Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

matiszka

TAROT - przeczytaj ZANIM zapytasz

Polecane posty

Tak, będę odpowiadać po kolei (chyba, że kogoś zjem to wtedy się upominać :) ). Jednakże jedynie do momentu o którym pisze w stopce. Potem znów będę przyjmować prośby - dam wyraźnie znać, kiedy to nastąpi. Osoby, które się wpisują zostaną zignorowane, przykro mi ale nie dam rady nadążyć.

@ jagoda791 Nietstey raczej nie. Już na przełożeniu widać, że z jego strony to na co możesz liczyć to pożadanie i puste obietnice, słowa palcem na wodzie pisane. W rozkładzie natomiast padła kropka na i, on nie darzy Cię czuciami, widać jakaś relacje ale krótką i/lub raczej opartą na seksie. Potem już łzy, dużo cieprpienia. Jeśli z nim jesteś/będziesz to całkiem możliwe, że przyłapiesz go na zdradzie. Pamiętaj jednak, że tego kwiatu jest pół światu i lepiej chcieć nie "tego konkretnego" ale tego, który na Ciebie zasługuje.

@ KURDE* Wybacz, ale co za pytanie? Już pomijając, że jest źle sformułowane to jeszcze wulgarnie... @ aszx Przepraszam Cię, ale nie odpowiem. Karty kategorycznie odmówiły odpowiedzi. @ EvaVentt Tak, będzie w tym miał swój udział los trochę. Natomiast patrząc na karty odnoszę wrażenie, że to takie naciągane jest. Bardziej go złapiesz niż on będzie chciał z Tobą być tak jak Ty z nim... Mam nadzieję, że nie chodzi Ci po głowie metoda na dziecko - to nie jest dobry sposób...

Gość gliniany dzban
13.02.1961 Czy moja firma będzie dobrze prosperować ?

@ góra Mam nadzieję, że nie będziesz zła, ale drugi raz Ci odmówię. Uważam, że takie pytania są pozbawione sensu. Karty nie pokazują co się stanie na pewno, ale gdzie zmierzasz. Wszystko leży w Twoich rękach a pytania tego typu nie wiem czemu mają służyć, jeśli nie ejsteś obecnie w związku stabilnym. Rozumiem, że pragniesz tego ale tu trzeba żyć a nie pytać kart "czy kiedykowliek coś tam...?". Jak się postarasz, dobrze pokierujesz swoim życiem będziesz to miała :) @ Flesz80 Pytałam o najbliższe 6 miesięcy i owszem, chyba ktoś tutaj pomoże tzn jakieś znajomości. Szykuje się sukces na tej płaszczyźnie. Jednakże przestrzegam przed hurraoptymizmem, zamiast wydawać pieniążki należyc je odkładać w miarę możliwości, bo czeka Was potem silne załamanie finansów (może nawet utrata pracy, na pewno będą trudności) i wtedy przyda się to co odłożone na czarną godzinę.

Gość elinita87
Katarzyna 3.08.1987 Jak poradzę sobie ze znalezieniem pracy- kariera zawodowa. Z góry dziekuję :)

sorry , ale miałam niezłe dżezy wtedy z ...piiiiii... proszę odpowiedż czy ta kobieta kiedyś pójdzie po rozum do głowy i się zmieni na lepsze?

@ denomag Pytałam o najbliższe dwa lata i raczej nie widać rozwodu (przynajmniej nie ma wyraźnych kart), a jeśli do niego dojdzie to w bardzo, bardzo trudny sposób. Twoja żona będzie stosowała metodę szantażu emocjonalnego, widać nawet autodestrukcję po próby samobójstwa (być może na pokaz). W ogóle nieuczciwe zagrania... @ pani za ladą Pytałam o najbliższe 3 lata i prawdopodobnie będziesz miała dziecko, jednakże tu nie widać zwiazku, wręcz odwrotnie. Trudne, samotne macierzyństwo. @ dolphin Po pierwsze prosiłam to prosiłam o jedno pytanie i niezawadawanie pytań zaczynających się od kiedy. Przeczytanie zasad i dostosowanie się do nich pisząć prośbę to oznaka szacunku do mnie i tego co robię, zresztą dobrowolnie i za darmo. Bardzo proszę, także innych, na przyszłość stosować się do tego bo naprawdę zacznę ignorować takie posty. To jest po prostu niemiłe... Położyłam Ci karty na życie uczuciowe ogólne na najblizszy rok. Po pierwsze pojawi się więcej niż jeden mężczyzna, choć niekoniecznie będą z tego związki/romanse. Widać za to związek powiązany z podróżą na odległość lub związany z przeprowadzką, zmianą miejsca zamieszkania. Związek będzie dynamiczny, szybko rozwijający się ale ulegnie rozpadowi, najprawdopodobniej z powodu pana (człowiek dużo poświęcający się pracy, niekoniecznie umiejący okazywać emocje, szosrtki dość), odległość tez zapewne odegra rolę. Ale po tym widać, że ponownie się zejdziecie. Związek będzie dojrzalszy.

Katarzyna 3.08.1987 Jak poradzę sobie ze znalezieniem pracy- kariera zawodowa. Z góry dziekuję :)

@ KURDE* Czy Ty siebie czytasz? :) Przepraszam, ale nie mam ochoty kłaść kart na plucie jadem. Co innego zapytać czy Wasze relacje się unormują a co innego...

wiesz co matiszka (matiszka7@o2.pl) ty jednak kopnięta jesteś , a o co może mi chodzic co?! no chyba ,że czy będzie międzi nami lepiej!!! Tak trudno wyczytac o co chodzi komuś w pytaniu ? Co z ciebie za wróżka! Nie dziwię sie ,że wróżysz na kafe za friko , bo z ciebie taka wróżka jak ze mnie Miss Polonia! Serdecznie dziękuję!

Ja tez moge prosic o postawienie dla mnie tarota? Czy on mnie nadal kocha? Ewelina 18 maj 1988 Michal 1 pazdzirnik 1984

Gość buszowa
20.03.1952 jak długo pożyję

@ mam ochotę Niestety raczej nie, widać w karatch dwie fale kontaktu, przepływ informacji, może flirty czy coś niezobowiązujące. Pomiędzy tym będzie jakaś przerwa, nie będzie w najlpeszej kondycji psychicznej...Potem Twoją głowę zajmie coś innego. Kładłam na okres 6 miesięcy. @ Marionettka Właściwie to nie widać ani jednego ani drugiego w ciagu najbliższych 2 lat. Owszem coś w sprawie zawodowej może się ruszyć, choć bardziej widzę tu podnoszenie kwalifikacji niż samej kariery. Potem widać pewne rozdwojonie, wybór. Twoja kariera przystopuje na rzecz związku ale w neizbyt zdrowy sposób, widać tu toksyczną relację, ograniczanie Ciebie przez partnera. Chyba dość szybko ejdnak to się skończy ale nie wyjdziesz z tej relacji na tarczy, mocno odbije się na Twojej psychice, możliwa jakaś depresja lub głębsze załamanie. Uważaj więc. @ faustynam Hmm, związek widac natomiast nie taki jak sobie wyobrażasz. W kartach widać, że koloryzujesz sytuacje i partnera. U niego widać emocje, chęć związku jednakże to nie są głębokie stabilne uczucia. W przyszłości najbliższej widać relację satysfakcjonujacą dość, choć całkiem możliwe że nie będzie to oficjalny związek, tak trochę w ukryciu. Dalej widać, że pewne rzeczy wyjdą na jaw a Ty będziesz miała żal do siebie, że poswięciłaś pewne rzeczy dla tego mężczyzny.

Gość cos nie dziala
na kafe......

Gość TAROT - czytaj ZANIM zapytasz
Od paru lat interesuje sie wróżeniem z kart tarota. Zazwyczaj wróże sobie, czasem znajomym.Jakis czas temu dowiedziałam się że to grzech, jesli tak to dlaczego? Dla mnie to tylko rozrywka, nie wyciagam z tego żednych korzysci pienięznych ani nie traktuje tego bardzo poważnie, czy mimo to popełniam grzech? Dziękuje za odpowiedz Odpowiedź: Zajmowanie się wróżbiarstwem jest grzechem. W Katechizmie Kościoła katolickiego tak o tym napisano (2115-2116): Bóg może objawić przyszłość swoim prorokom lub innym świętym. Jednak właściwa postawa chrześcijańska polega na ufnym powierzeniu się Opatrzności w tym, co dotyczy przyszłości, i na odrzuceniu wszelkiej niezdrowej ciekawości w tym względzie. Nieprzewidywanie może stanowić brak odpowiedzialności. Należy odrzucić wszystkie formy wróżbiarstwa: odwoływanie się do Szatana lub demonów, przywoływanie zmarłych lub inne praktyki mające rzekomo odsłaniać przyszłość. Korzystanie z horoskopów, astrologia, chiromancja, wyjaśnianie przepowiedni i wróżb, zjawiska jasnowidztwa, posługiwanie się medium są przejawami chęci panowania nad czasem, nad historią i wreszcie nad ludźmi, a jednocześnie pragnieniem zjednania sobie ukrytych mocy. Praktyki te są sprzeczne ze czcią i szacunkiem - połączonym z miłującą bojaźnią - które należą się jedynie Bogu.

Gość TAROT - czytaj ZANIM zapytasz
Od paru lat interesuje sie wróżeniem z kart tarota. Zazwyczaj wróże sobie, czasem znajomym.Jakis czas temu dowiedziałam się że to grzech, jesli tak to dlaczego? Dla mnie to tylko rozrywka, nie wyciagam z tego żednych korzysci pienięznych ani nie traktuje tego bardzo poważnie, czy mimo to popełniam grzech? Dziękuje za odpowiedz Odpowiedź: Zajmowanie się wróżbiarstwem jest grzechem. W Katechizmie Kościoła katolickiego tak o tym napisano (2115-2116): Bóg może objawić przyszłość swoim prorokom lub innym świętym. Jednak właściwa postawa chrześcijańska polega na ufnym powierzeniu się Opatrzności w tym, co dotyczy przyszłości, i na odrzuceniu wszelkiej niezdrowej ciekawości w tym względzie. Nieprzewidywanie może stanowić brak odpowiedzialności. Należy odrzucić wszystkie formy wróżbiarstwa: odwoływanie się do Szatana lub demonów, przywoływanie zmarłych lub inne praktyki mające rzekomo odsłaniać przyszłość. Korzystanie z horoskopów, astrologia, chiromancja, wyjaśnianie przepowiedni i wróżb, zjawiska jasnowidztwa, posługiwanie się medium są przejawami chęci panowania nad czasem, nad historią i wreszcie nad ludźmi, a jednocześnie pragnieniem zjednania sobie ukrytych mocy. Praktyki te są sprzeczne ze czcią i szacunkiem - połączonym z miłującą bojaźnią - które należą się jedynie Bogu.

Ula 16.05.1982 r. jak potoczy się moje życie uczuciowe w tym roku, czy wreszcie się ułoży?

Dziekuje za wróżbe, tylko mam takie pytanie-napisalas ze "Właściwie to nie widać ani jednego ani drugiego w ciagu najbliższych 2 lat" pozniej piszesz o toksycznej znajomosc-czy to tez wydarzy sie w ciagu dwuch lat czy moze pozniej?

Gość
Sara 13.12.1986- czy bede miala dzieci?

Witam !!! JA - Wiesia, 09.12.1983 On - Romek, 31.05.1984 Czy to chłopak z którym spędzę resztę mojego życia?

Joanna 05.03.1973 Czy istnieje wogóle ktoś,kto jest moją drugą połową? Szukam,szukam i znaleźć nie mogę.A może coś przegapiłam? Dziękuję i pozdrawiam;)