Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katharssis

Przyszla wiosna - trzeba sie zakochac:|

Polecane posty

a ok....a już się zdawało mi się że się domyślam kto kryje się pod nikiem;) no nic, tak czy inaczej dziękuję i nie robimy offtopa

Gość nudziarz nudziarz
ok :-) 🖐️

Gość mega nudziarzzzzz
🖐️ :classic_cool:

Witam 🌼 Bylam wczoraj na spacerku i kandydata na męza nie spotkalam;-p Pozniej odcieli mi neta wiec dlatego mnie nie bylo:-o

niedługo* - ale wtopa:D Aggie na sile sie nie zakochasz, jak ktos Cie nie kręci na starcie to juz raczej nic z tego nie bedzie. Nie marnuj czasu na niego. I tu nie chodzi o szukanie ideału. Ja czekam na normalnego faceta, ktory będzie mnie pociągał i jednoczesnie dawal poczucie bezpieczenstwa. A nie oszukujmy sie... w tych czasach cięzko o kogos normalnego. Męzczyzni jak i kobiety są zepsuci do szpiku kości. I nie chce generalizowac. Ale mimo wszystko brakuje wartosciowych i uczciwych ludzi.

Gość blondwłosy rumak
autorko:) tyle masz lat i jeszcze się w fotki bawisz?:D

Gość blondwłosy rumak
Szukam męża to wąz Ci nie wystarczy?:P

Gość blondwłosy rumak
pewnie ogrodowym...

katharssis - też bym się chciała zakochać na wiosnę.. tylko w kimś odpowiednim.. bo tak samo jak Ty trafiam albo na zajętych albo na takich ze zrytym beretem ;) niby wszystkim mowie, że dobrze mi samej.. bo w sumie nie narzekam na brak zajęc czy znajomych.. ale tak naprawde to chciałabym mieć się do kogo przytulić, aby mi na kims zależało ze wzajemnością.. i żebym mogła z tym kims być.. bo w sumie ostatnio zależało mi na kims z wzajemnoscia, ale co z tego, jak nie mogliśmy być razem.. mam nadzieje że nam się uda :)

Julka pewnie, ze sie uda:) Ja na sile nie szukam, to co piszę na kafe nalezy traktowac z przymruzeniem oka. Ale to prawda, ze mimo znajomych, imprez itd. to brakuje tej drugiej połowki. Czlowiek chyba nie jest stworzony do zycia w samotnosci. Ja do niedawna z kims bylam ... ale nie chce o tym gadac :classic_cool: Wierze, ze z czasem trafimy na osobe, ktore bedzie nadawac Sens naszemu zyciu 🌼

Gość blondwłosy rumak
ja jestem przystojny ale nie mam niestety węża ogrodowego:(

o twojego bylego nie pytam skoro nie chcesz o tym gadac .. ale domyslam sie że to było cos bolesnego :( wiesz.. ja tez na siłe nie szukam! nigdy w zyciu... śmieszą mnie takie zdesperowane osoby.. choc chyba bardziej faceci, niż kobiety.. nie wiem czemu :P ale u facetów to jakieś takie.. niemęskie ;) a ile masz lat w ogole?

Gość Jestem wolny nanana
Jestem wysokim, szczupłym brunetem, twardym, nie daję sobie w kaszę dmuchać, całkiem normalny, nie jestem zepsuty jak większość. Jestem sam, zdziwieni?

ps. co do desperacji to własnie ogladam "rozmowy w toku". dzisiaj własnie jest o takich zdesperowanych kobietach ktore za wszelką cenę chcą zdobyć faceta... :D

Rumak - moze byc bez tego węza:-p Julka mam 24 lata. A jesli chodzi o bylego to tak... bolesna sprawa:-o Najlepsze jest to, ze w tym wieku ludzie zakladają rodziny a ja tkwie w martwym punkcie, wszystko sie popieprzylo :classic_cool: Ale co tam, bedzie z czasem lepiej. Musi byc:) 🌼 🌼 🌼

Gość blondwłosy rumak
to że jestes wysoki i masz ciemne wlosy nie czyni Cie od razu przystojnym koles:D