Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubionnnkkaa

Czy Wasze dzieci tez cos schowały co przepadło raz na zawsze?

Polecane posty

Gość zagubionnnkkaa

Mój dwuletni syn przedwczoraj dobrał się do portfela i gdzieś schował kartę kredytową... Nie pamięta gdzie ona jest... Przewaliliśmy dom wzdłuż i wszeż. I chyba będziemy musieli się z nią pożegnać... Waszym dzieciom tez tak się zdarza?

dzieciom? ja sama potrafie tak coś schowac. najgorzej jak schowam tak zeby było łatwo znaleźć. moge zapomnieć od razu :D

Mój synuś tak schował dziadkowi okulary, ok pół roku temu, do tej pory się nie odnalazły :)

Gość karta kredytowa oooo
u mnie w zeszłym roku w czerwcu znikneła karta kredytowa nie ma jej do tej pory musielismy tamta zablokowac i wyslali nowa ciekawe kiedy sie znajdzie :D

szukaj między meblami ;) w kanapie, przy oparciach foteli, przy listwach w ścianie, w poszewkach pościeli, pod podstawkami na talerze ;) Trzeba używać wyobraźni ;) Ja bym obstawiała jednak te meble ;) Powodzenia

Gość ja tak jak marysia
obstawialabym meble albo kanapa i fotele ewentualnie pod dywanami

Ja do dzis nie wiem, gdzie sa moje 1 okulary ktore nosilam jak mialam 9lat..., niby tylko do czytanie i takie tam, potem do plecaka i do domu. Lekcje w jednej sali, W szkole nie znalezli, w domu nie..., a tu juz 16 lat... a moich rozowych pingli nie ma...

Gość ja zakopalam pilke w piasku
na plazy na amen

a ja napoczatku liceum schowalam legitymacje, tak zeby sie nie zgubila:O od tego dnia place na pkp za caly bilet:D do dzis sie nie znalazla:P

moj maly wzial meza zegarek z szafki, po kilku minutach zegarka juz nie bylo. szukalismy wszedzie. po dwoch tyg. tesciowa mowi do synka: gdzie jest taty zegarek? a on od razu podszedl do kuchenki, polozyl sie na ziemi i pokazujac palcem mowi tutaj (pod kuchenka), zagladamy, jest meza zegarek :D w tym przypadku nie przepadlo na zawsze chociaz maz juz sie pozegnal z zegarkiem ;) kilka drobiazgow przepadlo zupelnie ale to raczej jego zabawki, skarpetki itd.

Gość
Synek mojego znajomego wepchnął jego kartę kredytową do playstation3 tam gdzie się wkłada gry :-D

Gość nie nie zdarzylo się
Od czasu do czasu robię generalne porządki z przesuwaniem mebli itd i wtedy wszystko się znajduje.

Dzieci lubią wyrzucać różne rzeczy do kosza na śmieci :)

nglka dobrze pisze, kosz na smieci tez warto przejrzec jesli dziecko ma do niego dostep. moj ma dostep do kosza na butelki i byl taki okres ze znajdowalam tam zabawki, synka rajstopy, moje kosmetyki i wiele innych rzeczy

Gość dzieci tak mają że coś schowaj
Mój syn kiedyś schował pilot od telewizora, kiedy byliśmy u rodziców:-) 4 osoby szukały go po całym domu i jakby zapadł się pod ziemię a przecież to nie jest igła:-) Po jakiś 2 godzinach mąż przypadkowo znalazł - był w kieszeni video, nie było widać bo klapka się zamknęła po wsunięciu:-) Dzieci mają różne pomysły:-)

hehe, kluska - zabawnie to opisalas - mądry smyk z synka. moj tez ciagle cos gdzies przeklada i chowa. w zeszlym roku dostal żólwika kiddieland z figurkami, po kilku dniach gwiazdki-żółwika ani sladu - nigdzie i juz, wszytsko przetrzepalam. poszlam do Smyka dokupic , ale byly kwadraty, wzielam wiec chociaz ten kwadrat na pocieszenie. pojechalismy na wakacje, wrocilismy, mijaly miesiace i pewnego dnia otwieram wersalke, a z tyłu lezy spiworek - patrze i oczom nie wierze, bo za nim żólty żólwik-gwiazdka, chyba nigdy dotąd nie bylam tak zaskoczona. tak wiec sadze, ze sie odnajdzie. moj potrafi cos zaprzepascic w pustym pomieszczeniu - zupelnie jak w kawale.

mi rozne rzeczy znikaja wraz ze spukujaca sie woda w toalecie.. synus jak cos dorwie to od razu biegnie do kibelka. musze mu blokowac i nie zapomniec sie bo juz tak mi przepadly cienie, kredki do oczu, szczotka do wlosow i karta kredytowa! i nie wiadomo co jeszcze..

mi rozne rzeczy znikaja wraz ze spukujaca sie woda w toalecie.. synus jak cos dorwie to od razu biegnie do kibelka. musze mu blokowac i nie zapomniec sie bo juz tak mi przepadly cienie, kredki do oczu, szczotka do wlosow i karta kredytowa! i nie wiadomo co jeszcze..

Gość do zagubionnnkkaa
Obstawiam, że ty sama albo mężuś gdzieś tę kartę zawieruszyliście, a teraz zwalacie na biedne dziecko :o Nie ma to jak być bałaganiarzem, a potem wrabiać kogoś kto nawet nie wie na jakim świecie żyje :o

tak , mały miał wtedy ok 1,5 roku i schował kluczki od samochodu znalazły sie dopiero niedawno :D

Gość ffwiurg
Mój bratanek kiedyś zobaczył kopertę w torbie brata i ją gwizdnął :) Miał 3 lata i za cholerę nie wiedział gdzie ją położył. Problem w tym że to nie była taka zwykła koperta... Były w niej część pieniędzy na nowy samochód ;) Przesuwali meble, wywali wszystko po kolei z nich po kilka razy. Już się pogodzili że forsa przepadła. Miesiąc później oszczeniła się ich suczka w budzie na podwórku. Było chłodnowato więc psiaki chcieli zabrać do domu i i pod posłaniem psa znaleźli kopertę z pieniędzmi :)

Gość zagubionnnkkaa
No niestety i zguba się nie znalazła :) Chyba będzie trzeba się poddać ;)

Gość u nas ciagle bezpowrotnie
gina skarpetki dzieci:) Juz wyrzucilam chyba z 20 sztuk, bo byly nie do pary. Czesto tez gina rzeczy z lazienki, ale wiemy gdzie:) laduja w toalecie, bo potem trzeba kibelek rozkrecac jak wpadnie cos wiekszego:) Teraz szukamy 1 z dwoch czesci niani elekronicznej, lezaly obie na meblach, teraz jest jedna. Do smietnika zagladam kilka razy dziennie, bo tam tez czesto sa niespodzianki:) Raz wyladowaly tam meza buty, moze zapach... byl smietnikowy....? A takie rzeczy jak pierscionki, spinki, gumki, lancuszki, bransoletki corka gubi ciagle. Czasem sie znajduja, czasem nie... Piloty laduja jak nie w barku to w szafkach w kuchni. Czesto tez sami chowamy rozne rzeczy tam gdzie nie powinnismy:( Ostatnio zlapalam sie sama na tym, ze w pospiechu przed wyjsciem (akurat zdazylam umyc podloge) wlozylam do lodowki zamiast mleka plyn do podlog...