Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

matiszka

TAROT - przeczytaj ZANIM zapytasz

Polecane posty

@ Marionettka Karty kładłam jedynie na 2-3 najbliższe lata. Wygląda to po prostu tak, że zaczniesz działać na rzecz swojej kariery, robić coś z tym kierunku ale potem wejdziesz w związek z mężczyzną, który Ci ten rozwój ograniczy. Nie będzie to jednak rodzinne spokojne życie, bowiem będzie to bardzo toksyczna relacja. Widać jednak, że ten związek się skończy, ulegnie rozpadowi ale po tym będziesz potrzebowała czasu dla siebie, spokoju, przemyśleń. Nie będziesz się zatem skupiać ani na karierze zawodowej ani na szczęśliwym życiu rodzinnym... Jednak karty to nie wyrocznia, potraktuj to jako ostrzeżenie i uważaj i nie rezygnuj z marzeń, masz wolną wolę :) @ DO RESZTY Nie, chwilowo temat nie jest aktualny. W stopce wyraźnie pisze... Nie jest to złośliwość, proszę spojrzeć ile jest próśb a ile odpowiedzi jestem w stanie udzielić. Nie dam rady nadążyć. Widziałam jednak inne wątki gdzie można uzyskać wróżbę, proszę tam próbować :)

Gość fajnie, że wróciłaś
caryco katarino:):)

Witam Agata, 09.12.84 Mogę być teraż w ciąży, ale nie wiem na 100 % bo jeszcze nie minął termin @, mam iść jutro na szczepionkę przeciwko wzw typu B ponieważ za miesiąc mam operację. proszę o pomoc - czy jestem w ciąży czy nie bo nie wiem czy iść na tę szczepionkę czy nie.

Katarzyna 12.02.91 co mnie czeka w zyciu uczuciowym? na stronie 2 wpisalam się i mnie pominełaś wróżko

Paulina 11.08.1990r Maciej 30.09.1993r czy uda sie nam stworzyc dobry zwiazek? prosze o odp

Gość kolkajolka
Matiszko ja do Ciebie też wysłałm maila:)

Gość rany drogie!!!
czy wy jesteście nie cytate nie kumate? Nie widzicie co matiszka napisała w ostatnim swoim poście z godz. 19.53??? Masakra, co za kraj...

Matiszka - dziękuję bardzo za wróżbę :) Nie tyle oczekuje podwyżki, tylko szukam pracy w ogóle, więc mam nadzieje, że masz rację. I dzięki za ostrzeżenie, będę się miała na baczności, jak już w końcu znajdę pracę :) i oby to co napisałaś o pomocy się sprawdziło :) jeszcze raz dziękuję :)

Matiszka, jeszcze jedno pytanie, jeśli można - na jaki okres kładłaś karty w moim przypadku? Będę wdzięczna za odpowiedź :)

wrozko ja bylam nastepna za malva1983, ale ktos usunal moj wpis z zaczernionym nickiem, bardzo zalezy mi na wrozbie i mam nadzieje ze mnie nie pominiesz, i bede czekac na nastepna ture:) Kasia 1986.11.28 Lukasz 1986.01.01 co widzisz w tym zwiazku, jakie uczucia, jaka przyszlosc?

Gość aaaad
znowu nic nie widac

@ liquid evil Dzięki za uwagę :) A teraz zabij mnie, ale nie pamiętam. Pół roku albo rok...

Witam :) chcialabym wiedziec co wychodzi w kartach w sferze uczuciowej -widac szczesliwy zwiazek ??? Kasia 82-04-04 Czekam na wrozbe i pozdrawiam serdecznie :-)

Gość poszła po rozum do głowy

@ jabłko bardzo zielone Hmm, na razie karty są fajne, choć faktycznie z Twojej strony podejście do tej relacji jest poważniejsze. Jednak bliska przyszłość maluje się bardzo fajnie. Potem jednak widać 3 osobę na horyzoncie i trochę patową sytuację, bo nie widać rozpadu tej relacji ale takie tkwienie w trójkącie bardziej (niekoniecznie fizyczną zdradą). @ inusia9211 Karty to nie test ciążowy, ten się kupuje w aptece. Najlepiej jednak zrób test z krwi. @ myszeczka200 Tak dostaniesz się, jednakże zarówno dostanie się jak i same studia będą wymagać od Ciebie dużo pracy. @ elu_siaaa Napisane jest wyraźnie w pierwszym poście, że nie odpowiadam na pytania "kiedy?".

@ Kociczkaaa__ No właśnie a w stopce wyraźnie pisze, że prośby po tej napisanej przez malvę będą zignorowane, tak jakby w ogóle ich nie było...

@ Onk3 W kartach widac wyraźnie, że jesteś na dobrej drodze. Niedługo powinno się zdarzyć coś co Ci otworzy oczy, nakierunkujesz się na jeden konkretny cel a nie "żeby po prosru było jakoś lepiej". Widać, że cel ten osiągniesz. Wygląda to na duży awans. Natomiast widać, że sobie nie poradzisz psychicznie. Widać duże zgrzyty ze współpracownikami, może nawet ośmieszenie.

Matiszka zadalam Ci wczesniej pytanie ale moze przeoczylas albo jeszcze tam nie doszlas, w razie czego powtorze. Chce zapytac czy on mnie nadal kocha i bedziemy razem? Ewelina 18/05/1988 Michal 01/10/1984

@ Ewelka1988 Dokładnie to samo co do kociczki, przeczytaj stopkę. Napisałam, że prośby po tej napisanej przez malvę będę zignorowane (w tym Twoja). Poza tym...jak Ty byś się czuła gdyby podczas rozmowy druga strona ignorowała kompletnie co masz do powiedzenia, nie słuchała? Dokładnie tak się zachowujesz w tym momencie. Nie czytasz w ogóle tego co piszę(mówię) - pomijając stopkę nie chciało Ci się nawet sprawdzić czy teoretycznie Cię pominęłam, na czyje i z którego miejsca posty odpowiadam. To naprawdę jest nieuprzejme.

matiszka ojejj awans mch no byc moze ale tu jest racja ze słaba psychicznie jestem jak jakas trudnosc nastąpi to załamuje sie od razu ale az tak ze na smiesznosc sie wystawie no coz widac wszystko trzeba zniesc a matiszka czy bede nadal w tym samym miejscu cyz gdzie indziej

@ Onk3 Nie sądzę, że gdzie indziej. Karta obecna pokazała "dobry start", sytuację więc sądzę że to w tej pracy. Poza tym odnoszę wrażenie, że te problemy nie wynikną z samych obowiązków a kontaktów międzyludzkich. Może warto się w tym kierunku dokształcić? Możliwe też, że po prostu ktoś z zazdrości będzie to nakręcał...

oj to bardzo mozliwe matiszka bo własnei ta atmosfera w pracy itzw "podchody" mnie dobijają