Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to u was wyglada

wkurza mnie jak facet liczy sie z kazdym gorszem

Polecane posty

nie jestemy razem, ale zeby chcoiaz piwa nie postawic? nie chodzi o to, ze hcce na nim zerowac, ale to mile, jak facet jedno piwo postawi, ja nastepna kolejke. doszlo do tego, ze w koncu mu to zaproponowalalm, zebysmy placili na zmiane, to dodal jeszcze glupi komentarz, ze mogl wziac cos drozszego. niby zart, rozumiem to, ale ee:O

Gość taritalooonaaaaa
Skoro jesteście tylko znajomymi to niech każdy płaci za siebie...

Gość nie zdarzylo mi sie jeszcze
bym musiala palcic za faceta. owszem zawsze proponowalam by nie wyjsc na jakiegos pasozyta ale z reguly mezczyzni z ktorymi sie umawialam byli kulturalni i sami regulowali rachunki

to byl zart, ok, ale jednak poczulam sie troche dziwnie. ogolnie nadajemy na tych smaych falach, wiec rozumiem jego teksty, ale jednak...:O dochodzi do tego, ze czuje sie fajnie, jak facet sam z siebie chce mi cos postawic i jak mi sie to podoba, to czuje sie jak laska lecaca na kase, bo jest to mile, po prostu:O

ja tez nie chce byc pasozytem, jestemy na razie w luznej relacji, hcoc to jemu zalezy bardziej i wiem, ze czegos chce. nie chce byc na jego utrzymaniu, ale czuje sie dziwnie, w sumie z tym wszystkim. pamietam, z ejak kiedys facet kupil mi piwo, to wyjelam 5 i mu oddac chcialam, aon sie tak na mnie patrzyl krzywo i seiro wtedy to zrobilam, bo nie chcialam, by za mnie placil, teraz jednak widze,z etakie regulowanie rachunkow co do grosza i oddawnaiae 5 zl jest dziwne, i zawsze mozna sie umowic do placenia na zmiane. nie wiem, moze ma malo kasy.

co Ty w ogole mi tu piszesz:D

tzn?

Gość rozowa szarancza
do autorki topicu: jezeli za ciebie nie placi, to pewnie uwaza ze nie wartoo w ciebie "inwestowac", mezczzna ktoremu zalezy na kobiecie nie oszczedza pieniedzy..

no, rozwin swoja wypowiedz;) nie wiem, czy zaczynam miec jakies pierwiastki taniej laski, czy rzeczywiscie dobrze odbieram te sytuacje za dziwna itp;)

a nie wzielas takiej opcji pod uwagę ,że cymbał maże nie miec zaeby za 2 piwa zaplacic :D? Ale i tak jest prze chujem,że powiedzial ze mogl cos drozszego wziac niby w zartach ale i tak ejst prze chuj :D:D:D

wiecie, spotykalam sie z takim, ktory placil a i tak nie traktowal mnie serio-dopiero teraz to widze, wtedy bylam zakochana. a ten sam mnie poderwal, wydaje sie byc zainteresownay, stara sie, organizuje spotkania, moze po prostu nie ma wiele kasy, hmm.

oczywiscie, ze wzielam to pod uwage.

temat kasy, jest bardzo krepujacy, po prostu nie bede z nim chodzila do zadnych sklepow, ani pubow, dobrze, ze lato sie zaczyna:D dzieki i juz nie truje dypy, narx:)