Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

matiszka

TAROT - przeczytaj ZANIM zapytasz

Polecane posty

Postawię bezpłatnie w tym wątku karty chętnym. Jednak aby uniknąć nieporozumień proszę zapoznać się z zasadami zanim zapytacie. Unikniemy w ten sposób niedomówień i tracenia mojego czasu, który mogłabym poświęcić na wróżby zamiast ogarnianie bałaganu w temacie. Wszystkim to wyjdzie na dobre :) Oto i one: - TYLKO CZARNE NICKI. Konto można założyć w pół minuty a zapobiegnie to podszywom. - TYLKO 1 PYTANIE. Jedno pytanie a nie 5 pytań w jednym zdaniu, proszę to odróżniać :) Jeśli padnie więcej pytań odpowiem jedynie na pierwsze. - IMIĘ I DATA URODZENIA Twoja oraz konkretnej osoby jeśli o taką pytasz, np. partnera. - NIE ODPOWIADAM NA PYTANIA DOTYCZĄCE: zdrowia pytań o czas (kiedy coś się stanie?) pytań Was nie dotyczących bezpośrednio oraz ogólnych (co mnie czeka tak w ogóle?), proszę się chociaż określić co do sfery, np. uczuć :) Jeśli czegoś zapomnicie, napiszcie nowy post gdzie wszystko będzie razem. Będę odpowiadała po kolei ale licząc jedynie poprawne posty. Inaczej się pogubię :) Miło jeśli chociaż podziękujecie, odniesiecie się do wróżby lub w ogóle nastąpi jakieś sprzężenie zwrotne :)

Natalia, 13. 02. 1984 Czy firma mojego partnera będzie się dobrze rozwijać (finansowo itp)? Z góry dziękuję :) Czekam na odpowiedź.

Gość always be here with you
witam :) czy można zapytac o coś drogą mailową? oczywiście tylko jedno pytanie zgodnie z Pani prośbą. Pozdrawiam.

@ Campari34 Jak najbardziej TAK :) Natomiast mam pytanie, czy miałaś na myśli konkretne mieszkanie? Bo w kartach widać jakiś zysk, dużo szczęścia finansowego. Po przełożeniu jednak widzę, że raczej nie dobędzie się to tak jak się tego spodziewasz ale to będzie pozytywne zaskoczenie.

staramy się dosyć długo o mieszkanie z councilu ciągle nam każą jakies papiery donosić a mieszkania nie dają dlatego pytam bo już długo czekamy dziękuję za odpowiedz

@ Tiramisu25 Pytasz o jego firmę a podajesz swoje dane jedynie. Poza tym, czy on wie, że o to pytasz? Wyraził na to zgodę? :) @ always be here with you Możesz wysłać ale odpowiem nie dzisiaj. @ Nowa w miescie prawdziwa Przede wszystkim nie będzie to typ kanapowca, co to to nie :) Aktywny, mający wiele pomysłów, czasami szalonych. Niemający problemów z okazywaniem emocji, mówieniu o nich. Ambitny, będzie miał wielkie plany i będzie próbował dążyć do ich realizacji.

@ campari34 W takim razie możliwe, że jeszcze poczekasz, nie będzie to "już". Natomiast jak już je dostaniecie to będzie niesamowicie zadowolona z mieszkania. Wydaje mi się również, że lokalizacja będzie świetna.

Gość aniaa74
anna,13.02.1974 czy bede miala duzo pieniedzy

Tak, wie i siedzi obok mnie, jego dane: Tomek, 18.11.72 Więc jeszcze raz zapytam: Czy firma mojego partnera będzie się dobrze rozwijać (finansowo itp)?

Gość always be here with you
bardzo dziękuję :)

ANNA 17.07.1977 KRZYSZTOF 01.10.1976 CZY ON SIĘ ZE MNĄ OŻENI ?

Gość mala_boginka

@ Tiramisu25 Karty odmówiły odpowiedzi na to pytanie dziś, odezwij się na maila matiszka7@o2.pl, spróbuję położyć za 2-3dni. @ dorota1975 Tak, natomiast nie nastąpi to hop siup. Minie jeszcze trochę czasu, będzie wymagać pracy (może i nad samym domem, jakiś remont większy, inwestycje) choć trochę pomoże Ci w tym los, łut szczęścia.

Magdalena 22.04.1979, Jarosław 24.09.1964 czy jest nam pisane stworzenie udanego związku - rodziny ?

Gość KUDE*
czy moja teściowa wreszcie się odpiernoli od mojej rodziny i wszyscy wreszcie będziemy szczęśliwi. Gośka 29-12-1966

czy moja teściowa wreszcie się odpiernoli od mojej rodziny i wszyscy wreszcie będziemy szczęśliwi. Gośka 29-12-1966

@ ania74 Kiepskie pytanie, jutro możesz dostać jakąś kwotę która na daną chwilę będzie duża i o tym mogą powiedzieć karty :) @ góra Nie odpowiem w ogóle na to pytanie, przepraszam. Karty wyraźnie odmówiły odpowiedzi. @ Śniegowy bałwanku Czy w twoim życiu uczuciowym jest obecnie dobrze, masz kogoś? Pytam, bo wypadły mi karty niespecjalnie związane z pracą i zastanawiam się czy nie chciały powiedzieć o czym innym, ważniejszym.

Anna 01.06.1980 marcin 06.07.1974 (kocham go), marcin 21.07.1975 (mąż) czy będę szczęśliwa z tym kogo kocham?