Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jadvvisia

Makijaż, porady i nie tylko

Polecane posty

Znalazłam ciekawą informację, może ktoś się zainteresuje: w Warszawie jest salon samochodowy, w którym można... spotkać się z wizażystką z Douglasa :) Można połączyć poszukiwania samochodu z chwilą dla urody ciekawe, że nikt wcześniej na to nie wpadł. Dla wszystkich zainteresowanych: salon Nissan Zaborowski, ul. Puławska. Dzielę się, bo wydało mi się to bardzo ciekawe.

Up up :) Bo tyle tu nowych postów, że się zgubi! Temat mnie bardzo zaciekawił, akurat mogłabym połączyć przyjemne z pożytecznym i przyjrzeć się autkom (pora kupić sobie nowe!) a przy okazji trochę się zrelaksuję. Kiedy jest spotkanie w tym salonie?

Post się gubi w tłumie, więc przypominamy, że to już dziś. Ja będę na pewno - dla wszystkich, którzy zastanawiają się nad zmianą albo zakupem samochodu, albo dla tych, którzy chcą tylko popatrzeć, ale chętnie skorzystają z makijażu - zapraszamy :)

Dowiedziałam się, że spotkanie zostało przeniesione na 8 kwietnia. Niezależnie od tego, za umówienie się na jazdę próbną czeka voucher do wizażystki, więc chyba warto...?