Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alajszja

Ból, nieprzyjema wydzielina

Polecane posty

Gość alajszja

Wszystko zaczęło się miesiąc temu, gdy współżyłam z chłopakiem 3 dni po miesiączce, żyłam w stresie przez cały miesiąc, czułam ból podbrzusza po tym stosunku, do tego spóźniała mi się miesiączka 13 dni. Teraz jestem 4 dni po miesiączce i znowu boli mnie podbrzusze tak jak miesiąc temu, wczoraj miałam pomarańczową wydzielinę z pochwy o nieprzyjemnym, kwaśnym zapachu, dzisiaj jest żółta, która powoduje jakby podrażnienie pochwy, bo okropnie mnie ona swędzi. Dodam, że kilka miesięcy temu miałam w sumie podobną infekcję, tez miałam swędzenie pochwy i wydzielinę żółtawą, lecz przeszło mi po ok 5 dniach. Mogę jeszcze powiedzieć, że nie byłam z powyższym u ginekologa, ani w ogóle nie byłam jeszcze u ginekologa (mam 17 lat). Czy któraś z was miała podobny problem?

Gość LiliumAsia
no to musisz isc niestety do ginekologa. 17 lat to chyba odpowiedni wiek skoro zaczelas wspolzycie. zreszta pomysl o cytologii. cytologie sie robi 9 miesiecy od 1 stosunku. jesli tyle Ci minęlo to szybciutko szybciutko iść, nie czekać, nie bac sie bo ginekolog to lekarz jak kazdy inny ;) a zebys sie nie krępowala to idz do kobiety. zawsze lepiej bedziesz sie czuć. co do wydzieliny, to faktycznie moze to byc infekcja na ktora powinnas dostac czopki dopochwowe. lepiej wyleczyc wczesniej niz by mialo sie zamienic w cos powaznego. jesli uzywacie prezerwatyw to moze masz na nie uczulenie ? lec dolekarza. innego wyjscia nie widze ;] pozdrawiam

Gość ehhhhzalamana
idz do ginekologa chyba masz jakas infekcje, moze grzybica