Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona nieidealna

Nieidealne żony wpisujcie swoje grzechy!

Polecane posty

- nie prasuję, bo nie lubię - czasami zrobię kanapki do pracy, ale tylko czasami, a jak mnie bardzo wkurzy to robię mu kanapki i do środka wsypuje ostrą paprykę albo wkładam papryczkę chili - często z rana robię mu awantury, bo mi coś nie pasuje - wyrzucam jego skarpetki przez okno, kiedy zostawi je np. przy łóżku - czasami mam wszystko w nosie i wtedy nic nie robię w domu

Gość buuuuuuuuuuuuuuu
dobry topic :) 1. Nie gotuję 2. Nie jestem pedantyczna a raczej według zasady "przewróciło sie i leży" ;):D 3. Nie prasuję 4. Nie robię kanapek do pracy 5. Chrapie ale za to robie rewelacyjnie loda :):):) i za to kocha mnie mój mąż :):)

Gość wrednyrudzielec
hahahahaha usmiałam się z kanapek z ostra wkładką że tez mi to to do głowy nie przyszło stary oddaje mi cała kasę potem zebrze o 10 na piwo wiec skrupulatnie ja wydzielam hihihih rozwalam pieniądze na ciuchy i inne duperele a wmawiam ze regularnie robie opłaty jak przychodza upomnienia to robie sarnie oczy ze listonosz nie dotarł???

Gość wrednyrudzielec
ale za to świetnie gotuję wiec to robię :) jestem dwudzielna lepie pierogi w tempie kosmicznym i czytać gazetę katem oka mam prace typowo męską więc moje dziecko 4 letnie poznało zestaw słów niecenzuralnych ale ja wmawiam ze to z przedszkola przyniosło hihihi

z gotowaniem nie ma problemu zawsze to lubilam, on tez gotuje w eekendy jak nie pracuje, w tygodniu ja. --sprzatam glownie ja. ale nie potrafie tego utrzymac wiec nawet jak posprzatm super rano, to wieczorem albo i nawet popoludniu cala kuchnia chodzi ale nie wwcieka sie bo wie ze wkladam w to wysilek a ze pedantem nie jest cieszy mnie to przeogromnie. -mam straszny balagan w szafkach i nie mam zamiaru robic porzadkow, dobrze mi tak, - nie prasuje-od razu powiedzialam zeby o tym zapomnial no chyba ze koszule jak wyjezdzaa w delegacje lub na spotkania -lubie szitowe zarcie, on jest zwolennikiem zdrowej zywnosci -moglabym pic piwo codziennie i wypalac pake papierosow (rzucilam jedno i drugie, piwo w weekendy tylko wiec podsumowujac wychodzi na to ze jestem naprawde nieidealna:):):)

cierpię na cholerny pedantyzm :( czym zatruwam życie sobie i innym wkoło :( kuchnia to moje królestwo i do gotowania praktycznie męża nie dopuszczam - chcę jeszcze żyć :P i do tego siedze sobie w domu i pracuje jedynie na pół etatu i reszte czasu spędzam z dzieckiem, nie robie mega kariery, zarabiam grosze, utrzymuje nas mąż i dobrze mi z tym :P więcej grzechów nie pamiętam

Gość KajjTeekk
ja jestem świetną żoną w porówaniu do WAS :)))I KOCHAM TO!!!Bierzcie ze mnie przykład Laseczki! To moje grzechy wg Was będą takie : -Gotuję wspaniale(nie tylko Mąz mi to mówi) codziennie -muszę mieć zupę(ogórkową/grochową/fasolową/pomidorową/żur/kapuśniak/krupnik/gulaszową/barszcz z pasztecikami), do tego zawsze drugie danie!! Jestem bardzo chuda,a mąż sportowiec-oboje musimuy dobrze i dużo jeść. -Kolacja zawsze wystawna-jakieś sałatki,leczo,fasolka po bretońsku,zapiekanki,pizza,rybki i inne!! -CZęsto piekę,robie słodkości-rafaello,ciasto krówka,sernik z borówkami,no i ciasta z owocami zamrożonymi latem. -suszę grzyby co roku,gotuję i mrożę by były na jajecznicę zimą na przykład. -mrożę letnie owoce-maliny,truskawki,jagody,opcjonalnie wiśnie-by były do koktajli zimą,ciast,deserów,galaretek z bitą śmietaną;) -sprzątam codziennie(mam alergię na kurz i atopową skórę,nie znoszę brudu,pedantyczna na maksa),wietrzę pościel,trzepię na balkonie. -piorę posciel co parę tygodni ze względu na kurz. -co 2 dni zmywam kurze,odkurzam,zmywam podłogi -robie zakupy-tanie,dobre,często w Biedronce,oszczędzam na czym się da -mam pełen zestaw herbat w domu-od ziołowych,przez zielone,po takie z Indii:) -zajmuję się finansami,wynajmuję mieszkanie kupione w tym celu,podpisuję umowy z najemcami,opłacam rachunki -do tego studiuje podyplomowo i planuję dziecko -generalnie wyręczam męża we wszystkim,gdyż jest sporotowcem bardzo zabieganym,zapreacowanym i wiecznie zmęczonym

Gość KajjTeekk
ja jestem świetną żoną w porówaniu do WAS :)))I KOCHAM TO!!!Bierzcie ze mnie przykład Laseczki! To moje grzechy wg Was będą takie : -Gotuję wspaniale(nie tylko Mąz mi to mówi) codziennie -muszę mieć zupę(ogórkową/grochową/fasolową/pomidorową/żur/kapuśniak/krupnik/gulaszową/barszcz z pasztecikami), do tego zawsze drugie danie!! Jestem bardzo chuda,a mąż sportowiec-oboje musimuy dobrze i dużo jeść. -Kolacja zawsze wystawna-jakieś sałatki,leczo,fasolka po bretońsku,zapiekanki,pizza,rybki i inne!! -CZęsto piekę,robie słodkości-rafaello,ciasto krówka,sernik z borówkami,no i ciasta z owocami zamrożonymi latem. -suszę grzyby co roku,gotuję i mrożę by były na jajecznicę zimą na przykład. -mrożę letnie owoce-maliny,truskawki,jagody,opcjonalnie wiśnie-by były do koktajli zimą,ciast,deserów,galaretek z bitą śmietaną;) -sprzątam codziennie(mam alergię na kurz i atopową skórę,nie znoszę brudu,pedantyczna na maksa),wietrzę pościel,trzepię na balkonie. -piorę posciel co parę tygodni ze względu na kurz. -co 2 dni zmywam kurze,odkurzam,zmywam podłogi -robie zakupy-tanie,dobre,często w Biedronce,oszczędzam na czym się da -mam pełen zestaw herbat w domu-od ziołowych,przez zielone,po takie z Indii:) -zajmuję się finansami,wynajmuję mieszkanie kupione w tym celu,podpisuję umowy z najemcami,opłacam rachunki -do tego studiuje podyplomowo i planuję dziecko -generalnie wyręczam męża we wszystkim,gdyż jest sporotowcem bardzo zabieganym,zapreacowanym i wiecznie zmęczonym

-prasuje od wielkiego dzwonu, ostatnio wyparsowalam mezowi wszystkie(!) koszule w jakich chodzi na elegancko (sztuk 7) Az sie maz zdziwil, oczywiscie pozytywnie. Bo tak to nie moze sie mnie doprosic o prasowanie... a ja tego napradwe nienawidze. -co niedziele kiedy ma wolne od pracy i zajmuje sie swoim hobby to ja wszczynam awantury bo niby dlaczego tylko on ma miec wolne a ja to co? -ostatnio oklamalam go kupujac sobie krem diora , mowiac mu ze to dax cosmetics. Krem trzymam zamkniety w szfce w lazience. - czasem go oklamuje ze cos zrobilam co tak naprawde robil np moj tata. Np dzisiaj obieranie jablek w sadzie. -gderam , zeby przestal palic -czasem robie obiad na odczepnego np watrobke z cebula, gotowana kielbase. ( u nas jest tradycja 2-daniowego obiadu) Ogolnie to sie bardzo kochamy i w ogien bysmy za soba poszli... i moze dlatego nie mam duzo grzeszkow na sumieniu.

KajjTeekk , ale sie masz czym chwalic. :O Ty chyba temtu nie zrozumialas. Chyba bym musiala na glowe upasc zeby brac z ciebie przyklad.

Gość fahroh
jagoda co ty bredzisz? Przeciesz mieszkasz z rodzicami i to Twoja mama gotuje ,pierze i sprząta. Ty nic nie robisz, tylko siedzisz na kafe cały dzień

uufffffm to tak: - nie sprzątam - mało gotuję - nie prasuje i nigdy nie prasowałam - jestem kłutliwa - seks tylko jak ja mam ochote - żadnego prztulania w nocy bo moje pół łóżka jest tylko moje ;) - wrzeszczę że mało się dzieckiem zajmuje - i to chyba wszystko :P aaaa i mimo braku prawa jazdy , jeżdżę jego autem i zupełnie nie wiem skąd te rysy ;) dobrze że to terenówka :p

jak wyjdę z koleżanką na ednego drinka to zwykle wracam w środku nocy na czworaka. dziecko śpi razem z nami, a jak mi niewygodnie to przenoszę się na podłogę (!) jak mam okazję (na szczęście nie często mam, hehe) to nie odmówię sobię używek, że tak powiem poszerzających percepcję :)

Gość mieszkam
jagoda....krem diora???????przeciez ty golodupiec jestes i wszyscy o tym wiedza.taki krem kosztuje ok 170euro!!!!!!!

Gość ddffff
bo jagoda oszczedza na pampersach zadko zmienia (dziecko godzine musi z kupa chodzic bo sie nie oplaca przebierac)zeby kupic sobie krem diora ,daje dziecko od 7 miesiaca zwykle mleko zeby zaoszczedzic na modyfikowanym taka z niej matka

Ale niezle agentki z Was heheh :P w ogole to ci nasi mezowie musza nas kochac z naciskiem na musza co nie? hahaahhh Czego ja nie robie? hmmm no ja nie prasuje skladam pranie chowam do szafy a jak jest cos potzrebne to wtedy dopiero to robie gderam gdy maz gra w swoje durnowate gry komputerowe gderam by rzucil palenie nie pozwalam mu wychodzic z kumplami na piwo(skoro zalozyl rodzine to zycie kawalerskie sie skonczylo ) sprawdzam jego meila i kom. :P No to tak chyba to wszystko juz :) Sprzatac sprzatam,gotowac tez gotuje seks uwielbiam wiec nie moge tego odmowic nigdy ;) hehe

Gość mammmma mia
to i ja jeszcze: -gotuje jak mi sie chce, jak nie to on, albo zamawiamy - sprzatam bo nie lubie balaganu, ale on myle okna :D - wszczynam klotnie i zganiam na zblizajacy sie okres - necierpie jak pali i jak znajde paczke papierosow wyrzucam do kosza, zapalniczki - notorycznie - w weekendy nie zajmuje sie dzieckiem - to tatusia 5 min - wstawiam piwo do lodowki i wypijam sama :) - na tygodniu wypatruje jakis fajny , drogi ciuch i w weekend zakupowy ciagne go tam, niby przypadkiem a on kupuje

Gość ddffff
jestes tak podniecona ze pisac nie umiesz jagoda... kremy diora czy chanela wcale nie sa dobre placisz za marke a nie za zawartosc poszukaj testow kosmetykow to zobaczysz ze oceniane sa na 1,2 a na oceny 4,5 maja tylko kometzyki naturalne bez sztucznych kosmerwantow ,oleju mineralnego parabenow i innych gowien takie firmy jak weledna czy lavera dr.hautaschka maja najlepsze skladowo kosmetyki a nie zadne diory czy chanele...

Gość żona niezbyt idealna
- mam romans - podkradam mężowi pieniądze i wydaję na bzdury -zabawiam się sama ze sobą myśląc o kolegach z pracy a mężowi mówię, że boli mnie głowa - jeżdżę jego samochodem do kochanka i w środku uprawiamy seks - poświęcam mało czasu synowi, mąż się nim zajmuje więcej - urządzam mu awantury jak mi się nudzi ot tak dla hecy - jestem z nim dla kasy

jaq to gotowac i sprzatac lubie, ale... 1. dre sie jak rozrzuca ubranie 2. gderam, zeby pomagal w domy 3. jak jestem zmeczona wyzywam sie na nim, ze lezy i nic nie robi..;) 4. wywalam go z lozka jak posci baka .... hehe wiecej grzechow nie pamietam

Gość Gaka
jabłka obierać, a nie obrabiać a ty jagoda się tak nie przechwalaj, bo nie ma czym pustaku

Gość jagoda to brzydka i
tępa musi być-wnioskuję z wpisów;)) Dziewczyny nie dziwcie sie,ze faceci was zostawiają i ida do kochanek,skoro leniwe jak małpy jesteście.. A Kajjtteekk-zazdroszczę ci tego entuzjazmu w dzialaniu:)) musisz byc fajna babka;) ja osobiscie jestem troszke podobna,tez lubie gotowac,ale nie az takie frykasy :D

Gość Gaka
a ja mieszkam z teściami i jest mi z tym bardzo źle:( bo sama bym chciała wszystko wokół mojego męża zrobić

1. Nie prasuję 2. Gotuję, ale to co ja lubię, a jak się odchudzam, to cóż... maż też :D 3. Siedzę z pilotem w ręku i z piwem i chipsami oglądam mecze 4. Mam hobby i poświęcam temu dużo czasu 5. Sprzątam, piorę... ale jak znajdę brudne łachy poza koszem, to je wyrzucam, podobnie jak buty znalezione w pokoju ( pomaga :D ) AAA i jak jednej z koleżanek wyżej - moja połowa łóżka jest moja i tylko moja, wstęp tylko na sex, zero przytulania, jestem złą żoną, bo w ogole za duzo czulosci to ja nie lubię