Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bushman

Stosunkowe podejście do pracy

Polecane posty

patrze na Twój grymas na twarzy....widzę Twoje podniecenie w oczach ,spoglądam na Ciebie jeszcze raz i .....mam go ,wsuwasz mi go buzi ...rozkosznie ,mmm zaczynam jeżdzić języczkiem po nim okrężnymi ruchami ...

mmmm...cudownie znika w Twoich ustach..patrzysz na moje zadowolenie...i pragnienie rozkoszy....dotykam Twojej głowy..włosów...głaszcze przysuwam Cię do niego....biodra zaczynają się kołysąc starając Ci go wepchnąc jeszcze głebiej....

czuje Twój namiętny dotyk,głaszczesz mnie po ramionach tak jak lubię ...wspaniale to mnie jeszcze bardziej podnieca ...zaczynam go ssać coraz mocniej i szybciej ....już nie mogę muszę złapać oddech wysuwam go na chwilę ...zabawiając się Twoimi jąderkami wsuwam je na zmianę do buzi ..jedno i drugie ssie a drugą ręką zaczynam go walić ściskając mocniej ...coraz szybciej oddycham

dyszę coraz ciężej...dostarczasz takiej rozkoszy..on stoi twardy...pulsuje...Twoja dłoń slizga się po nim..odsłaniając główke..mokrą od śliny....jest mi rozkosznie i nie chcę byś przestała...patrże jak to robisz...odchylam glowe do tyłu ..wydaję coraz głosniejsze steknięcia..pragnę wiecej szybciej..posuwaj nim...gora..dół..góra...o tak..dalej skarbie...naprężam sie..czuję jak zaciskam mięśnie na pośladkach..och.....

o tak ,nie przestane teraz coraz szybciej się nim zabawiam..trzepię go jak opętana ....jestem cała rozpalona serce wali jak młot ...teraz nie przestane ,o nie ...wsuwam go bardzo szybko do ust ale najpierw rozmasuje kropeli pop nim całym ...paluszkiem ..zaczekaj sięgam do mojej szparki jest tak mokra i gorąca weznę troszkę soczków ...wyssij mi je z palca ...bardzo mnie to p[podnieca ... a teraz go ssie coraz szybciej i mocniej jeszcze szybciej ,nie puszczę go !!

smakujesz wyśmienicie....czuję jak dochodze...dotykam Ci piersi..szczypię suteczki...schodze dłonią niżej...pieszcze szparkę..rozcierajac wilgoć...och....

napieram na Twoją dłoń mocniej ,czu8jesz jaka mokra ...a ja nie przestaje się nimk bawić wspaniale ją pieścisz ...jestem taka podjarana zaczynam szybciej stękać ,krzyczeć .....czuje jak on mi pulsuje w buzi a ja dalej się nim zabawiam jest obłędny ...teraz nie przestawaj ...

Julka ...nie wytrzymuje twoich pieszczot...czujesz że dochodze....lecz nie przestaję pięscić Twojej mokrej szparki...czujesz wirujące paluszki w środku..poruszaj bioderkami nadziej się mocniej na nie......

Gość poświąteczna nl
pussy-nadgodziny dziś robią;)cichutko bo się wyda,że podglądamy:D;)

o nie nie pozwolę Ci tak szybko wytrysnąć ..wstaje i odwracam się plecami do Ciebie siadając na Tobię w rozkroku powoli się na niego nadziewam ,czuje jak pięknię się wsuwa do końca po saqme jądra ,chwyć mnie teraz mocno za biodra ,mocniej i szybciej ....zaczynam Cię ujeżdżać ...napierając na niego coraz szybciej .....

och czuje jak wchodzi powoli...ona jest taka mokra...ciasna...uwielbiam ten moment....trzymię Cie za bioderka....kołyszesz się namnie...no dalej malutka posuwaj mnie....

Gość panna_na_na_na
Bushmen przestań sobie tasować tylko pisz:P..więcej :P

ja Cię Busiu nie posuwam tyko pieprzę ;-)mocno szybko i namiętnie ..pragnę Twojego kutasa czuć bardzo głęboko po same jądra ,szybko oddycham ,wsuń mi palca do buzi.... moje piersi podskaku8ją w rytm uderzeń wspaniale .o tak czuje jak mnie rozpycha od środka.....

o tak..mocniej...mała...rób..nie panuje nad sobą...kołysze biodrami...staram sie głebiej ci go wprowadzić poczuj go tam...cipka go otacza....pracuje on niczym duży tłok..pompuje...och...stękam...poce się...

o tak ...wspaniale jestem już taka mokra i gorąca ,złam nie mocniej za biodra ,słyszysz mocniej! ...teraz już to robie bardzo szybko i mocno nabijam się na niego i wysuwam góra dól .góra dół ....o tak czuje jak pulsuje w środku ,krzyczę i nie mogę już się opanować ......ps: jesteś niesamowity ..;-)

Gość poświateczna nl
Dzień dobry ranny PTASZKU:Dno nieźle się dzień zaczyna...

Gość Czesć
Łapka

Gość Czesć
Nie ,ale właśnie gdzie ? Rowerka

No dziewczyny..obudziłem się....i co czuje i widzę...porannny wzwód..och jaki on był duży..napięty...twardy...taki w sam raz, by któraś się na niego nadziała.....mmmm

Gość Czesć
O nowa osoba Julka

Julka...więc wskocz na niego...poczuj tę siłe...wielkośc w Tobie...jak się porusza....jak kołyszą, falują CI piersi...jak jęczysz...stękasz...moje ręce wtopione w Twoje biodra...mocno przyciskają Cię do mnie....stękam...i pragnę....

Gość Czesć
I jest Rowerka łapka i buziak

Gość Czesć
Kto pyta nie błądzi Rowerko ,miło Cie widzieć, już mykam