Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katharssis

Przyszla wiosna - trzeba sie zakochac:|

Polecane posty

Gość Jestem wolny nanana
Na pewno nie jestem brzydki, bo dziewczyny często patrzą się na mnie na ulicy.

Gość Jestem wolny nanana
katharssis mogła byś pokazać swoją fotkę? tak z ciekawości bym zobaczył :P, ale jak nie chcesz to nie ma sprawy.

żałuj ;) choć chyba to co najciekawsze to Cie ominęło ;) było tam o takiej jednej 18latce. chlopak ją zostawił, na "do widzenia" jeszcze ją uderzył. a ona dalej za nim latała.. 200 sms;ow dziennie wysyłąla, ciagle pod jego blokiem wystawala, sprzedawała swoje rzeczy zeby miec na karte do tel, nachodziła jego rodzinę, oni od niej sie odcieli, pozmieniali nr tel (nawet jego mama), on ją wszędzie poblokował, wyjechał do holandii a ona chce tam jechać i go szukać. dla mnie to już nie jest miłość. to juz desperacja. we wtorek bedzie fajne "blond rządzi", widziałam reklamę:D nie to ze mam cos do blondynek;) ale widzialam ze smieszne laski beda;) to jestes 2 lata starsza ode mnie ;) na pewno z czasem bedzie lepiej:) tak niestety jest, ze zycie lubi nam się komplikować... w sumie ja w kazdej kwestii zycia odnoszę sukcesy, jestem szczesliwa, a jedynie jesli chodzi o milosc to zawsze musze sie w cos wpakowac....... tyle że to milosc nadaje naszemu zyciu sens.

wolny - ja fotki ma wystawione, teraz Ty wyskakuj ze swoich :classic_cool: Julka - najgorsze to pozbawic sie szacuku do samej siebie a takie latanie za facetem wlasnie do tego doprowadza:-o bllleee.... glupie baby... Ale w przyrodzie musi byc rownowaga:-p

a ja 'kręcę' znowu z kimś....jeszcze sie nie widzieliśmy bo to znajomość internetowa ech:O nie wiem co o nim myśleć, ale czas pokaże..... pozdrawiam Cię katharssis i życzę powodzenia 🌼

wiem że każda dobra, ale raczej to i tak nie TO....chociaż na razie nic nie mówię póki nie pogadaliśmy na żywo

To koniecznie zdaj relacje po spotkaniu;) Mam nadzieje, ze chociaz zdjecia widzialas :classic_cool: zeby nie okazalo sie ze to jakis stary zboczuch:D

No dobra, ale to i tak ograniczenie jakie naklada nam mozg?:P Czlowiek ma tyle lat na ile sie czuje :P

Szejku lubimy starszych, co do zboczonych to i młodszy taki może być:D coś mi w nim nie pasuje, taki trochę dzieciak z niego, albo mi sie wydaje, na razie jest w uk i przylatuje niedługo.....jakoś nie traktuję tego poważnie, wręcz był moment że go strasznie zbywałam byle czym, ale w sumie to rozmawiamy, czas pokaże.....moim wielkim marzeniem jest jednak spotkac kogoś w inny sposób:):) ale w sumie racja że każda forma dobra.

Gość Jestem wolny nanana
katharssis ładna jesteś więc nie masz się o co martwić, na zdjęciu nr7 z grzywką wyglądasz najlepiej

Kiedys gadalam z jednym chlopakiem przez 2 lata na skype i gg po pare godzin dziennie :classic_cool:. Byl Polakiem, ktory mieszkal w Londynie. Po tych dwoch latach przyjechal do mnie. Super facet. Gdyby nie fakt, ze mieszka tak daleko pewnie bylibysmy ze sobą.... Dąze do tego, ze forma poznania nie ma znaczenia chociaz przez internet mialam rowniez sporo niewypalow:)

a moje zdanie jest takie że jak sie chce to odległość nie ma znaczenia...., oczywiście jak obie strony chcą:O kiedyś spotykałam sie z kimś z innego miasta, jakieś 400 km nas dzieliło - niewypał później był Anglik - tez niewypał:O następny będzie chyba ktoś z Australii:p cholera mam szczęście do takich

Szejku bylam kiedys z osoba 3 lata ktora mieszkala 200km ode mnie i wiem ze odleglosc nie ma wiekszego znaczenia. Jednak widywalismy sie przynajmniej jeden weekend w miesiacu. A tu... ja wtedy bylam na 1 roku studiow dziennych, on pracowal.... i spotkania odbywalyby sie co pol roku.... Ja bylam gotowa czekac. Ale nie wiem jak on... Chyba go to przeroslo:-o

w dzisiejszych czasach poznawanie kogoś przez internet to jest normalnością. jakiś czas temu to się często dziewczyny tego wręcz wstydziły.. a teraz, każdy spedza długie godziny w internecie... zreszta, czy to wazne czy w pociagu, sklepie, szkole, pracy czy przez neta?! wazne, zeby spotkac TĄ osobę :)

No w sumie.. Ale nie lamcie sie dziewczyny, mlode przeciez jestescie :)

no tak, fakt ;) tyle, ze jak wokoł ciagle same pary to jakoś tak.... smutno jest.

a mi przykro jak cholera że jest tak jak jest, ale głową muru nie przebiję.... na razie to mam inne 'zmartwienie' - jutro będę mieć ósemki dolne usuwane i umieram ze strachu - sorry taki mały offtop

Gość terkoz
Witam mogę się podpiąć pod temat, bo mądrze rozprawiacie

anggie - znam ten ból ;) a chirurgicznie czy normalnie ? tzn wyrosły Ci te zęby? bo to jest duuuuuuuza róznica :P