Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katharssis

Przyszla wiosna - trzeba sie zakochac:|

Polecane posty

Gość nie zmienisz ich
ładna jesteś... nie masz się o co martwić...

powiem szczerze, ze uroda nie ma tu nic do rzeczy:-o albo wszyscy zajęci albo ze zrytymi baretami....ehhh...

Gość teraz to marysia
A ja Ci powiem, że mam stałego partnera od 5 laty, jestem szczęśliwą narzeczoną w ciązy , ale kurcze jak czasem brakuje mi tego uczucia zakochania jak robi się ciepło :P Tego wyglądania przez okno czy przypadkiem nie jedzie, tego czekania na jakiegokolwiek smsa :P Ehhh, czy jeszcze kiedyś wrócisz, młodości ?

Gość nie zmienisz ich
ale jest ci łatwiej... nie oszukujmy się... faceci na pewno się tobą interesują...

Gość a kobietka pudruje
katharsis ale przecież ty nie lubisz metroseksualistów, więc zryty beret by bardziej by tobie pasował

Własnie te poczatki zakochania sa najpiekniejsze, motylki w brzuchu itd. :classic_cool: Metroseksualistow nie lubie, męzczyzna powinien byc męski - wedlug mojej skromnej opinii

Zryte berety tez odpadają... juz mam dosyc :classic_cool: Ja mam powodzenie ale u osob, ktore zupelnie mi sie nie podobaja 😭 Ale co zrobic...zycie... ehh....

Gość nie zmienisz ich
ja na twoim miejscu cieszyłabym się, że w ogóle masz powodzenie... bycie zerem pod względem urody jest straszne... :)

Dzięki:P obym teraz nic nie zjebał:D ale na razie się nei podniecam na zapas tym bo nigdy nie mam pewności że do niego nie wróci...ale w sumie ona jest w podobnej sytuacji bo ja od 3 miesięcy jestem sam..tzn byłem:) z tym że ex ze mną zerwała a nie ja z nią. I widze że też ma obawy w stylu że ex kiwnie palcem a ja do niej wroce itd...

eeee bycie zerem pod wzgledem urody? nie ma czegos takiego!!! dobry fryzjer, makijaz i jest git!!! :D aaaa no i dobrze zrobione zdjecie:-p

Gość nie zmienisz ich
:) śmiech przez łzy, oczywiście... :O

Gość nie zmienisz ich
mylisz się... :( ale pocieszna jesteś... :)

Gość nie zmienisz ich
do tego jeśli ma się tak zjebane życie jak opisałam w temacie "Wstydzę się swoich rodziców" to już w ogóle wszystkiego się odechcewa...

Własnie trzeba by sie zakochac tylko im bardziej chce tym mniej wychodzi. Najwspanialsze osoby poznaje się zupełnie przypadkiem.

nie zmienisz ich - jedna rada - odetnij sie od rodzicow, usamodzielnij. zacznij sama wszystko budowac jak rowniez i samoocene.

Gość nie zmienisz ich
wiem, wiem... powinnam to zrobić, ale to baaaaardzo trudne...

ja również :) ale raz mi się zdarzył taki niezapomniany przypadek niestety moja beznadziejność wzięła górę. Może kiedyś bedzie inaczej ...;)

Gość a kobietka pudruje
męski czyli jaki?