Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zołza_23

facet mnie zdradzil - palant

Polecane posty

moj facet mnie zdradzil, wiem jednak ze mnie kocha i nadal chce ze mna byc,a z tamta nie. niby jest ok, wszystko wrocilo do normy ale ja mam zamiar mu sie odplacic, znalezc sobie faceta do sexu ....niech ma za swoje, co o tym sadzicie ?

Gość tiriririri
dobrze

Gość gwiazdeczka555
Ja na twoim miejscu bym go zostawiła i przestała na siłe sie odgrywac, co to da?

Gość gwiazdeczka555
I jeszcze jedno, jak mozna kochac kogos i go zdradzic? Dla mnie zdrada przekresla wszystko i jezeli ja kogos kocham, a ktos inny by mi sie podobal, co jest niemozliwe, nigdy nie dopuscilabym sie zdrady!!!Pamietaj za jak raz zdradził, za jakis czas zrobi to znowu, a ty- po co marnujesz czas z kims takim?

Gość No niezla zemsta
Pokazać facetowi , że jesteś szmatą . Gratuluje inteligencji 🖐️

Gość swiatelko w tunelu
Poza tym ze zrobisz z siebie szmate nic to nie zmieni :D

Gość lulabel.;;,l
a ma to sens by zdradzac na zalosc? moglas go kopnac w dupe i zaczac zycie od nowa

tak a potem on cię zdradzi bo przecież ty go zdradziłaś... A poza wszystkim to on miał wpadkę a ty z premedytacją więc potem ty znowu go zdradzisz ...... Gdzie was to zaprowadzi? Żuć albo żyj z tym i licz na to że nie jest skurwielem a miał wpadkę inaczej zwariujesz. A jeśli by zawiódł jeszcze kiedyś to kopnij w dupę i tyle.... A i to nie jest prawda że jak facet raz zdradził to będzie zdradzał. To wyssana z palca teoria. Są tacy co raz w życiu zdradzą a są tacy ci hobbistycznie zdradzają i to kwestia na kogo trafiłaś.

Gość czyli że jeszcze wiecej spotka
To dziwne, bo udowodniono, ze o ile facet nie zdechnie podczas tej pojedynczej zdrady, to zawsze zdradza drugi raz. A jesli nie, to wielce narzeka, jak to on ma zle innym babom na forum, liczac, ze go przytula do wirtualnego cyca :O

Gość skoro sama sobie dałaś
taki nick, to nie dziwi mnie, że cię zdradził. I pewnie to zrobił nie pierwszy raz.Dobrze ci tak ZOŁZO.

Gość Sensor
ja kocham te filmiki, są jedyne w swoim rodzaju www.dyskrecja.pl/sklep.php/k115-Filmy-DVD.html?