Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anty-anal

Kobieta lubiąca anal to zmaskulinizowany kobieton, a nie dama

Polecane posty

No dobra fev, wygrałaś :P Teraz ponownie muszę obejrzeć całego "Klossa" i "Czterech pancernych" coby się z niemieckiego podszkolić :D Hende hoh czy jak to tam było :D

Naczelny...;) a tu poniżej wklejam tłumaczenie cobyś się nie zraził do nauki języków wszelakich:P Jak widzisz wszystko można jeśli tylko się chce. Pytanie tylko czy to ma sens. U mnie nawet jest całkiem ciepło. Za to teraz leżę sobie pod kołdrą i paluszkami słodko robię sobie dobrze;)

Ps....uwielbiam Klossa i jego przyjaciela Brunera:D Ta para mnie rozczula.....nadal:):):) no sobie poogladaj....a ja się pomiziam:P

hmm po szkopsku zabrzmiało to masakrycznie i z błedami fev a po macierzystemu o niebo lepiej w jakim to zakątku siedzisz?

Heh....;)....zwariowałeś:)???? Chcesz mnie zrujnować?:))) Co forum powiedziałoby na takie obnażanie?:) Ja chyba jednak naciągnę na siebie kołdrę ....kamerka nie jest tam potrzebna;)

petrol....pewnie ze są błedy...mam swojego laptopa....z polską klawiaturą...u nas nie długieo es;) ...jestem kawałek za hannoverem

petrol.... i plisssss....nie mów że brzmi masakrycznie:( polskie słowa typu : szmata kurwa zdzira suka debilka idiotka ......:(:(:( brzmią jeszcze gorzej

Gość fev jest ok
kobiety lubiace anal sa fajne. a jakie pozycje do anala polecacie?

Jakie pozycje? Najłatwiej wchodzi na pieska, potem na jeźdźca, i w końcu w klasycznej pozycji;)

Gość a na lyzeczke
?

one są po polsku i w pewien sposób są piękne chodz ich wydzwiek nie jst pozytywny wręcz negatywne ale to nasze swojskie już nic nie powiem w tym stylu oki pieknie to napisałaś szczególnie to z paluszkami pod kołderką ech rozmarzyłam się

też może być.....ale wszystko zależy od tego do jakiego stopnia jest podniecona kobieta...im bardziej tym łatwiej wchodzi... Jednak na początek zdecydowanie zaczynać od świdrowania jednym!!!! paluszkiem....najlepiej własnym i to pod prysznicem a potem może partner....:)

Gość fev dobrze prawi
a waszym zdaniem anal w czasie pierwszego seksu z nowym partnerem to nie przesada?

Schiza analna zapanowała na forum :D Cześć :) Naczelniku - cześć świąteczne :D

petrol, swojskie nie swojskie.....wolę już niemieckiego messerszmita niż polską obelgę typu lachociąg

Nie ma ograniczeń i reguł co powinno się robić podczas pierwszego spotkania. To indywidualna sprawa obu stron! Na co dadzą sobie przyzwolenie to i mają!

Gość fev a ile masz lat
bo chyba przynajmniej 25, skoro lubisz w pupke. mlode gowniary raczej tego nie lubia, tylko juz dorosle kobiety :)

Naczelny:) ta kołdra zapada mi się między udami:)....bo mam jeszcze laptopa;) za to mogę oglądać swoje paluszki u stóp....mają na purpurowo pomalowane paznokcie......;P

ojjj.....już tyle razy pisałam...ale napiszę raz jeszcze .....38 lat....i w duszy cudzą opinię;P

Gość hej fev to logiczne ze
jak masz 38 lat to lubisz takie zabawy:)a analek wolisz delikatny czy na ostro?

Niech ci będzie Naczely....zrzucę tę kołdrę....ale włożę sobie ręcznik pod pupę....jak już mam coś zamoczyć to niech bedzie to frrrotka;) Jeszcze tylko podciągnę koszulkę i rozwiążę sznureczki od majtek;P