Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

matiszka

TAROT - przeczytaj ZANIM zapytasz

Polecane posty

Gość biedronka-stonka
Czy bedę z męzczyzna którego kocham? Ala: 02.08.1989

Sylwia 17.05.1991r. Czy uda mi się pomyslnie zakończyć szkołę i zdać maturę? proszę odpowiedz mi, bo spać przez to po nocach nie mogę:(

Agnieszka 07.03.1985 Czy uda mi się stworzyć szczęśliwy i trwały związek z mężczyzną z którym się teraz spotykam ? Z góry serdecznie dziękuję 🌻

Czy pojawi się coś między nami (chodzi o sferę uczuciową)? Martyna 27.05.1991 r. Tomek 3.04.1992 r. Z góry dziękuje za odpowiedź :)

01.11.1972 czy awans zrobię w okresie wakacyjnym czy w póxniejszym terminie?

Chciałąbym spytać co mnie czeka w sferze uczuciowej. Natalia, 08.11.1989 Z góry dziękuję, Pozdrawiam.

@ Kothbiro Czy Ty nie jesteś po rozstaniu? Tudzież nie jesteś emocjonalnie uzależniona od pewnego mężczyzny? W kartach nieciekawie na chwilę obecną, zaglądanie wewnątrz siebie ale ze smutku czy poczucia osamotnienia. Niedługo pojawi się pewien pan w twoim życiu, to będzie romans, dość intensywny ale szybko minie. Właściwie chyba z Twojej winy, sama sobie nałożysz barierę. w efekcie widać niemal dosłowny powrót do stanu, sytuacji w jakiej jesteś obecnie. @ brzydulomanka A czy mogłabyś podać imię i datę urodzenia tego, o którym myślisz? Może być na maila. @ bazienka Będą jakieś zawirowania. Może po drodze jakaś praca, którą będziesz miała w garści ale Ci jednak ucieknie. Jednakże zaczniesz pracę przed wakacjami, jej otrzymanie będzie się wiązało z jakimś przypadkiem, zrządzeniem losu, może też po znajomości. Praca będzie fajna, dużo radości z jej otrzymania. Jednak gdy już zaczniesz pracować entuzjazm opadnie, okaże się że nie jest tak fajnie jak się spodziewałaś.

Gość Awe52
20.03.1952 ile zostało mi lat zycia

Gość Kociczkaa__
Kasia 1986.11.28 Lukasz 1986.01.01 co widzisz w tym zwiazku, jakie uczucia, jaka przyszlosc?

Gość Kociczka__
Kasia 1986.11.28 Lukasz 1986.01.01 co widzisz w tym zwiazku, jakie uczucia, jaka przyszlosc?

Gość bim bim
Czy dostanę się na internship?

Piszę raz jeszcze bo nie podałam jego danych ... Agnieszka 07.03.1985 Czy uda mi się stworzyć szczęśliwy i trwały związek z mężczyzną z którym się teraz spotykam ? Marcin 30.07.1978 Z góry serdecznie dziękuję 🌻

Gość LUDZIE CZYTAJCIE STOPKE
:o

Gość betiiii
Bożena 21 03 1973 Jarosław 26 05 1975 CZY MOGE BYĆ Z NIM ZSCZĘŚLIWA

Kinga 25.11.1975 Henryk 05.02.1958 kiedy na stałe zamieszkamy razem może jakiś okres w przybliżeniu ?

@ liquid evil Chyba oczekujesz jakieś podwyżki, zmiany pracę na lepszą i to nastąpi. Jednakże później nastąpi jakieś załamanie, możliwa nawet utrata pracy. Całkiem możliwe, że wskutek jakiś napięć, nieporozumień w pracy - uważaj więc na to. Potem jednak widać, że sytuacja się poprawi dzięki drugiej osobie, ktoś Ci pomoże, czy to zażegnać konflikty w pracy czy znaleźć nową.

Coś tnie... PROSZĘ ZWRÓCIĆ UWAGĘ NA MOJĄ STOPKĘ. @ liquid evil Chyba oczekujesz jakieś podwyżki, zmiany pracę na lepszą i to nastąpi. Jednakże później nastąpi jakieś załamanie, możliwa nawet utrata pracy. Całkiem możliwe, że wskutek jakiś napięć, nieporozumień w pracy - uważaj więc na to. Potem jednak widać, że sytuacja się poprawi dzięki drugiej osobie, ktoś Ci pomoże, czy to zażegnać konflikty w pracy czy znaleźć nową.

Agnieszka 30.06.1987 Janusz 17.02.1987 Czy Brunetka pracujaca obok Janusza- kolezanka- jest dla mnie zagrozeniem?