Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

matiszka

TAROT - przeczytaj ZANIM zapytasz

Polecane posty

mch no tak awanas ale to osmieszenie w sumie nie ejstem zbyt pocieszona ale matiszka dzięki za wróżbe i poświecony czas

Gość patrycjaaaaaaopoleeeeeeeeeeeee
chciałam zapytac o sprawy uczuciowe???

@ Onk3 W takim razie może zapisz się na jakieś kursy z zakresu zarządzania personelem czy choćby kompetencyjne jak asertywność etc Pracuj nad sobą. Naprawdę może być nieciekawie, nawet możesz żałować tego awansu a szkoda by było...

patrycja ur.27.08.1989 chcialam zapytac o sprawy uczuciowe??

@ kociczka Czy Ty jesteś świeżo po rozstaniu? Czeka Cię nieprzyjemny czas, gdy to Ty będziesz wyciągać rękę do mężczyzny, starać się. Jednak z tego raczej nic nie będzie. Pojawi się jednak mężczyzna na horyzoncie, możliwe że starszy od Ciebie. Stanowczy, dobrze wykształcony czy też dobrze radzący sobie z nauką. Z tego wyniknie romans a co dalej to się okaże :) Pytał o pół roku.

@ EvaVentt Odpowiedziałam Ci już na jedno pytanie i nie bardzo widzę, jaki jest sens tego. Karty to nie zabawka z kategorii "co mam dziś ugotować na obiad?". Co Ci przyjdzie z tej wiedzy czy to on zapukał... @ DADAAA Czy jesteś obecnie za granicą, tzn na emigracji? Praca się pojawi i to z kategorii "super super" ale widać, że to będzie wymagało jakiś zmian, podjęcia odważnej decyzji. Widać też podróż... zatem najprawdopodobniej dostaniesz intratną propozycję ale będzie się ona wiązała z wyjazdem, zmianą miejsca zamieszkania. Patrząc po kartach warto.

@ ruda Czy Was łączy małżeństwo i/lub dzieci? Jeśli tak to niestety nie widać w nim uczuć a jedynie poczucie obowiązku. Prawdopodobnie jest ta druga w jego sercu...

chciałam zapytac o sprway uczuciowe ?? 27.08.1989

Matiszka --- dziękuję. Nie łaczy nas małzeństwo ani dzieci. "Poczucia obowiązku" nie powinno być żadnego bo nic formalnego ani finansowego nas przy sobie nie trzyma.

@ ruda Dziękuję za informację :) No właśnie, bo takie karty padły, że nic innego nie byłoby logiczne. Muszę w takim razie się zastanowić... A czy on ma zobowiązania wobec innej kobiety? Bo jest taki rozstrzał w kartach, że "kupy się to nie trzyma".

Matiszka - jest wdowcem. Ma dzieci. Nie mieszkamy razem.

@ ruda Hmm...szczerze, z ręka na sercu - te karty do mnie nie przemawiają za bardzo. Od przełożenia do pierwszej karty mowa o uczuciach, głębokich, miłości ale zamyka się kartami no cóż... Jedyne co mi w takim razie przychodzi do głowy to, że planuje połączenie waszego życia na planie materialnym, wspólne mieszkanie etc. Jeśli nie to jedyne co pozostaje to dysonans: uczucie kontra rozum, ale w tym wypadku nie wygląda to ciekawie.

@ ruda Jeśli się zgadzasz, dołożę rozkład partnerski (ten był na jego uczucia), może to coś rozjaśni, bo naprawdę w kropce jestem ...

Matiszka --- pieknie dziękuję za pośięcony czas.

Matiszka --- bardzo prosze :) bo ja tez nie raz mam wątpilwości choć ON jest "do rany przyłóz"

@ ruda Ok, ale jutro dobrze? Skoro tak dziwnie dziś mówiły o nim, dam kartom odsapnąć...może po prostu mi zakomunikowały, że na dziś dość :)

Matiszka --- oczywiście, kiedy będziesz mogła. Dziękuję :)

Nie wrozko zle mnioe zrozumialas:) mnie chodzilo o to, ze gdyby byla druga tura, to ze ja bylam zaraz druga w kolejce, a mnei usuneli i zostaly tylko te z pomaranczowego niku:) pozdrawiam:)

Kinga 25.11.1975 Henryk 05.02.1958 Czy mamy szanse na to aby zamieszkac ze sobą na stałe, co nas czeka w życiu i w miłości :-) Z góry dziękuję !

matiszka przepraszam nie czytałam postów wyżej zresztą gubię się w tym wszystkim myślałam ze mnie ominęłaś

Gość oj matiszko
brzydko się zabawiasz:(

Gość EvaVaaa
12:10 [zgłoś do usunięcia] matiszka (matiszka7@o2.pl) @ EvaVentt Odpowiedziałam Ci już na jedno pytanie i nie bardzo widzę, jaki jest sens tego. Karty to nie zabawka z kategorii "co mam dziś ugotować na obiad?". Co Ci przyjdzie z tej wiedzy czy to on zapukał... nie moge przesto spac i myslec :( nic nie moge mysle sobie ze jestem tępą idiotką która straciła jedyna szansę swojego życia, nie wychdozę z domu , nie zapraszam nikogo boje się że się pojawi i znów stracę jedyną szansę na odzyskanie go :(

Gość vicious11111111111
wielka prosba... Czy powrocimy do siebie i naprawimy narzeczenstwo? Sebastian 18,05.1986 Basia 06,11,1988 Dziekuje

@ ola2 Nie, nie ominęłam Cię. Gdybyś nie zauważyła to moja ostatnia odpowiedź dotyczyła rudej, Twoja jest kilka postów dalej. @ RESZTA Informuję, że na tym forum nie będzie kolejnej kolejki. Bałagan, nieczytanie tego co piszę, spamowanie mi maila, niektórzy jedynie podziękują za mój czas czy słowem się odezwą... to nie tak powinno wyglądać. Kończę odpowiadać jedynie do malvy.