Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komputerowa myszka

Pomóżcie, bo nie wiem, co o tym myśleć

Polecane posty

ale nie mam linkow bo sie tematy wyczerpaly znaczy je usunelas? to nastepnym razem nie zakladaj prowokacji i po klopocie a jesli nie usunelas to podaj tytul, gdybys nie wiedziala jest tu wyszukiwarka

"co trzy nogi to nie jedna" nie wie od czego Ci sie juz troi w głowie, ale z tego, co zauważyłam moje dwie nogi w ładnych butach czasem nie pomagają mężczyznom skupić się na wysokości ich wzroku. ;-)

Być może i padły tam jakieś podpowiedzi co ma zrobić jednak nie zmienia to faktu, że uwaga skupiona została głównie a tym, że dziewczyna się przespała z facetem po kilk godzinach znajomości." jesteś pięknym przykładem na to że zauważamy to co chcemy zauważać ;)

jak ja uwazam ze cos jest prowokacja to nic nie pisze i opuszczam temat." zdesperowana czy jak wymieniasz tampony podczas okresu to zs ma robić to samo :D :P

Gość a chociaż zapłacił
??

zawsze szczery --> czy ja pamietam tytuly? jeden pamietam co byl o tym ze mnie facet zaniedbuje a ja sie staram, pojawiles sie ty, prowokacja ze niby oczywiscie, cos tam zaszczekales na mnie. po co mam zmyslac? prowokacje to ja sobie moge zalozyc typu:dlaczego polscy faceci sa beznadziejni" a nie ze mam wrazenie ze mnie facet zaniedbuje.. jeszcze kilka ale nie opamietam.. poza tym glupio gadasz ze taki topik to juz byl. a skad ja mam wiedziec ze taki byl , ja tu dzien i noc nie siedze przez ostatnie 5 lat. i jeszcze ze jestem glupia ze czytam poradnik i sie pytam czy z niego skorzystac, a jak nie chce skorzystac to tak jakby tylko twoja rada byla dobra na swiecie i tylko twoja. a jak nie chce ich sluchac no to jestem glupia. i jeszcze kilka przykladow ale szkoda mi czasu zeby sie nad toba rozwodzic.

Gość królowa marzeń
to ja też cos wtrące - zs - czepiasz sie jesli ktoś odpowiada na pytania skierowane do innych a sam czesto siedzisz na topikach skierowanych do kobiet - na takich gdzie kobiety proszą o pomoc kobiety :) dziwne nie sadzisz?

Wiesz co Regres Ty jestes poprostu zwykłym cynikiem, który bez czepiania się i dogryzania innym nie potrafisz żyć, zastanów się nad sobą, i nie kopiuj moich wypowiedzi myslisz, że ludzie mają jaskrę i nie widzą co napisałam.

Wiesz co Regres Ty jestes poprostu zwykłym cynikiem, " ponoć kobiety takich kochają ;) co do cytatów ;) wiesz robię to , tylko dlatego żeby była jasność do czego i do kogo sie odnoszę w wypowiedzi . Tak czasami jest prościej :) niż pózniejsze żmudne wyjaśnianie co, jak i dlaczego ? a poza tym to Miłego Dnia ;) 🖐️ w pracy nadliczbówek mi nie płacą :D

Bo tylko w pracy masz pewnie kompa i neta i tu wyrzywasz się na ludziach za to jak sam jesteś gnębiony w pracy, pozdawiam.

na takich gdzie kobiety proszą o pomoc kobiety sluszna uwaga, zwlaszcza, gdy kobiety prosza inne kobiety o pomoc w interpretacji facetow, tak zdecydowanie komentuje nieproszony :-)

Gość zs i regres
maja rację , a kobiety wcale się nie szanują i taka jest prawda