Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzieńdobrykochamcie

Mam nietypowy problem

Polecane posty

Gość dzieńdobrykochamcie

Mieszkam w małej mieścinie, gdzie każdy każdego zna. Mam 25 lat i pracuje jako sekretarka i żona mojego szefa myśli, że mam z nim romans tylko dlatego, że jestem młoda. Facet ma 47 lat i symptomy kryzysu wieku średniego. Nic mnie z nim nie łączy. Żyję swoim życiem i tacy jak on mnie nie interesują. Facet faktycznie się zmienił, ale chyba nie dla mnie. Chodzi na siłownię, na basen, rzucił palenie, bardzo dba o swój wygląd. Choć możliwe, że ja go mobilizuję. I oczywiście żona myśli, że ja go próbuję poderwać. W swojej mieścinie mam nieposzlakowaną opinię, za to on miał niejeden romans. Zaczynam popadać w jakąś paranoję. Nic mnie z nim nie łączy a czuję się winna. Ktoś miał podobny problem?

Gość dzieńdobrykochamcie
Ale czy to moja wina, ze jestem młoda? Przez nią nie wychodzę nigdzie z domu, aby przypadkiem go nie spotkać. Nie jeżdżę na żadne wycieczki zakładowe, nie chodzę na żadne spotkania w pracy. A tylko dlatego, że głupie babsko z menopauzą nie może utrzymać chłopa przy sobie. Do tej pory żyłam tak jak dawniej. Ale odkąd dowiedziałam się o tym co ona wygaduje do innych na mój temat zamknęłam si e w domu. Wiem, ze powinnam to olć ale ja nie dam rady.

olej to, to nie twoj problem, nie mozesz sie meczyc z powodu glupich oszczerstw. albo wybierz sie do kobiety, moze powazna rozmowa w cztery oczy pomoze a ona ci bedzie wdzieczna. i zapewnij ja ze jak cos bedziesz wiedziala to jej powiesz w sekrecie.. zeby miala w tobie jeszcze sprzymierzence :)

Gość rybka ty juz lepiej nikomu nie
radz :O o czym ma z nim porozmawiac? o romansie ktorego nie maja? :D a do autorki powiem to co reszta, olej to. zony problem, a skoro facet faktycznie zaczal dbac o siebie z twojego powodu to tylko powinna byc Ci wdzieczna :P

z facetem bym nie gadala bo to niezreczna sytuacja, no jak to wyglada jakby laska miala zagadac o ich domniemanym romansie.. nie zaszkodzi pogadac z kobieta, bo my baby lubimy zapewnienia i jest jednak takie cos jak solidarnosc jajnikow. ale to tez tylko i wylacznie przy okazji a nie robic z tego afere..

Gość dzieńdobrykochamcie
Ona pluje na mnie jadem i mam z nią gadać? Już kiedyś miałam z nią do czynienia. Ale w innych okolicznościach i raczej nawet przez myśl nie przeszło, że będę z jej mężem pracować. Coś czuję, że nieźle da mi popalić tylko dlatego, że jej mąż ma kryzys wieku średniego, bo czuję w mojej osobie zagrożenie. Przecież on od niej nie odejdzie. A jeżeli już to nie do mnie. Ciekawe czy wie, że jak jej mężulek wraca z delegacji to zaraz jakieś baby do niego wydzwaniają i co dziwne nigdy nie dzwonią na komórkę tylko do firmy. Poza tym on miał już dwa słynne romanse u nas w miasteczku i dwie kobiety musiały się stąd wyprowadzić. A ta szuka winnych w innych babach a niech lepiej przyjrzy się lepiej mężulkowi. Kiedyś jej mąż strasznie pił, dzień w dzień był pijany w pracy, a że pracuje wysoko niczego się nie bał. Do tego namawiał do picia innych pracowników, no i raz ona wpadła i zrobiła awanturę 50-letniej kobiecie, że rozpija męża :O Taka poczciwa kobieta, która w życiu alkoholu w ustach nie miała. Za to on to kawał skurwysyna, taką ma opinię, ale nie - w jej mniemaniu każdy jest zły tylko jest mężulek dobry:O

no to zostaw jasnie panstwa z ich problemem i niech sie nim sami przejmuja a tobie nic do tego. wiem ze to twoj szef ale zachowuj sie normlanie, jak masz ochote isc na impreze to idz, jakbys nigdy o niczym nie miala pojecia..

Gość dzieńdobrykochamcie
Wiedziałam, że szefowi coś tam odbija, ale nie sądziłam, że stanę się główną podejrzaną tylko dlatego, że jestem młoda i spędzam z nim 40h tygodniowo. Bo jaśnie pani ma problemy z utrzymaniem męża przy sobie. oczywiście, że zachowuje się normalnie. Ale staram się unikać miejsc gdzie mogę ich spotkać. Już jakiś czas temu zauważyłam, że mi się wnikliwie przygląda. Raz w sklepie zmierzyła mnie wzrokiem tylko dlatego, że miałam spódnicę. A kiedy mam te spódnice nosić? jak będę stara. Mam ładne nogi to je pokazuje.

A słuchaj, on cie jakoś adoruje, podrywa? Okazuje atencję? Czy tylko służbowo? Bo jeśli żadnych aluzji nie czyni, może jednak postaraj się nie przejmować. Albo postrasz babę sądem, że ją oskarżysz o zniesławienie.

Gość dzieńdobrykochamcie
W żaden sposób mnie nie adoruje, ale zapewne mu się podobam. A on bardzo się zmienił, z tego wynika z opowieści innych. Schudł, chodzi na basen, na siłownię, zdrowo się odżywia, rzucił palenie. Nie wiem czy to ma związek z moją osobą. Może jest jakaś inna kobieta, nie wiem. Spotykam go tylko w pracy. Łączą nas tylko kontakty służbowe. Dla mnie jest zawsze miły. Jak przyszłam do pracy ciężko było mi się zaklimatyzować. Dużo wysiłku włożył w to, aby praca przynosiła mi radość. Ale bez żadnych podtekstów. Ciężko mi było wpasować się w stado 40 letnich kobiet. Ale to tylko tyle uprzejmości z jego strony. A tak to panują normalne relacje szef-podwładny. Po 15 praca przestaje dla mnie istnieć. Nie zostaje po godzinach, nie przesiaduje u niego w gabinecie. Nic z tych rzeczy.