Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

matiszka

TAROT - przeczytaj ZANIM zapytasz

Polecane posty

Edyta 18.10.1980. czy jest szansa na dobra prace dla mojego meza? robert08.04.1980. z gory dziekuje za odpowiedz

Dziekuje za odpowiedz mam jeszcze jedno pytanie anna 13.02.1974 Czy znajde dobra prace

Edyta 18.10.1980. czy jest szansa na dobra prace dla mojego meza? robert08.04.1980. z gory dziekuje za odpowiedz

czy bede miała męża, dziecko...wciąz sama...kiedy to nastąpi..jakieś wskazówki? ania 15.10.1976

ja magda 14 luty1970,on darek 17marzec1974,oboje jestesmy po rozwodzie ,czy będziemy razem?

Gość kapsel235689
Agata 09.12.1992 Kamil27.01.1992 czy mam szanse z nim byc?

Dziś już jednak nie dam rady, jutro wrócę :) @ faustynam Nie rozumiem co Twój komentarz miał na celu? Napisałam, że robię przerwę - wystarczy czytać co piszę, choćby z szacunku dla drugiej osoby. To, że zaoferowałam się bezpłatnie wróżyć nie znaczy że będę to robić non stop i do oporu, robię to w wolnej chwili jak mam czas.

Gość elu_siaa
ela 10.10.1989 michal 22.06.1980 kiedy mi sie oswiadczy ?

@ Andzinsan Myślę, że powinnaś zacząć od siebie, poza samym rozkładem wyleciała mi karta mówiąca, że to Ty odcinasz się od potencjalnego szczęścia, tworzysz wokół siebie skorupę. Potwierdziła to karta obrazująca sytuację obecną. Rozumiem, że to trudne ale nie ma złotego panaceum na szczęście. Próbuj myśleć pozytywnie, afirmuj. Myślę, że w ciągu roku pojawi się jakiś mężczyzna, który będzie Cię darzył ciepłymi uczuciami. Widać przy tym, że to będzie relacja której trzeba będzie się uczyć. Wzbudzi ona w Tobie wewnętrzny konflikt, ale dojdziesz z nim do ładu :) @ Nowa w miescie prawdziwa Studiujesz czy pracujesz? Bo na przełożeniu miałam karty sugerujące jakiś sukces w nauce czy pracy. Może to być podwyżka, zdany egzamin, otrzymanie stypendium etc. Poznasz tego pana gdy będziesz to świętować, nie martw się czy go nie przeoczysz. Sam śmiało ruszy do Ciebie :) @ Śniegowy Bałwanek Wciąż mam mieszane uczucia co do tych kart. Czy pracujesz obecnie? Jeśli tak to chyba czeka Cię awans, podwyżka. W ogóle docenienie w pracy i idące za tym profity. Ale uważałabym bo ktoś będzie bardzo zazdrosny i będzie próbował Ci zaszkodzić (mężczyzna), wygląda na to że skutecznie. Jeśli będą jakieś problemy to nie bój się wyciągać ręki po pomoc, bo bez niej będzie jeszcze gorzej.

ja poporsze co mnie czeka w życiu zawodowym czy zmienie kiedys prace czy bede miała lepiej w pracy czy w ogóle w zyciu zawodowym widzisz ajkies zmiany magda 01 05 1975

Wczoraj po 22 mnie ktoś odwiedził, ze względu na porę nie otworzyłam , i moje pytanie Czy to był mój eks facet ? 02.08.1972 Krzysztof, ja Kasia 13.06.1981

Dorota 1.09.70 jestem w trakcie poszukiwania pracy. znajde ja? i przede wszystkim, jesli tak, to czy to bedzie praca satysfakcjonujaca mnie pod kazdym wzgledem??

Grażyna 31/10/1956 Krzysztof 10/06/1954 Czy on mnie kocha ?