Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sonia90

START 6.04 zaraz po świętach 10 kg w dół kto się przyłączy??:)

Polecane posty

witam was :) ja nosze rozmiar 40 !!! lol masakra a 2 lata temu nosilam 36 160cm - 63kg :( :( dzis jest 5 dzien dietki i schudlam jakies 1,5kg :) wczoraj niestety zjadlam az 2 talerzee zupy pomidorowej z ryzem ... byla taka dobra ale najwazniejsze ze nie jem slodyczy a jestem od nich uzalezniona .. Menu na dzis : sniadanie : 1 x kawa +kromka razowego lunch: 1 x serek wiejski + troche szczypiorku i żodkiewki . po pracy : 1 x kawa obiadokolacja : salatka z feta musze wkoncu pocwuczyc na rowerku bo jeszcze nic nie cwiczylam :( poszlabym na spacer z psem do lasu na godzine ale leje u mnie w gdyni

Pod przeczytaniu waszych postów stwierdzam, że idę zjeść śniadanie. Może i macie rację z tym rozwalonym metabolizmem. A co powiecie na 3 posiłki dziennie, ale w małych porcjach? Ja naprawdę nie potrafię zjeść więcej. :)

malina jak najbardziej 3-5 posiłków dzinnie w małych porcjach :) i nie bedziesz głodna chodzic ! ja jem 3 - 4 posiłki dziennie i nie czuje sie glodna :)

Witajcie ponownie ;) Przez prawie cały Wielki Post nie jadłam słodyczy. Takie było moje postanowienie wielkopostne, w którym wytrwałam! :) Teraz znowu jem słodycze, ale staram się je jakoś ograniczać. Od wczoraj kręcę hula-hoop, niestety lekkim (pustym w środku), o średnicy 80 cm. Wczoraj kręciłam przez pół godziny, a dziś jak na razie 15 minut. Zamierzam kręcić np. co 2 godziny po 10-15 minut. I rozejrzę się za jakimś nowym hula-hoop, cięższym. Może na Allegro.. Widziałam tam takie z kulkami masującymi ^^ Byłam dziś też na basenie i postanowiłam sobie, że będę chodzić co najmniej 2 razy w tygodniu po 45 minut. Piję dużo wody niegazowanej, ale też niestety napoje słodzone.. Ponadto staram się wypijać codziennie herbatkę na lepsze trawienie (Metaflos Tea), bez cukru oczywiście. Nie słodzę w ogóle kawy ani herbaty. Do tego używam wyszczuplającego, antycellulitowego balsamu do ciała. Jednak ostatnio mało ćwiczę - muszę się za siebie wziąć! Mam nadzieję, że to wszystko przyniesie jakieś rezultaty :) Trzymajcie za mnie kciuki! Pozdrawiam gorąco :):*

Ładnie :) Możesz zawsze tymczasowo obciążyć sama swojego hula- hopa ;) Wystarczy do środka nasypać jakiejś w miarę drobnej kaszy tak aby swobodnie mogła się przesypywać ;) Ja tak zrobiłam z moim :) I dobrze zakleić taśmą złączenie żeby później nieplanowanego sprzątania nie było ;) Ja póki co siedzę w książkach i tak będzie zapewne już do końca dnia ... Zrobię po drodze 40 min orbitreka i jakoś to będzie ;)

Pomyślę nad tym ;) W takim razie miłej nauki ^^ I.. kolejne 20 minut kręcenia zaliczone :) Strasznie się zmęczyłam.. Mam nadzieję, że warto ;) Potrafię utrzymać hula-hoop najdłużej przez 1,5 minuty, wczoraj było dużo gorzej :)

Dojdziesz do wprawy :) Później spokojnie możesz sobie nawet książke czytać ;) hehe

hejka u mnie ok z dieta, ale wczoraj wypilam 2 piwka i troszke wina. wiem ze to dodatkowe kalorie, ale mialam spotkanko i nie umiałam sobie tego odmówic...a Wy pijecie alkohol w czasie diety?

Czesc U mnie niestety alkohol to zmora, uwielbiam czerwone winko, dobre drinki, i jak jest goraco to piwko, lecz staraM SIE NIE nadużywac.

hehehe no ja tez nie naduzywam alkoholu, ale tak sobie mysle ze w okresie letnim bedzie jeszcze więcej okazji do wypicia bomb kalorycznych- piwka przy grillu, czy jakims festynie itp itd. no ale cos za cos.... DAMY RADE! a najpierw trzeba sie pilnować i wziąć do pracy żeby ładnie i szczupło przy takich okazjach wyglądac:)

Ja się staram oraniczać w czasie diety. Lubię wypić sobie piwko i to się raczej nie zmieni ;) A czerwone wino jest zdrowe więc nie widzę nic złego w kieliszku takiego rozcienczonego z wodą do obiadu ;P Lepiej się trawi :D hehe

Kurcze jakoś nie mam dzisiaj na nic siły... Przespałam się godzinę i dalej jestem nie do życia... A takie ambitne plany miałam... Może jutro będzie lepszy dzień. W sumie dietowo całkiem ok ale jakos tak brak weny tworczej mnie dopadl...

Gość magduniaaaa1987
hej dziewczyny - u mnie tak średnio pewnie przez tą pogodę i ogrom nauki - czyli ciągły głód ;) a dziś moje menu: pół jajka, pomidor, ogórek, szynka, pół bułki, capuccino - ok 300 kcal jogurt pitny activia - 200 kcal obiad - kasza manna z otrębami - 200 kcal kolacja: kurczak + marchewka z groszkiem - 300 kcal aaa no pomarańcza, kilka jojo i pół bułki z szynką :///- nadprogramowo czyli kolejne 300 kcal :( ale jak bedzie łądna pogoda to sie pocieszam ze bede mniej głodna i mam nadzieje żołądek mi się skurczy :)

heja dziewczyny :) 6 dzien diety zaczynamy : waga : 61.5 (schudlam 1.5 kg i waga stoi ) :( widze , że brzuch mi spadł :) wczoraj zjadłam : 3 x kawy z mlekiem i cukrem 1 x kromka razowego 1 x twarozek wiejski z zodkiewka i szczypiorem 1 x salatka z łososiem pieczonym DZIS :) jajecznika z 3 jaj (smazona na sucho bez dodatkow) + kawa pieczona piers z kurczaka z warzywami kefir

Ja dzisiaj zmusiłam się do porannego biegania ;P W planach na później mam nauke i nauke i jeszcze raz to samo więc nie wiem czy będę miała czas i motywacje aby coś więcej się poruszać ;) w każdym razie jutro ważenie :D Zobaczymy co udało mi się przez te 2 tygodnie zrobić....

Gość magduniaaaa1987
Marzenka podziwiam, ze udaje Ci stosować taką dietkę i przy okazji tak mało węgli - na pewno szybko schudniesz:) Pozdrawiam ach gdybym ja tak mogła to bym była w 7 niebie...:P

Ja dzisiaj 13 dzień mojej dietki. Wczoraj skusiłam się na kostkę gorzkiej czekolady i naleśnika z serem ;). Poza tym bez większych zmian. Zważyłam się i było 57.1kg co oznacza, że ważę więcej niż mi się wydawało. Czuje mniejszy brzuch, więc jest dobrze. Zmierzyłam wczoraj: talię, uda, łydkę i pas. Miałam problem z pasem bo nie wiem, gdzie dokładnie jest :D, więc zrobiłam po swojemu. talia: 74cm uda: 57cm łydki: 35cm pas: 89cm

Hej dziewczyny ja zaczynam dietę od jutra chcę schudnąć jakieś 5 kg. nie zależy mi na szybkim efekcie... zdrowie ważniejsze!! A co do wcześniej wspomnianego piwka też mam słabość... Teraz kiedy mam dużą ochotę to jadę gdzieś autem żebym nie mogła się napić:))

do trytytyty ile schudlas po 13 dniach diety ????? :) menu na dzis jednak zmienione : 2 x kawy jajecznica z 3 jaj 1 x papryka faszerowana 2 x kromki razowego 1 x salatka

Czuje ze tak 2 kg poszły :D właśnie po brzuchu czuje. Kilogramy tylko 2, ale w cm więcej :).

No ja też po brzuchu głównie widzę, że coś ubyło. No i boczki mi już tak nie sterczą przy bardziej obcisłych bluzkach :) Z tyłka i ud może i trochę zeszło ale tu jeszcze baaaardzo długa droga, żeby to znośnie wyglądało :) A co do boczków... Przyszła wiosna i niektóre dziewczyny nie mają za grosz wyczucia smaku... Nie wszystkie mamy fogury modelek i nie wszystkim każdy ciuch pasuje... nałoży taka obcisłe do granic możliwości bardzo niskie biodrówki że aż majciochy czasem wystają albo i stringi. Do tego tak modne ostatnio kurteczki skóropodobne nie sięgające nawet do pasa. I jeszcze bluzkę dość krutką. I robi się taki pas kilkucentrymetrowego wylewającego się na widok publiczny sadełka niczym nie osłoniętego ;P Mi to psuje wrażenia estetyczne ;)

Gość magduniaaaa1987
hej sprawozdanie z dzisiaj : 2 activie - 300 kcal 2 małe pomarańcze - 100 kcal zupa mexykańska na obiad z piersią z kurczaka - 200 kcal kilka paluszków i cukierków nimm 2 - 200 kcal kawka z mlekiem - 50 kcal pół kubka kaszki z otrębami kaszki - 100 kcal marchewka - 30 kcal fasolka - 100 kcal ech myślałam ze będzie gorzej ale podsumowując tragedi nie ma :)

Hej ;) Zważyłam się rano i 5 kilo przez te 2 tygodnie ubyło :) Jestem zadowolona :D Do końca miesiąca niech mi jeszcze zejdzie tak z 2 -3 i będzie cudownie :D A póki co lecę pod prysznic i na uczelnie ;) hehe

Gość mnamam
Hejka :) Nie uważasz, ze 5 kilo w 2 tygodnie to duzo? kilogram na tydzień , aby nie było efektu jojo, gdy zacznie się normalnie jeść ... i aby skóra nie straciła jędrności i później wisiała :) Ostatnio był program na TVN u Drzyzgi, kobiety pokazywały ciało,masakra! chudły szybko i teraz nigdy w zyciu nie wyjdą na plazę w stroju kąpielowym:( a więc uważajcie dziewczyny, aby nie zrobić sobie krzywdy :) Pomalutku, a do celu!

Spokojnie ;) To był początek odchudzania a tu zawsze najwięcej ubywa ;) Zwłaszcza, że ja mam z czego zrzucać... Ogólnie pilnuję aby skóra nie traciła na jędrności ;) peelingi kawowe, masaże rękawicą no i balsam rano i wieczorem :D A jadam w sumie całkiem sporo :) ale zdrowiej Codziennie ćwiczę conajmniej godzinę no i mój metabolizm zacyna się nakręcać :D

witajcie dziewczyny !!! :) ale ta niedziela byla straszna dla mojej diety . pod wieczór mąż zabrał mnie na obiad do karczmy na d jeziorem ... (zjadlam sałatke i soczek) ale podjadlam mu troche placka cyganskiego i zamowil nam lody ale ja nie chcialam !!!! kazal mi zjesc zeby wstydu przy ludziach nie robic :) i efekt taki ze dzis waze 62 kg ...:( czyli 1 kg tylko mniej przez tydzien!!!

u mnie tez trudniej przez weekand ale sobotnie niedzielne siedzenie w domku zawsze konczy sie odpuszczeniem sobie wielu postnowien.choc nie mowie ze calkiem sobie odpusciłam, ale mogłam sie bardziej powstrzymac. ale czuje sie grubo.... w marcu mialam sie wziasc za diete startowalabym z 3 kg mniej, a teraz musze sie niezle namęczyć żeby dojść do tego momemntu...no ale płaci się sa obżarstwo:)