Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

pewnie nigdy nie bede mial dziewczyny

Polecane posty

Tak jak książeta na białym koniu, tak i księżniczki w zyciu się raczej nie pojawiają. Nikt wam o tym nie powiedział? :)

Gość Another Brick in the Wall
"dodam tylko że w życiu bym nie pomyślał że wyciągnięcie na dyskotekę, imprezę czy jakąś komunię kuzynki to inaczej "robienie w ch*j"." a no widzisz, życie czasem zaskakuje. Może to być celem zrobienia z ciebie głupka, np. pośmiejemy się, zobaczcie z jakim stulejem pracuje.

nie popadajmy w skrajności :D

No to mieszczę się w waszym przedziale :) Czy wasz problem zwiazany jest z niesmialoscią, brakiem pewnosci siebie, brakiem urody czy oczekiwaniem na cud, ktory sam zapuka do drzwi??

"offerma teraz zadam pytanie którego nigdy nie zadaję: Another Brick in the Wall - ile ty masz właściwie lat?" Napisałem wceśniej - dobrych kilka więcej niż autor. Zresztą mój nick chyba wiele mówi.

"Takich jak ja kobiety poszukują do wychowywania dziecka z poprzedniego związku a nie jako partnera do życia o czym wielokrotnie w przykry sposób się przekonałem." Bingo, facet - to jest właśnie "robienie w ch*j !!! WŁASNIE Z GRUBSZA O TO MI CHODZI.

O, no to widzę juz jakis plan. A czemu dostawałes tego kosza, tak jak to oceniasz teraz, z perspektywy? Czym się zajmujesz na co dzień?

"napisz sobie na kartce: dziękuję ale nie jestem zainteresowany. dziękuję ale nie, nie mam na to ochoty. bardzo dziękuję ale nie jest mi to potrzebne. potem naucz się tego na pamięć i spróbuj poćwiczyć na jakichś akwizytorach albo jehowych" z nimi nie mam problemu, ale z lachonem ? W każdym razie dzięki, będę próbował ;)

"Mała Fiki Miki Another- to jest chamstwo, jak się zachowujesz. Widac kazdy ma inne priorytety." chamstwo ??? raczej instynkt samozachowawczy. W zyciu nie obraziłem kobiety.

"Mała Fiki Miki (lasia99@tlen.pl) Jak mozesz pisac, ze wychowywanie czyjegos dziecka, to robienie w ch*ja?" a jak nazwać polowanie na cichego, nieśmiałego, porządnego faceta jak się miało wcześniej zupełnie innych ch*ji ??? Przecież nie nagłym zauroczeniem i zmianą priorytetów - tak naiwny to nawet ja nie jestem.

Polowanie???? A nie przyszło ci po prostu do głowy, ze nie zawsze trafia się na tę jedyną osobę od razu? Gdyby tak nie było, moze nie musiałbys tak długo szukac, czekac, marzyc.

"offerma "kłamiąc mi, że jestem wyjątkowy" ależ to jest prawda że jesteś wyjątkowy. w tej części nie kłamały. twoja wyjątkowość polega m.in na tym że właśnie sobei nikogo nie znajdziesz." BINGO !!! Nie przeczę ;) "Mała Fiki Miki (lasia99@tlen.pl) Polowanie???? A nie przyszło ci po prostu do głowy, ze nie zawsze trafia się na tę jedyną osobę od razu? Gdyby tak nie było, moze nie musiałbys tak długo szukac, czekac, marzyc." Cóż, kręcę się jak g*wno w przeręblu.

Gość Darker to ze byles
niesmialy to jedno ale gdybys mial TO COS to twoja niesmialosc bylaby urocza i wrecz sexi :)

Gość
chłopaki, czemu nie obejrzycie sobie jakiegoś filmu, zamiast się z lasią* fiki miki użerać? ;) net mi się pierdoli :o -------- * spojrzałam na maila :classic_cool:

Ja też nie byłem i nie będę.

A nie przyszło wam do tych głowinek, ze po prostu tak jestescie zafiksowani na tym temacie, ze chocbym stanęła na głowie, to i tak was nie przekonam??? Czy największym problemem swiata jest uroda? czy tylko ładny ma prawo do szczescia? I jeszcze jedno pytanie na serio - jesli uwazacie, ze wasza uroda jest bez przepychu :), to jakiej szukacie dziewczyny, jesli chodzi o kwestie wizualne?

Czasem lepiej nie szukać jak źle trafić :(

"A nie przyszło wam do tych głowinek, ze po prostu tak jestescie zafiksowani na tym temacie, ze chocbym stanęła na głowie, to i tak was nie przekonam???" zróbmy inaczej. podaj 10 cech interesującego faceta :classic_cool: zobaczysz że nie będziemy mieli ani jednej :D