiaga jakies duze rozmiary to moze warto zasiegnac rady lekarza, dermatologa???

dobra laseczki, ja zmykam, ide pod prysznic i zamierzamy dzis obejrzec z mezem filmik . do jutra, kolorowych snow:)))

Dzięki Kamilsien! :) Powodzenia! :) Ja też uciekam! Do jutra ! Miłej nocki!

dziewczynki mi kiedys tez strasznie wlosy wypadaly:(Uzywalam taki plyn w ampulkach i pomoglo:)wcieralam sobie w skore. Kamilsien ja tez mysle nad inseminacja.Lekarz juz mi proponowal!

witajcie!widze że spią dziewczynki pierwsza witam, ja mam dzis na szczescie wolne lece do mamci pozniej bede wiecie co czy to mit czy prawda bo ja slyszalalm ze trzeba kochac sie co drugi dzien zeby plemniki byly ok a moj maz ubzdurał sobie codziennie dosłownie!!hahahah

kochana ja mysle że codziennie to nie bo lekaż mi mówił że wtedy są słabsze plemniki kochana lepiej co 2 3 dni ja tam robiłam i ise udało ;-)

a ja słyszałam,że dobrze jest codziennie bo plemniki są wtedy silne,ale nie dłużej niż przez tydzień,taki artykuł kiedyś czytałam :)

heheh każdy co innego mówi heehhe najlepiej kierowac sie własnym instynktem ;-)

hejka:) a ja slyszalam ze jesli mezczyzna ma dobre(w normie)nasienie to mozna codziennie sie kochac a jesli slabsze to co 2 dni.Bo inaczej beda slabiusienkie i nie beda w stanie zaplodnic komoreczki. Trezele ja tez dzisiaj mam wolne:)ale pracuje w sobote:o

hehehe dokładnie muszą dojrzeć ;-) mi własnie lekaz mówił ze noe codziennie sie kochać bo są słabsze ja w dni plodne kochałam się co 2 dzień i sie udało sa mocne hehehe

Witam...No i zrobiłam test,nie wytrzymałam ;/ jedna kreska ale to stanowczo za wcześnie...:))Więc jeszcze nadzieja jest....Chciałabym coś więcej popisać ale muszę do pracki się zbierać:)Dobrze,ze mam blisko do pracy,bo reszta mojego miasta czyli Bielska jest mało przejezdna:)) Tak czy inaczej ciągle trzymam kciuki i za Was ;) Pozdrawiam...

Hej dziewczyny.U mnie @się rozkręciła,ale jestem spokojniejsza,że w ogóle ja wkońcu dostałam skoro w ciąży nie jestem,tak mi się to popierniczyło!Krzyż mi już rano nie dał spać i cały dzień boli i jeszcze brzuch,ale teraz jest już troszkę lepiej,bo wzięłam ibuprom i nospę! Dziewczyny na wypadające włosy polecam POKRZEPOL kupicie go w zielarskim,spryskuje się nim włosy i wciera w nie ten płyn.mi strasznie wypadały,nawet ja pranie z pralki wyciągałam,to było ich pełno,takie głęby poplątane,włosy mam na dywanach itp,jednym słowem w całym domu,tak mi wypadały.Zaczęłam je częściej podcinać i ten POKRZEPOL stosować i jest już lepiej.Ale myślę jeszcze właśnie jakiejś maseczki do włosów spróbować,może będzie jeszcze bardziej skuteczna.

Cami spokojnie do tego podejdź,tzn.wiem,ze to jest trudne,bo już nie jeden raz tak miałam i testy robiłam,a potem zwykle na następny dzień@przyszła!Teraz sobie powiedziałam,że co ma być to będzie i wcześniej niż w40dc testu nie robię.Poza tym dziewczyny chyba się godzę z tym,że nam nie wychodzi,że moze tak być,że nie będę mamą!Dobrze mnie zrozumcie,jestem już tym chyba zmęczona i próbuję inaczej do tego podejść,na zasadzie,że mi już to wisi,nie mam na to wpływu,Nie żebym się załamywała,tylko jak ktoś ma zawsze pod górkę,to z czasem zmienia swoje nastawienie i podejscie do różnych spraw!Wolę się mile zaskoczyć,niż niemile rozczarować.Może jak sobie powiem,ze mi już jest wszystko obojętne,to wtedy akurat się uda?Nie wiem,ale chyba spróbuję,bo co innego mi pozostało?Siąść i płakać?Trzeba jakoś dalej wegetować w tym życiu!

Nadziejko kochana to co piszesz jestes strasznie smutne kochana nie myśł tak ja jak poroniłam to mówiłam że mi nie dane że nie bede mama iwogóle straszne myśli że Bóg mnie pokarał a jednak Nam sie udało i mam nadzieje ze tym razem sie uda dokońca kochana za ciebie trzymam mocno kciuki

nadzieja nie łam się,dokładnie wiem co czujesz bo też mi było ciężko o 2 poronieniach i później kolejna @ utwierdzała mnie tylko w przekonaniu,że po łyżeczkowaniach ja już dzieci mieć nie mogę i w końcu odpuściłam i proszę...:) więc takie psychiczne odpuszczenie myślę,że czasem jest dobre,zresztą lekarze sami tak czasem polecają żeby wyluzować, bo wszystko w psychice siedzi,no ale weź tu wyluzuj. To wszystko jest takie skomplikowane :( a ja niby też powinnam myśleć pozytywnie a chyba bardziej się boję że znowu coś będzie nie tak niż się ciesze...

Miszka ja własnie próbuję wyluzować i tłumaczyć sobie,że na ciąży sie życie nie kończy!A powiedz mi,czy po zabiegach miałaś normalne cykle?Czy ci się pochrzaniły?I jakie miałaś wcześniej długie cykle?

ja zawsze miałam krótkie cykle tak 26 dni i po zabiegach na początku było ok, nawet myślałam że jest lepiej bo zawsze mnie brzuch tak bolał w czasie @ a zaraz po zabiegach mnie prawie nic nie bolało,ale później po jakimś czasie się wszystko pokręciło, cykle miałam czasem jakieś mega krótkie. @ jakoś długo się rozkręcała i w sumie czasem tydzień trwała...więc jak wczoraj pisałam to teraz zaszłam w ciąże nie w wyliczone dni płodne tylko jakieś 4 dni później, czyli wychodzi że płodna byłam w zupełnie inne dni niż wyliczałam i to całe liczenie o kant d....py roztrzaskać :) przynajmniej w moim przypadku

miszka kochana ja mam tak samo wiesz naprawde nie wiem czy sie cieszyc czy co boje sie ze sie sytuacja powtorzy nikt nie jest mi wstanie zagwarantowac ze nie lekaz mi powiedział ze zrobimy wsyztsko zeby bylo dobrze a reszte zostawmy naturze kochana wiec tylko pozytywnbe myslenie nas trzyma i psychika lekaz powiedział ze nie mozemy sie denerwowac i myslec co bedzie tylko isc do przodu bo nerwy swoje robia.

jutro idę do lekarza,zobaczymy co mi mądrego powie, pewnie na razie nie za wiele, bo jest jeszcze wcześnie,ale już się nie mogę doczekać.

Czesc:) A co tu taka cisza??? ;) Ja wpadam tylko na chwile bo boli mnie glowa, chyba mam niskie cisnienie bo ogolnie slabo sie czuje, chyba pojde dzis wczesniej do lozka:( Milego wieczoru!

Hej dziewczynki! Ja tak na chwilę...niedawno wróciłam dopiero do domku...Mi też głowa pęka! :( :( :( Jutro po pracy się odezwę! 3majcie się! Buziaki

Witam Was. Chcialam sie pochwalić swoimi 2 kreseczkami na teście. Nie wierze normalnie, jakby to działo sie kolo mnie a nie mi:)))) Dziewczyny trzymam za was kciuki aby i Wam się poszczesciło!!!!