Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obiezyswiat

sex z azjatką

Polecane posty

Gość obiezyswiat

Próbował ktoś? Wybieram się na wakacje do Tajlandii i może się trafi.

Gość głupota nie boli
Trafi się ? Tak,choroba weneryczna Poczytaj o zarażonych Hiv ....

Gość avatary sa na o2
w tajlandii to co co najwyzej worki na sperme ew. materace.

Gość obiezyswiat
Zazdrość dupe ściska? A od czego prezerwatywy?

Gość zapytaj sie zony czy
zazdrosc ?!?!?!?! do tajalnadii na sex wyprawy zwlaszcza z malolatami jezdza od dziesiatek lat szwedzcy pedofile. taniej sie spuscisz w materac niz zjesz dobry obiad, i czego tu kurva zazdroscic ??? sex uslugi w tajlandi nie slyna z wyrafinowania i dbania o klienta, placisz dolca i robi ci loda albo nadstawia doope, spuszczasz sie i idziesz dlaej. wiecej eorotycznej finezji przezyje z wlasna reka.

Przelecisz jakąś za kilka dolarów a potem ona ci powie że jest nieletnia i jak nie zapłacisz jeszcze 500dolcow to idzie na policję. Jak nie zapłacisz to pójdziesz siedzieć a jak zapłacisz to będzie znowu chciała więcej kasy i skończysz albo jako bankrut albo w więzieniu jako pedofil. Marne widoki.

chyba faktycznie przez ludzi zazdrość przemawia...wszystko widzą w czarnych kolorach. Chyba z 10 lat temu miałem okazje być z tajką. Gorąco polecam . Kolor skóry , delikatna budowa ciała , jędrne piersi, to wszystko sprawia że są atrakcyjne . Gdybym miał okazję skosztowałbym po raz drugi!

chyba faktycznie przez ludzi zazdrość przemawia...wszystko widzą w czarnych kolorach. Chyba z 10 lat temu miałem okazje być z tajką. Gorąco polecam . Kolor skóry , delikatna budowa ciała , jędrne piersi, to wszystko sprawia że są atrakcyjne . Gdybym miał okazję skosztowałbym po raz drugi!

Wg mnie tajki nie są atrakcyjne, gdy taką widzę mam wrazenie że w majtkach ukrywa penisa. Za to japoneczkę z miłą chęcią. No ale wiadomo to kwestia gustów. Poza tym japonki są bardziej wyrafinowane.

Wg mnie tajki nie są atrakcyjne, gdy taką widzę mam wrazenie że w majtkach ukrywa penisa. Za to japoneczkę z miłą chęcią. No ale wiadomo to kwestia gustów. Poza tym japonki są bardziej wyrafinowane.