Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
kallina.

zmarszczki pod oczami

Polecane posty

Go艣膰 DO Elisabeth70
Zabiegi w Doris Dorin i to serum te偶 w Doris Dorin( jedyny dystrybutor). Dziwny zbieg okoliczno艣ci. Bez nachalnej reklamy prosz臋!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Do Lime Juice
To bardzo fajne serum. Rozja艣nia i ujednolica sk贸r臋, troch臋 napina. Wad膮 jest cena. Podobnie dzia艂a serum- olejek z BU i jest ta艅sze.

Udost臋pnij ten post

Darkanna, Z innego topu dowiedzialam sie ze robilas jakis laser na zmarszczki wokol oczu. Czy moglabys mi powiedziec jaki i gdzie i jakie byly efekty?? Bylabym wdzieczna, bo jestem naprawde zalamana tym co sie stalo ze skora moich oczu :( Ledwo sie trzyma :(

Udost臋pnij ten post

Darkanna, Z innego topu dowiedzialam sie ze robilas jakis laser na zmarszczki wokol oczu. Czy moglabys mi powiedziec jaki i gdzie i jakie byly efekty?? Bylabym wdzieczna, bo jestem naprawde zalamana tym co sie stalo ze skora moich oczu :( Ledwo sie trzyma :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Darkanna
Kallina, ja w ko艅cu nie zdecydowa艂am si臋 na laser. Dos艂ownie w przeddzie艅 si臋 wycofa艂am, poniewa偶 mia艂am za du偶o w膮tpliwo艣ci, co do mo偶liwych efekt贸w; bud偶et na zabiegi mam niestety ograniczony i nie chcia艂am ryzykowa膰 wydaniem kasy na co艣, co do czego nie mia艂am przekonania, 偶e zadzia艂a. Mi g艂贸wnie chodzi艂o o drobne linie pod oczami, kt贸re po prostu zniwelowa艂am ta艅sz膮 metod膮 jak膮 jest mezoterapia ig艂owa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie mam dobrych wie艣ci
wszyscy chwal膮 botoks i wype艂nienia ale prawda jest taka 偶e jak si臋 unieruchamia zmarszczk臋 i sk贸r臋 w jednym miejscu to sk贸ra za艂amuje si臋 w inym...cud贸w nie ma...sama zauwa偶y艂am t臋 prawid艂owo艣膰 po wype艂nieniu zwruzd nosowo wargowych po wype艂nieniu przy u艣miechu tworzy艂y mi si臋 nowe bruzdy na policzkach no i neistety utrwali艂y si臋 nawet gdy preparat si臋 ju偶 wch艂on膮艂 lekarze chc膮 nam wm贸wi膰 偶e wystarczy sk贸r臋 ostrzykn膮膰 i wtedy idealnie i臋 wyg艂adzi....to nei prawda bo po prostu to wp艂ynie na mimik臋 twarzy i sk贸ra bedzie sie za艂amywa膰 w innych miejscach, tam gdzie nie utrudniaj膮 tego wype艂niacze lub sparali偶贸wane botoksem nerwy.... teraz wiem 偶e wyda艂am prawie 1200 z艂 niepotrzebnie o wiele lepsze s膮 metody, preparaty kt贸re ujednolicaj膮 ca艂膮 sk贸r臋, nawil偶aj膮, zwi臋kszaj膮 produkcj臋 kolagenu itp, czyli peelingi, kwasy, retinoidy, mezoterapia, Focus RF zastanawiam sie nad Focusem, ale troch臋 si臋 obawiam tego zabiegu bo mam znamiona na twarzy i sk艂onno艣膰 do licznych pieg贸w, przebarwie艅, wola艂abym nei dosta膰 od drogich zabieg贸w raka gratis

Udost臋pnij ten post

Darkana, dzieki za odpowiedz 馃尰 Czyli mezoterapia okazala sie skuteczna? Zmarszczki pod oczami splycily sie? A jaka stosowalas? Iglowa czy beziglowa? I po ilu zabiegach pojawil sie rezultat? Moze moglabys mi wskazac jakis gabinet, o ile bylo to na terenie Warszawy. Z gory dziekuje 馃尰

Udost臋pnij ten post

Darkana, dzieki za odpowiedz 馃尰 Czyli mezoterapia okazala sie skuteczna? Zmarszczki pod oczami splycily sie? A jaka stosowalas? Iglowa czy beziglowa? I po ilu zabiegach pojawil sie rezultat? Moze moglabys mi wskazac jakis gabinet, o ile bylo to na terenie Warszawy. Z gory dziekuje

Udost臋pnij ten post

Darkana, dzieki za odpowiedz 馃尰 Czyli mezoterapia okazala sie skuteczna? Zmarszczki pod oczami splycily sie? A jaka stosowalas? Iglowa czy beziglowa? I po ilu zabiegach pojawil sie rezultat? Moze moglabys mi wskazac jakis gabinet, o ile bylo to na terenie Warszawy. Z gory dziekuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Darkanna
Kallina, u mnie efekt pojawi艂 si臋 po 2-im zabiegu; teraz jestem po 3-ech i jest zdecydowanie lepiej ni偶 przed. Za 2 tyg b臋d臋 mia艂a ostatni zabieg a potem zabiegi 'przypominaj膮ce' raz na kwarta艂. Mia艂am mezoterapi臋 ig艂ow膮, zabieg robi艂am w Nova Derm w W-wie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Darkanna
Wygl膮da na to, 偶e m贸j ostatni post gdzie艣 znikn膮艂...? C贸偶, to jeszcze raz. Robi艂am mezo ig艂ow膮, mam za sob膮 3 zabigi, po kt贸rych sk贸ra pod oczami wyglada naprawd臋 lepiej ni偶 przed. B臋d臋 robi膰 jeszcze 1 zabieg a potem raz na kwarta艂 celem podtrzymania efektu. Generalnie polecam gabineto Nova Derm w W-wie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Darkanna
Sorry za powt贸rk臋 ale gdy poprzednio otworzy艂am stron臋, mojego postu tam nie by艂o...? dziwne.

Udost臋pnij ten post

Darkanna, dzieki. Zajrze tam :) Powiedz, a czy mialas tez zmarszczki pod oczami? I splycily ci sie? Kurcze, jakie to wszytko trudne do zlikwidowania...i jakie drogie :o Ja wlasnie rozwazam Focusa, bo dodatkowo dziala na skore powiek, podnoszac ja. Tez jednak staram sie dokonac przemyslanego wyboru, bo budzet mam ograniczony

Udost臋pnij ten post

Darkanno, mam pytanie. Czy moglabys mi powiedziec jakim preparatem mialas robiona mezoterapie pod oczami? Bo ja jestem juz po konsultacji, choc w innym gabinecie i lekarz zaproponowal mi restylan vital white. Niestety poczytalam troche na innym forum wypowiedzi i niektorym osobom porobily sie grudki.. Ty chyba jestes zadowolona z efektu? Czy mialas tez wstrzykiwane cos w cienka skorke pod oczami? No i CZYM? Dzieki za pomoc!!! Zabieg nazywa sie HYDROBALANS

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Darkanna
Kallina, niestety nie wiem jakim preparatem mia艂am robiony zabieg (spytam przy nast臋pnej wizycie). Co do zmarszczki... jak najbardziej sp艂yci艂y si臋 s膮 wyra藕nie mniejsze. Nak艂ucia mia艂am wok贸艂 ca艂ego oka, nawet bardzo blisko wewn臋trznych k膮cik贸w. I niestety musz臋 przyzna膰, 偶e zabiegi te s膮 koszmarnie drogie i zawsze :jest niepewno艣膰, co do efekt贸w jakie si臋 uzyska...:(

Udost臋pnij ten post

Darkanna, nie ulega watpliwosci, ze to wszystko jest bardzo drogie :( i szczerze powiedziawszy nie sadze, zeby to bylo tyle warte. To jest po prostu wykorzystywanie kobiecej slabosci, bo wiadomo, ze uroda jest naszym slabym punktem. W dodatku, z tymi zabiagami, tez nie ma sie nigdy pewnosci, ze zadziala. Poza tym tez sa rowniez skutki uboczne, o ktorych lekarze ci nie powidza a dowiedziec sie o nich mozemy glownie z doswiadczen innych kobiet. Cale szczescie, ze sa te fora.

Udost臋pnij ten post

W gabiniecie, ktory mi polecialas, tez widzialam jest cos, co nazywa sie biomezoterapia. Ciekawa jestem jakie tego moga byc efekty. Dowiadywalas sie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sabrinaaaaa
?

Udost臋pnij ten post

Mam pytanie do osob, ktore robily mezoterapie na okolice oczu: czy nie puchly im powieki, zwlaszcza te dolne? Ja jestem tydzien po mezo i przez czly tydzien codziennie rano wstaje z obrzekiem.... Lekarka powiedziala dzis, ze to kaws, ktory wiaze wode i ze to przejdzie, ale..to dziwne jednak, bo nie slyszalam, zeby ktos o czym stakim pisal.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 HrabinaJanina
Cze艣膰, ja tez robi艂am fale radiowe na okolice oczu w Doris Dorin w Krakowie i mog臋 potwierdzi膰 rezulaty. Jak inne babki doje偶d偶am tam z Katowic a to juz chyba o czyms 艣wiadczy? Polecam wszystkim pomarszczonym oczom:) Buziaki!

Udost臋pnij ten post

Do Kalliny: napisz prosze troche wiecej o mezoterapii, z tego co zrozumialam to mialas chyba robiona pod oczami? Ja przymierzam sie do tego zabiegu, niedlugo bede robic, mam troche obaw Jestem w Twoim wieku i mam dokladnie ten sam problem - nie mam zmarszczek, poza liniami pod oczami Natomiast miesiac temu mialam robiony botox na cale czolo, myslalam ze nie ma sensu tego robic bo nie jest tak zle ale widze ze szkoda ze tak dlugo zwlekalam - efekt jest swietny Wiem ze nie wolno natomiast robic botoxu pod oczy

Udost臋pnij ten post

Marta, tak, mialam robiona raz. Oczy juz mniej mi puchna, ale ten efekt byl sposodowany pochlanianiem wody przez kwas hailuronowy. lekaraka powiedziala, ze to przechodzi. Ogolnie skora sie bardzo ujedrnila wiec jest przez to mniej wiotka. Jednak nie zlikwidowalo mi to zmarszczek. Teraz lekarka ma mi zrobic wypelnienie tych zmarszczek odpowiednio lekkim preparatem ale uprzedzila mnie, ze przez 4 tygodnie istnieje ryzyko pwstania tzw "wezykow" poniewaz zmarszczki sa cienkie i delikatne wiec w miejscu wypelnienia kwas moze dac czasowo taki efekt. Ogolnie, to jest najtrudniejsza okolica i trzeba postepowac bardzo ostroznie.. Ja bede kontynuowac mezoterapie za jakis czas ale raczej preparatami rewitalizujacymi nie kwasem. Mysle o regeneris albo o embriblastach.Ale to chyba dopiero po lecie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kroniczynka
A propos mezoterapii ig艂owej pod oczy w Nova Derm. By艂am na trzech zabiegach, wyda艂am 690 z艂 i nie by艂o absolutnie 偶adnych efekt贸w. Nie zauwa偶y艂am 偶adnej poprawy. Nie mam zamiaru pakowa膰 kolejnych pieni臋dzy w te zabiegi. Chc臋 spr贸bowa膰 zastrzyk贸w z czystego kwasu hialuronowego pod oczy, dok艂adnie preparat nazywa si臋 chyba Perlane. Ma kto艣 jakie艣 do艣wiadczenia??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kroniczynka
I jeszcze jedno! Przeczyta艂am wpisy od pocz膮tku i podaj臋 dwie kliniki w kt贸rych mo偶na wype艂ni膰 okolice pod oczami (np. si艅ce) kwasem hialuronowym w Warszawie www.novaderm.pl www.mediderm.pl w 艁odzi: www.aesthetic.com.pl Mam 25 lat i potworne si艅ce pod oczami a w lipcu mam sw贸j w艂asny 艣lub :) B臋d臋 wi臋c walczy膰 z si艅cami kwasem i zobaczymy co z tego wyjdzie. Zastanawiam si臋 jeszcze tylko na kt贸r膮 klinik臋 si臋 zdecydowa膰...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kya
Wampiry s膮 w艣r贸d nas.... http://www.feelbeauty.eu/articles/show/id/130 oraz wszystko co dotyczy chirurgii plastycznej i medycyny estetycznej. Zajrzy na nasz Portal i Forum www.feelbeauty.eu oraz www.feelbeauty.eu/forum

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kroniczynka
Sorry w Warszawie ta klinika to: www.mediderm.com.pl

Udost臋pnij ten post

Kroniczynka, a do ktorej kliniki masz zamiar isc w sprawie tych sincow? Czy zmarszczki pod oczami tez bedziesz wypelniac?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kya
Sposoby obrony przed manipulacj膮.... http://www.feelbeauty.eu/articles/show/id/130 oraz wszystko co dotyczy chirurgii plastycznej i medycyny estetycznej. Zajrzy na nasz Portal i Forum www.feelbeauty.eu oraz www.feelbeauty.eu/forum

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ekipa feelbeauty.eu
Poszukujemy Os贸b ch臋tnych zostania Moderatorami. Maj膮cych wiedz臋,do艣wiadczenie po zabiegowe ale r贸wnie偶 potrafi膮cych by膰 neutralnymi w swoich wypowiedziach. Ch臋tnych zapraszamy do zg艂aszania si臋 na portal@feelbeauty.eu z has艂em Moderator. Dziedziny: chirurgia plastyczna, medycyna estetyczna, stomatologia estetyczna, okulistyka kontaktowa, bariatria, ginekologia i ortopedia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kroniczynka
Do kallina: W novadermie jak robi艂am mezoterapi臋 to Pani doktor (nie pami臋tam nazwiska) uprzedza艂a mnie, 偶e mezoterapia niekoniecznie mo偶e zadzia艂a膰 na si艅ce, nie jest pewniakiem. M贸wi艂a natomiast, 偶e kwas hialuronowy pod oczy daje spektakularne efekty. Kwesti膮 jest jedynie cena. W cenniku podaj膮 950 z艂 ale nie wiem czy niezale偶nie od ilo艣ci preparatu czy jest to sta艂a cena. B臋d臋 musia艂a zadzwoni膰 i zapyta膰 bo je艣li sta艂a cena to si臋 op艂aca. W medidermie cena to od 700z艂 wi臋c te偶 trzeba zadzwoni膰 i zapyta膰 za jak膮 ilo艣膰 i jakiego preparatu. Mam zamiar si臋 ostrzykiwa膰 w po艂owie czerwca bo 艣lub na pocz膮tku lipca i musz臋 wygl膮da膰 sza艂owo! :) P贸ki co pr贸buj臋 si臋 zorientowa膰. A co do zmarszczek - kwas na pewno wype艂ni zmarszczki.

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰