Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katharssis

Przyszla wiosna - trzeba sie zakochac:|

Polecane posty

Gość katdeloooona
dzięki dziewczyny- zostawię was ale wrócę jeszcze :) Katharsis - co robisz że masz taką burzę pięknych włosów- też mam dosyć długie ale w życiu nie uzyskałam takiej objętości- no chyba że jesteś szczęściara z ekstra genami ;)

Kochana szczesciara nie jestem i wlosow wcale nie mam gęstych. Tak sie tylko wydaje:-p A zebym miala jakas objetosc to musze troche popracowac nad nimi!

mogłoby się już chociaż jednej osobie udać ;) potem to by juz jakos poszło bo by nas zaraziła tym szczesciem.. i nam by się zaczęło powodzić. bo przecież szczescia chodzą parami :P

kurcze dziewczyny ja ostatnio miałam przygode ale nie byłam przygotowana a przystojniacy byli :) ze łłłłooooo

a kurde bo jak pech to pech...rano wstałam dresik ubrałam bez makijazu mówie podjade szybciutko na stacje po paliwko i wracam a tu buuum kolizja pies pod samochód mi wpadł no i co policje wezwałam przyjechało dwóch kurde przystojniaków a ja w tym dresie no porazka katharssis.....jeszcze tacy mili jednego to jak oglądalismy mój pękniety zderzak to przypadkowo dostał odemnie z główki uuupppss:D

haha znam ten ból! zawsze gdy wygladam jak pol dupy zza krzaka to kogos spotykam godnego zainteresowania a jak sie wystroje jak stroz w boze cialo to pustki:D dlatego moja babcia zawsze powtarza - myjta sie dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny :classic_cool:

katharssis ale normalnie pech a tak mi się marzył taki mundurowy a tu....kiedys tez kurier przystojniak przyjechał rano i mnie obudził zostawie bez komentarza mój fryz ranny....

to samo mialam z kurierem:D czemu oni zawsze rano musza przyjechac??? ale mundurowi to czasami mają nierowno pod kopułą wiec uwazaj:-p

chyba każda dziewczyna przeżyła to na włąsnej skórze :P czesto jest tak ze sie stoi 5 godz przed lustrem i sie nikogo nie spotka, a jak sie wyjdzie z domu jak jakiś upiór to kogoś się wyczai ;)

W domku jak jestem to wiadomo...spodnie dresowe, jakas bluza czy tam bluzka, wlosy jak sie ulożą tak są i tyle:-p

no ja mam dokładnie tak samo... chyba bym zwariowala gdybym się musiała stroic na kazdą minutę swojego życia ;) ale ostatnio poznałam kogos, mimo dresów i totalnie niewyjściowego wyglądu.. pozniej powiedział mi, że jak mnie poznał to spodobalo mu się, że jestem inteligentna i wygadana.. ciekawe, czemu nic nie wspomniał o wyglądzie :P

będzie dobrze dziewczyny, przynajmniej tak myślę, też dam znać o moich 'postępach' jeśli takie będą:) a poza tym - uśmiech nie boli - to powiedzenie nie sprawdza się dzisiaj u mnie:O a ten pies przeżył?????

Aggie - ja kiedys miałam na raz wyrwana 7 i 8 chirurgicznie, bo mi nie wyrosły.. i wtedy to też uśmiech bolał.. oj bardzo bolał ;) a spuchnieta byłam tak, jakbym -jak to powiedział moj kolega- wsadziła sobie do buzi nadmuchaną prezerwatywę:D

co u Was nowego dziewczyny? Wiem, że jest nastrój ogólnie bardzo depresyjny:(:(:(...ale pytam jak tam osobiste sprawy? ja chyba poznałam kogoś nowego.....przez internet....niewiele w sumie rozmawialiśmy ze sobą, wymieliśmy trochę maili i trochę na gg, nie chcę nic mówic na wyrost, ale mam nadzieję ze chyba całkiem możliwe że nadajemy na tych samych falach.......W tym tygodniu się najprawdopodobniej spotkamy, jakoś tak to szybko leci, boję się czy aby nie za szybko, ale tak czy inaczej napiszę jak się potoczy:p poza tym ten jeden z którym to się miałam spotkac, a jest teraz w uk już się nie odzywa, nie wiem dlaczego..... a co u Was? takie smutne czasy nastały:( :( deszcz pada, chyba Polska płacze:( to sobie pomyślałam zaraz rano jak zobaczyłam tą pochmurną pogodę:(

* mam wrażenie że nadajemy na tych samych falach - miało być:p chodziać 'nadzieję' w sumie też

hej 🖐️))) U mnie akurat slonko za oknem. Aggie nie ma co dlugo korespondowac z kims przez internet, poniewaz czlowiek tworzy sobie pewne wyobrazenie o danej osobie. Wizualizuje jego wygląd i charakter. Pozniej jak dochodzi do spotkania, do zderzenia z rzeczywistoscia to czesto jest wielkie rozczarowanie. Dlatego radze Ci spotkac sie szybko z tym chlopakiem i zycie pokaze:)

Miałam pisać, więc piszę. A więc wczoraj się z nim spotkałam na kawie itp. Całkiem miły jest i sympatyczny. Fajnie nam się rozmawiało, chyba nawet mamy podobne poczucie humoru, choc na pewno trudno powiedzieć do konca po pierwszym spotkaniu. Z wyglądu jest całkiem fajny, choć może nie do końca w moim typie, ale chyba ma coś w sobie. Wolałabym, żeby był wyższy trochę wprawdzie:p ale nie jest źle:) Nie chcę się deklarować na razie ani w jedną ani w drugą, czas pokaże. Widzę, że chyba mu zależy bo pisze smsy ciągle itp, wczoraj pytał o kolejne spotkanie:) Czas pokaże, nie czuję się jakoś porwana przez amora, po prostu poczekam i zobaczę co dalej.

jeszcze dodam ze jest o 6 lat ode mnie starszy....nie wiem czy to dobrze czy źle:p

Gość i ja się do was
dołączam:O