Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezrobootnaa

kto mi przeleje kase na konto????

Polecane posty

Gość bezrobootnaa

kto mi da troche kasy? mam juz dosc, od paru miechow nie mam pracy, nic nie moge znalezc, a zycie kosztuje... po prostu powoli zaczynam sie zalamywac kombinujac codziennie po pare zlotych .....

Gość gość
zbieram na wino:-) 30 1140 2004 0000 3102 7295 2730

Gość gość
podaj nr to ci moge przelac ale tylko 500 zl

Gość gość
Zbieram na karte wedkarską:-) 89109025900000000123804830.

Gość gość
tez moge przelac 100 zl

Gość gość
Zbieram na Życie ... 67 2490 0005 0000 4000 8699 6971

Gość Sedj122
Chciałbym Troszke zarobić na zycie ,rodzina na utrzymaniu a funduszy nie ma az tyle 29 1020 1390 0000 6702 0510 0237

Gość gość
całkiem was już popierzyło, myślicie ,że tu ktoś wam ot tak kasę przeleje, na 1 zł też trzeba zapracować

Gość gość
idioci. Przecież oszuści mogą wasze konta wykorzystać do przekrętów. oj tępole tępole .

Gość gość
nie kazdemu starcza z wyplaty na wszytko

Gość gość
Nie przelewajcie , to oszuści !!! Było i tym w '' Ekspresie reporterów "' w telewizji , oni potrzebują wasz numer konta by móc nie nie zaciągnąć kredyty.Też było przelanie 1 zł od osób poszukujących pracy, za coś tam, jakaś weryfikacja a potem dowiedzieli się , że mają do spłaty 1000 zł, 2000 zł 3500 , różnie.

Gość gość
nie kazdy taki jest,nie znasz-nie mów...

Gość gość
Lepiej dmuchać na zimne , niż obudzić się z ręką w nocniku.

Gość gość
a mi ktoś przeleje 2zł ??

Gość SlodkaCytrynka
Zbieeeeram na remom 89109022000000000131745277

Gość gość
Myślisz, że tutaj Ci ktoś przeleje? NIestety jesteś w błedzie, jeśli faktycznie masz problemy to szukaj ich rozwiązania przez MOPS albo jakas fundacje itd, ale przez neta Ci nikt kasy nie wysle

Gość gość
mi tez możecie przelać ... :) przyda sie. milioner nie odczuje wcale a ja sie uciesze dla niego przelać 10000 zł to jak by 10 gr dał.

Gość gość
Czesc, jestem bezrobotna. Zrobie strone www od 200zł w Wordpressie.

Gość gość
cześć jestem bezrobotna. Nic nie zrobie za 10 000 zl.

Gość gość
Kogo to obchodzi to wasz problem weźcie się do roboty lub załóżcie firmę jaką mam pewność że nie jesteście oszustami? (namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona Olesno to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie oleskim ma 10 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ool)

Gość Ja bezrobotna
To nie jest takie łatwe. Szukam pracy ale nie można znaleźć nic z czego da się utrzymać. To ja od strony w Wordpressie. Możemy podpisać umowę albo wystawię aukcję na Allegro. Jak widzicie chcę odpracować te pieniądze. Jeśli ktoś da szansę.

Gość Namysłów województwo opolskie
W Namysłowie pracy jest dużo można zarobić od 2 do 3 tysięcy miesięcznie z Namysłowa jest 60 km do Wrocławia

Dla chcącego nic trudnego tobie po prostu sie robić nie chce albo załóż własną firmę moi rodzice od 3 lat mają i chcą ją dalej rozwijać założenie firmy wbrew pozorom nie jest trudne to nie trwa latami miesiącami tygodniami moi rodzice w godzinę może półtorej założyli jedź do urzędu gminy to w urzędzie gminy sie zakłada ...

Gość bezrobotny nieudacznikk
a ja zbieram na kurs karate

zrób sobie najpierw biznesplan wymyśl nazwę firmy jedź do urzędu gminy powiedz że chcesz założyć firmę tam musisz wyrobić sobie numer nip oraz regon i pieczątkę wypełnić kilka innych formalności twoja firma zostanie zarejestrowana i trafi do centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej w skrócie ceidg musisz też kilka formalności w urzędzie skarbowym wypełnić całe założenie firmy około dwóch dwóch i pół godziny może zająć wiem o zakładaniu działalności gospodarczej bo moi rodzice zakładali

Gość Ja bezrobotna
Nie mam pieniędzy na założenie własnej firmy, potrafisz coś w ogóle doradzić, poza operowaniem banałami?! 2/3 firm upada w ciągu roku. Aby prowadzić firmę, trzeba mieć - dobry pomysł / towar - umiejętności marketingowe - umiejętności przywódcze - pieniądze na towar / ZUS. Mam wyższe wykształcenie, za pracę w zawodzie chcą mi płacić 1200 na rękę albo mniej, za pracę fizyczną od 6,5 / h. Chciałam iść na zmywak za 10zł / h, ale do mnie nie oddzwonili. Za chwilę będę dzwonić w sprawie pracy nocnej. BTW szukam pracy przez OLX, Goldenline, Linked In, Gumtree, FB i własną stronę www, próbuję dorobić na Allegro, sama dzwonię do interesujących mnie firm. Obecnie utrzymuję się z wystawiania aukcji na Allegro i projektów, a Ty mówisz, że robić mi się nie chce?! Jestem bardzo pracowita, ale ciężka praca nie oznacza zarabiania godnych pieniędzy.

Gość radar1947
mam dlugi jestem hory nie moge w cale pracowac mam rente 900 prosze o pomoc z gury dziekuje moje konto to 23249000050000400035370095

Gość gość
hej radar przesleci 200 sama nie mam duzo

Gość gość
ale frajerko 95 -98 % tu na kafe nie śmierdzi własnym groszem najchętniej sami by żebrali ale mama z tatą na razie daje oni nie znają takiego problemu na bank.

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.