Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Grusia1985

Dieta 1000 kcal śmiało razem łatwiej!!!

Polecane posty

no nic, ja idę z psem na spacerek i zamelduję się u Was jutro :) dobranoc :)

Ja pije jeszcze pokrzywe i hibiskusa ,wspomagam się błonikiem bo mam problemy z wc,a w te inne srodki to ja nie wieże bo jesli by działały to by ludzi otyłych nie było

miałam nie jeść po 19 ;( dwa tygodnie dałan radę, a dzisiaj zjadłam jablko właśnie teraz .. i kurdę jestem na sb zła ;p

Nie martw się jednym jabłkiem :)mówi sie trudno trzyma się diete dalej niestety zdarzają się wpadki nie tylko tobie...

Witam:) ja właśnie jem śniadanko kefirek z płatkami owsianymi zarodnikami przennymi suszonymi śliwkami i pomaranczą

hej dziewczynki ja na śniadanko miałam frutinę i mleczko 0,05 siedze i patrzę na to, co się za oknem dzieje...makabra jakaś :(

a ja na śniadanie jeden płate śledzia w occie :D mniaaam potem jakaś rybka na ibiad z kapustką ;] a te jabłko dokuczało mi w nocy , strasznie brzuch mnie bolał ;|

Ja właśnke zjedłam kolacyjke kotleciki sojowe gotowane z buraczkami i gorący kubek krupnik najadłam sie okropnie. Dziś byłam z dziecmi u okulisty i ominoł mnie 1 posiłek zjadłam jakieś 850 kcal , De posprzątać po kolacji:)

Gość Czarka321
czesc grusia i pozostale dziewczyny!!! jestem na 2 dni na tej diecie i staram się mieścic w granicach 100-1200kcal. jedynie zwracam tez uwage na indeks i ładunek glikemiczny. no i staram się jeść zdrowo. wykluczyłam wszelkie słodycze, słone przekąski, jasne pieczywo, mączne produkty, jasny ryż i jasny makaron.

Gość Czarka321
miało być 1000 - 1200kcl rzecz jasna ;)

Witam ja już wstałam bo roboty mam dużo, dziś sobota ważenie zara wskakuje zobaczymy ile schudłam w tym tygodniu:)

kurde, co się dzieje.. wczoraj zjadłam frytki na wieczór dzisiaj wafle z czekoladą ... oo zaczynamy od nowa najpierw dwa dni oczysczenia woda i cytrynka i herbatka ziolonaaa.. kurde dam rade :D miesiąc - 4 kg ;D

witajcie nagrzeszyłam przez dwa dni, ale nie aż tak jak zawsze ;) od jutra już grzecznie 1000 i jedzimy dalej :)

Gość coach
ja sie przyłaczam jak mozna:) moj cel to 5 kg:)

Hej dziewczyny! 1000 kcL TO NAJLEPSZA DIETA NA SWIECIE! Stosowalam ja w tamtym roku przez kilka miesiecy a potem jakos weszlo mi w krew liczenie klc i zdrowe odzywianie i schudlam 20kg!!!!! Niestety 5kg przybralam po swietach Bozego Narodzenia i spadlyscie mi jak z nieba, bo wlasnie szukalam jakiejsc motywacji, wiec zaczynam od jutra!

Gość Gosia 21
Hej Dziewczyny, przyłączam się :) Ważę 62,8 kg przy 161 cm wzrostu- dużo za dużo. Mój cel to 52 kg. Pozdrawiam i życzę powodzenia :) POSTANOWIENIE: dieta 1000 kcal+ 35 min ćwiczeń dziennie+ 3 zielone herbaty (wśród innych płynów oczywiście)+ 5-8 km spacery (jeden lub dwa krótsze)...

Gość dominika19.
Cześć Dziewczyny. Dołączam do Was. Dieta 1000kcal jest najodpowiedniejsza dla mnie dlatego przyłączam się do tego topiku. Mam do zrzucenia 22kg tak na początek. Ważę 92kg więc przy 70 czułabym się ok. Jeśli osiągnę ten cel postaram się wagę zbić do 65, która przy moim wzroście 175 byłaby idealna:) Ale to tylko ciche marzenie. Tak naprawdę muszę schudnąć przynajmniej do 70 wtedy czuję się dobrze i mogę kupić w sklepie praktycznie każdy ciuch. A teraz przy rozmiarze na dole 44-46 jest to nierealne. Trzymam za Was kciuki! Będę tu codziennie zaglądała i mam nadzieję, że wspólnymi siłami i wzajemnymi radami dojdziemy do wymarzonych celów. Pozdrawiam:) Dzisiejsze śniadanie: serek wiejski i pomarańczka. Aha. Z dniem dzisiejszym eliminuję ze swojego jadłospisu białe pieczywo, ziemniaki, i makaron. Do lata musi być mnie mniej:)

Witam ja dziś cały dzień jem tylko owsianke z litra mleka 0,05%, 3 łyzki płatków łyzeczka zarodników przennych bo troszke przegielam w święta:(

Gość Gosia 21
Ostro Grusia, dosyp więcej tych płatków, one mają tylko 21, 6 kcal w łyżce (łyżka= 6g) ;D

ooo, ale nas fajnie duzo sie zrobiło dziewczyny, do roboty Grusia, widzę, że ostro się wzięłaś do roboty, ja też w święta nagrzeszyam, ale do piątku muszę miec 82 kg

Gosha 87 ale super wynik, nie zostawiaj nas i dziel się dobrymi radami :)

Hej dzieczyny! Wlasnie wszamalam obiadek pyyycha! Brazowy ryz z szaszlykiem z warzyw (pomidor, papryka, cebula, cukinia) a do tego sos czosnkowy oczywiscie zrobiony z naturalnego yogurtu o obnizonej wartosci tluszczu. Polecam. Jak macie jakies pomysly na zdrowe i nisko kaloryczne obiadki to piszcie, bo jak nie mam pomyslu to czasem zjem byle co.

no, na szczęscie dzis już grzeczna byłam na obiad zrobiłam sobie sałatkę z kurczaka wędzonego, kukurydzy i kap pekinskiej z łyżeczka oliwy i przyprawami, pychotka