Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mhmmmm no

Kochać kogoś z wzajemnością ale nie być razem... Znacie to uczucie?

Polecane posty

Gość mhmmmm no

Przeżyliscie kiedys coś podobnego? Różnica charakterów , kłótnie itp , które sprawiły ,że sie rozeszliście a wciąż kochaliście ? Ja jestem w takiej sytuacji .:(

Gość Szade
Ja znam-ale z mojej strony - boli jak .....

i co w związku z tym?? religia, to twór polityczny, stworzony do kontrolowania ludzi, ale to nie znaczy ze Bóg nas nie kocha.... religia, to twór polityczny, stworzony do kontrolowania ludzi, ale to nie znaczy ze Bóg nas nie kocha.... religia, to twór polityczny, stworzony do kontrolowania ludzi, ale to nie znaczy ze Bóg nas nie kocha....

Gość nh jgyu
jak sie klocicie ze az nie mozecie byc razem to nie jest zadna milosc

Gość janusz20zagubiony
Witam. własnie przerabiam podobną sytuację kocham Ją i w głębi duszy wiem że ona mnie również. Lecz jak ona twierdzi nie możemy być ze sobą bo kłócimy się i to jest dla niej męczące;/ najgorsze w tym wszystkim jest że kiedy człowiek chce się zmienić dla dobra wspólnego nie ma odwrotu i nie dostaje kolejnej szansy;/;/

Gość izu44
Ja sie tak juz mecze od 3 lat..

Gość mhmmmm no
Czy ja wiem , ze jak sie kłócimy to nie jest miłość ? Jest ! tylko niektóre osoby są różne pod każdym względem i sie nie dogadują .. lepiej wtedy chyba zakończyc taki związek i niż go ciągnać latami i się męczyc ...

Gość mhmmmm no
Rozstalismy się miesiac temu , z tym ,ze juz od dluzszego czasu sie do tego przygotowywałam ... pare dni temi sie spotkalismy .. oboje płakaliśmy , ale wiemy ,że to bez sensu, bo jakbysmy wrocli do siebie to napewno po miesiacu znów by było tak jak wcześniej.

Gość znam znam znam
wczoraj zakonczylam taki zwiazek , bylismy razem 5 lat, tesknie za nim ogromnie , ale wiem ze nie mozemy byc razem, jakie to okropne

Gość Samanthe
znam :o w życiu NIGDY WIĘCEJ nie chce sie tak czuć. ta osoba mnie oszukiwała. ;)