Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tokina

Drugie spotkanie część druga

Polecane posty

Spoko Bonitko, nie zdradzam tajemnic służbowych, pomagam tylko w pisaniu programu, a kandydat kieeeedyś jeździł ze mną po leki do województwa dla chorego ojca, po kafelki jak nie miałam pojęcia ile czego kupic na remont, itp...Jak mam mu teraz odmówić?

tak dla jasności, zaproponowano jej ultimatum -praca w szatni (a jest księgową) albo aut, nie zgodziła się i poszła do sądu

Nie wierzę, że babka przez 30 lat nie wiedziała jak pracować... Ale doczekaliśmy czasów, wrrr.....

no właśnie, dostawała nagrody, w maju nawet dyplom uznania, a w lipcu już była be, paranoja:o

Zuuziku, mnie potraktowano w podobny sposób, rozdzielając mi pracę na dwa półetaty. Na pół etatu jestem urzędnikiem, na pół instruktorem kulturalno - oświatowym. Nie dość, że pracuję codziennie do 19.oo, to jeszcze poruszam się między 6 świetlicami za własną kasę...

Co to sie dzisiaj wyprawia w pracy strach pomyslec. Wcale nie zazdroszcze tym mlodym ludzim ktorzy dopiero zaczynaja pracowac. Ludzie zupelnie sie nie szanuja nawzajem. Zawsze zreszta tak bylo, ale ostatnio zdarza sie to nagminne. I to wszedzie. U nas tez. Smutne co piszesz Poetko:( Tym bardziej ze przeciez angazujesz sie w prace. Pewnie za duzo:(

mamy swoją teorię - wredota chce mieć swoją ekipę, która tak zatańczy jak ona zagra - ma już dwie młode, a ze starej ekipy w ks. została teraz jedna emerytka na ileś tam etatu

Niedoleko mojej miejscowosci nowy wójt powymieniał kadrę, oczywiscie wziął młode z długimi nogami :P No i porażka, bo teraz nie można się z nikim dogadać, bo siksy g.. no za przeproszeniem wiedzą :p

Ja o wszelkich nagrodach zapomniałam od 4 lat, musze jeszcze dokładać z pensji na dojazdy służbowe, a ile przeżyłam upokorzeń, to się nawet nie mówi...

najgorzej, że stary dał się tak wkręcić, teraztylko ciekawe ile kasy będzie trzeba zapłacić za adwkata firmy, za proces i odszkodowanie, a to przecież nasza kasa - można by ją lepiej spożytkować

Poetko, tzn placisz sama za benzyne? To juz lekka przesada. Ta sprawe powinnas juz dawno wyjasnic zaraz na poczatku. Chociaz moze tylko pisze mi sie tak latwo. Masz szefa-drania:(

Rowerzystko nasze siksy raczej nie z tych najładniejszych ale też gówno wiedzą)- przecież byłyby konkurencją dla głównej ks., a ona przecież za gwiazdę robi;):P

oki dziewczyny muszę iść, dzięki, że się pokazałyście:D Poetko kciukaski trzymam:) Bonita poproszę ugotuj serniczek:) Rowerzystko częściej proszę do nas:) buziaki👄 i papapa

Tak Zuzik, kobitka wygra ta sprawe na mur. Sady pracy na szczescie stoja prawie zawsze po stronie pracownika. I pewnie przywroca ja do pracy. Ale ona nie zechce juz tam zostac. Dostanie moze jakies male odszkodowanie. Tylko czy ta pani pewnie kolo 50-tki zanajdzie nowa fajna prace? A na emeryture pewnie jeszcze za wczesnie:(

Dobranoc, dobranoc, dobranoc😴 I co dziewczynki, idziemy wszystkie w poduchy? Mnie by sie juz przydalo:O

Tak Bonitko...muszę kupować benzynę ze swojej kasy. Chciaż jeżdżę służbowo, a między jedną świetlicą a drugą mam rozrzut ok. 14 km. Jak zwróciłam się do szefa o ryczałt za podróże, stwierdził, że to mój problem jak poruszam się między świetlicami. Mam tam być ...i tyle. A zarabiam prawie najniżsżą krajową, to są śmieszniutkie pieniądze. No to już mi brakuje cierpliwości... Dobranoc Zuuzik 😍

Eeee tam dziewczyny, już przywykłam do moich pracorowych kłopotów.Wszędzie są ludzie i ludziska...całuski, dobranoc wszystkim 👄

A ja otwieram nowy dzień z nadzieją że będzie udany 🌻 🌻 🌻 Troche tu posprzątam po Waszych wczorajszych pogaduszkach :P rozpale w kominku i zaparze: kawe (__)? (__)? (__)? (__)? herbate I__I> I__I> I__I> inusie U? U? U? ZAPRASZAM ❤️ ❤️ ❤️

Witam niedzielnie Terterku dziękuje za śniadanie i kawkę pochlipie z Tobą jeśli można u mnie pada deszcz jest paskudnie ale jest wmiare ciepło rosołek się już gotuje nastawiony jest u mnie już pachnie n apewno zapach zaraz do Was doleci pozdrawiam Was wszystkie serdecznie ❤️👄

niedzielnie Terterku dzięks za śniadankowy fuul wypas, mniam:) u nas za oknem mgła, widoczność może 100 m, a mnie głowizna dymi ło matko, chyba trzeba coś sobie zapodać, bo tak się nie da:o mimo wszystko życzę udanej niedzieli, buźka👄

dziewczynki zapodaję rosołek z makaronem (_______________________________) a na drugei danie kluski @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ kotlety schabowe ###################### i buraczki czerwona wiem kluski i kotlet nie pasują za bardzo ale my tak jemy życzę smacznego

Dziewczynki U mnie bez słoneczka i troszkę popaduje,ale ciepło :))) terterku:)))dzięki bardzo za śniadanko👄 beti:))))obiadek pychotka!Jak dla mnie;)))kluseczki do schaboszczaka są cool:classic_cool:Dzięki bardzo👄 Maszeruję na II zmianę O zgrozo:(((( Miłego i spokojnego popo🌼 Buziole👄👄👄

O jejusiku - nasza kochana Beti to pewność i stałość ❤️ a to w Rodzinie (naszej syreniej spoleczności) to podstawa :D mmmm....Beti... rosolek jak zwykle pucio! a kluseczki z mięskiem i kapustko jeszcze lepsze ❤️ ❤️ Zuziku - przepraszam - ale ja Ciebie podejrzewam o skoki ciśnienia - masz ciśnieniomierz? zmierz - jesli za niskie to spróbuj nie łykać tabletki tylko wypij małą kawe z odrobiną miodu. Zaszkodzić z pewnością nie zaszkodzi a moze pomoc i wątroby nie nadwyręży ❤️ Zuziku ja wszystkie wykłady mam w tej samej uczelni :D:D:D tylko dla dwoch różnych firm :P :D hi hi Pieke teraz rolade z jablkami - dokładnie taka jak we wczorajszym wydaniu "Ewa gotuje" kto przypadkiem oglądał to wie - bo ja weszłam na to przypadkiem :D Pachnie wanilią i zgłosze sie po południe do kawusi ktorą zapoda na pewno nasza Tokina ❤️