Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tokina

Drugie spotkanie część druga

Polecane posty

Witaj Marijko....NOGI POPIOŁEM :D:D:D Tez nie umiem matmy, kiedyś nieżle sobie radziłam, ale to stare dzieje i zapomniałam. Całuski dla ciebie i rodzinki 👄

cd......Po barszczach podajemy groch(taki żółty, okrągły), kapusta kiszona postna, grzyby suszone ugotowane i znów każdy sobie miesza na talerzu w proporcjach, jakie lubi :-D + cebula na masełku. I wjeżdżają pierogi (mało) z farszem kapuścianym, ze słodkiej kapusty i parę z kiszonej. Tym się nie interesuję, bo nie lubię. Jak byłam mała babcia robiła pierogi ze śliwką suszoną, bo dziadek lubił i ja też. Teraz jakoś inaczej smakują :-(. I najważniejsze! Karp smażony :-D, chałka oczywiście - do karpiua pasuje........i kompot z suszu, który był kiedyś bleeeee a terz musi być cały baniak :-D

Dziewczątka, pożegnam się grzecznie i wskakuję do lóżka. Calodzienna krzątanina robi swoje. Ale...zgodnie z nasza umową...mózg na półke i lulu :) Dobranoc wszystkim i jutro fajskiej niedzieli :) I niech ktoraś wpadnie sniadanko zrobić, bo u mnie przeważnie w niedziele rano chłopcy siedzą przy kompie ograniczając mi kontakt, a kochany Terterek pewnie będzie odsypiać dzisiejsze winko :) paaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 👄

Dziewczynki oglądacie wybory Miss Polonia? są dwie ładne dziewczyny z Małopolski i Wielkopolski tzn. mnie się podobają Bonita pewnie wisi na telefonie:D

Witajcie wszystkie serdeczne dziewczyny❤️ Ciekawe dlaczego do niektórych zyczenia mikołajkowe doszły,a do innych nie:( Wysłałam do wszystkich i jeszcze przychodziło mi potwerdzenie o odebraniu kartek,co prawda nie sprawdzałam na poczcie do kogo doszła tylko kasowałam wiadomości od Ekartki

Poetko wypoczywaj Bechemotku tej cebuli smażonej nie znam w wiglijnym jadłospisie:P a ile jej smażycie? Bondi nie oglądam:(

Mariijka, teraz są jakieś innowacje. Kiedyś dostałam na @ reklamę. Moze dlatego jakieś zawirowania.

Bechemootku na 2, zaraz będzie finał Mariijka nic się nie stało, najważniejsze że pamiętamy o sobie

miski wybierają na TVP 2 koleżanki drogie odpadam i ja, jutro ostatni dzien wolności;) niedzielę lubię do po obiedzie, później już nie:P no to do jutra👄

Zuuziku, jakoś okrasza się potrawy. U nas gotuje się wszystko postne a cebulę dusi się na masełku (duuuużo). Podaje się ją w jakiejś sosjerce i dodaje się do kapusty, grochu, pierogów, ziemniaków, nawet do barszczów. Ale każdy ma wolną wolę, daje ile chce :-)

Dziewczyny ja też sie pożegnam, ide dalej walczyć z tymi logarytmami i ciągami...:( i nie tylko:( Dobranoc wszystkim👄👄👄👄

Dobrej nocki Poetko, Zuuziku Bechemootku ja też się pożegnam Dobrej nocki 🖐️ Mariijko, zaglądaj do nas częściej albo pomachaj łapką Dobrej nocki🖐️

Też was pożegnam na dziś Podzielcie się swoimi zwyczajami wigilijnymi, kulinarnymi :-), jesli macie ochotę, oczywiscie👄

No więc nastała cisza i wszystkie poszły spać Bechemotek zapomniał o Aniołach więc ja za zakończę proszę, aby Anioły czuwały nad nami!

Jaka tam cisza rowerzystko :D:D:D jeszcze ja sie tu pałętam - wróciłam z zakrapianego opłatka, zmyłam makijaż i zasiadłam na chwile. Zuziku zrobiłam pstryk moim uszkom - ale dopiero rano ugotuje w garnku ;) Pośle też fotki ze spotkania ale też jutro przy porannej kawie bo teraz musze spać spać spac :P:D Do jutra ❤️ ❤️ ❤️DOBRANOC

witam w niedzielny poranek🖐️ Stowiam na naszym magicznym stole kawkę (_)(_)(_)(_)(_)(_)(_)(_)(_)( herbatę(_)+(_)+(_)+(_)+(_)+(_)+(_)+ inusię()_?(_)?(_)?(_)?(_)?(_)?(_)?(_)?herbatkę dla Pszczółki(_)>(_)>(_)>(_)>(_)> a teraz rozpalm w kominku żeby było ciepło jak reszta dziewczynek wstanie. Dziewczynki u mnie na wigilię jest :ryba smażona ,śledzie w śmietanie,groch z kapusta,uszka,barszcz czerwony, ziemniaczki, zupa grzybowa z makaronem,karp,kompot z suszonych owoców i kiełbaska wigilijna. Poetka tak nakrzyczała że choinkę ubiorę. a teraz wstawac na kawkę . Miłego dnia dla wszystkich ❤️👄. A Marijka ja tez nie dostałam mikołajka a matmy nie umie[serce

a co tu za spanie gdzie jesteście hooooooooooooooooooooooop hoppppppppppppppp hoppppppppppppppppppp kawą stygnie ale tak to jest jak się do nocy buszuje

dziewczynki co jest sam pije kawkę już drugą i chyba sama będe jadła obiadek buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :( smutno mi

Jestem Betuś i przyłanczam sie do ciebie, W niedziele jestes niezawodna :D. Fajnie, ze ubierasz choinkę. A co!!! Święta to Święta!!!! Wpadlam tylko na chwilke po Zuuzika przepisik na ciasto murzynkowe. mam tylko migdały w płatkach i skórke pomarańczowa , ale co mi tam, powrzucam. Miłego dnia 🌻

Dzień dobry Dziewczynki betuś👄dzięki za kawkę:)))Już smoczę...Troszkę mi to nie wychodzi:Oale jakoś sobie radzę ;)))) poetko👄 Narazie poprawy nie widzę 😭...no może ociupinkę:(((...ale sobie wmawiam,że jest lepiej...Wczoraj cały dzień przeleżałam.. Jak troszkę dojdę do siebie to nasmaruję o wigili w moim rodzinnym domku❤️ Domek już troszkę przystroiłam:))))Choineczka też już stoi:D.... kosmi👄jestem ciekawa tej łyżki:)))) Ślicznie wyglądasz:classic_cool: bondi👄fotki piękne!!!! Karpik mniammmmm:))))Kiedyś był beee:P

Dzień dobry Dziewczynki betuś👄dzięki za kawkę:)))Już smoczę...Troszkę mi to nie wychodzi:Oale jakoś sobie radzę ;)))) poetko👄 Narazie poprawy nie widzę 😭...no może ociupinkę:(((...ale sobie wmawiam,że jest lepiej...Wczoraj cały dzień przeleżałam.. Jak troszkę dojdę do siebie to nasmaruję o wigili w moim rodzinnym domku❤️ Domek już troszkę przystroiłam:))))Choineczka też już stoi:D.... kosmi👄jestem ciekawa tej łyżki:)))) Ślicznie wyglądasz:classic_cool: bondi👄fotki piękne!!!! Karpik mniammmmm:))))Kiedyś był beee:P