Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tokina

Drugie spotkanie część druga

Polecane posty

A dlaczego ja nie dostalam fotki od Bechemootka??? Czy ja jestem odd macochy:( Pliss... niech mi ktoras z kolezanek podesle zdjatko, bo poczta od Bechemootka do mnie nie dochodzi:( Zuzik nie masz w autku klimy ale za to jest cieplutko i przytulnie:P Zreszta upaly maja potrwac tylko do srody.

aha Małgoś, dziś odebrałam wyniki z tsh i wyobraź sobie zmienili normy (robię w jednym laboratorium stąd wiem) kiedyś było od 0,400 do 4,000 teraz jest 0,350 - 4,940 po jakie licho pozmieniali nie mam bladego pojęcia mój wynik jest w normie choć od ostatniego badania sporo podskoczył, może więc mogła odstawić leki, okaże się w środę, oby:)

Bonita zaraz skoczę na @ i podeślę:) a czy Kosmi w ogóle dodała wczoraj załącznik? bo ja gapa przeczytałam newsa i nie popatrzyłam czy coś jeszcze jest:o a za takie ciepełko dziękuję:P

hejka miała wybyć ,ale wybłam na taras ,czarna wielka humor odstraszyla mnie do pójscia gdzies dalej. buziaczki dla wszystkich❤️

a to na troche zapomnienia,byśmy się wiecej śmiały niż w dołki wpadały ❤️ Jasiu przychodzi do taty i mówi: - tato, jak ja się znalazłem na świcie? - bocian Cię przyniósł. - tato byś się wstydził, my mamy taką piękną mamę a Ty bociany pierdolisz. Nauczycielka pyta dzieci: - Jakie warzywo sprawia, że oczy łzawią? - Rzepa, proszę pani - wyrywa się z odpowiedzią Jaś. - Nie Jasiu, zapewne miałeś na myśli cebulę. - Nie, proszę pani! Pani nigdy nie oberwała rzepą po jajach

Kochane dziewczyny!!! Teściowa odwieziona :-D!!! Mieliśmy kilka godzin urlopu na wyjeździe :-p. Jutro mam pogrzeb ojca a przez ostatnie kilka dni mamy horror zgotowany przez jego konkubinę i jej rodzinę...........bardzo martwię się o Matuś, siostra martwi się o mnie - ja przyjmuję wszystkie cięgi na swoje barki i duszę 😭. Na razie jestem i się mocno trzymam, tzn. wrzeszczę, kłócę się itp......kiedyś to jednak pęknie :-(. Pozdrawiam was, nie chorujcie!!!!!!!!!!!!!!! Paaaaaa

Dziewczynki U mnie dziś było trudno wytrzymać Straszliwy upał:O W pracy na szczęście mam klimę,ale wolałabym prażyć się w domu;))))niż tam być😭...Jeszcze jutro i środa wolna...ja tak żyję-od wolnego do wolnego!!!Masakrutos bondi👄tokino👄fajnie:))))):))))że macie nowe fryzurki i jesteście zadowolnione:D Małgoś👄co z kotusiem???👄 Bonitko👄 zuuziku👄 kosmi👄ja też gratuluję;))))ale jeszcze nie za bardzo kumam czego,a na poczcie oczywiście,że nie byłam:O Roberto👄bądź dzielna jutro u wampirzyc:P...Za badanie i wynik trzymam terterku👄będzie dobrze!!!!!!! Personalna👄 rowerzystko👄 pszczółko👄 poetko beti Mariijko Wesołku👄zdrowiej prędziutko!!!Dbaj o Siebie❤️ bechemootku👄trzymajcie się❤️Dobrze,że macie Siebie❤️Na pewno nie jest Wam łatwo😭Przytulam❤️ Idę już lulu Zarzucę jeszcze okiem na ,,Kryminalne zagadki Nowego Jorku,,:)))) Już nic innego nie oglądam,tylko zagadki takie,zagadki takie...itd. Dobrej nocki💤 Jutro pogodnego:))))ale nie upalnego dnia🌼 Ja chcę złotej polskiej jesieni:))))( Pa Tulu❤️

Hej ho !! kawunie wam zapodam ,potem prędziutko pod przysznicowo i do wampirzyc :D zuuzik ...ciekwe czy u mnie takie same normy mają bo ja na tsh dzisiaj biegam :D kosmi ..ja tez bez załącznika dostałam :( dlaczego ? Tokino...prosimy fotkę fryzurki :D bondi..ty także :D Bonitko ...jak ja się ciesze że jutro koniec upałów nie mamy klimy trzeba jechać troszkę do Wrocka:D bechemootku...eeee super zgrana kobitka tak jak trzeba a M też fajniusi .Przykre jest to że zamiasat skupic się nad czym innym zbierasz katusze za ojca który tak zecydował :(👄spokoju zycze 👄 Banderesku ,,będę dzielna jak coś to sama im zębiska wbije w szyjkę :D:D Pszczółko..gdzie się zapodziałaś? Małgosiu co z kotkiem ? Personalna ..wiem że pracujesz ale to nie jest usprawiedliwienie ŻADNE BY SIĘ NIE ZAMELDOWĆ 👄 terterku..wiem co przezywasz ❤️a kiedy wynik będzie dobry trzymam kciukasy mocno !!!!👄 rowerzystko ..częściej za tych papierków zaglądaj do nas 👄 A kosmi nie wiem czy oglądalaś telekspres w niedziele pokazywali twoje strony dokładnie szczeliniec no popatrz dokładnie na rocznice :D Wesołku ...szkoda że nie poszłaś do szpital bo tam nic złego by ci nie zrobili a le badania ustawili lecznie i bylo by dobrze oj szkoda ,przecież teraz na kardiologi długo nie trzymają zdrowszych ludzi szkoda 👄 Petko..wypoczywaj i ciesz się szczęściem :D beti ..wyhasana już po weselisku 👄 No to do potem 🖐️

Witam - za kawusie dziekuje Roberto :D ❤️ Przygotowałam śniadanko: musli ze śliweczką suszoną :P (____)? i świeżutkie bagietki z masłem http://www.moje.vizje.pl/wp-content/uploads/2011/06/kanapka0.jpg miód dżem malinowy świeżutka szyneczka: pomidorki papryczkowe ogóreczki małosolne Zajadajcie kto wstał A ja życze miłego dnia. Dzisiaj dowiem sie czy jest wynik badania. Jestem jak zwieszona w próżni - wiem że to świetnie rozumiecie (Roberto ) każda z nas przeżyła to nieraz wielokrotnie :O Zaczynam mieć dosyć tego i będe wdzięczna losowi jeśli pozwoli mi wrócić do normalności. Dziewczynki - mówiąc szczerze jakoś żal mi Waszych włosów. Szkoda że ścinacie - ja wiem, że lepiej czujecie sie z krótkimi, że może nawet lepiej z krótką fryzurką wyglądacie - ale obie macie mocne włoski: Tokina pięknie czarne a Bondi blond - A JEDNAK MI SZKODA :O Gdybym miała mocne grube włosy - nosiłabym długie upinając je ładnie i stosownie do "wieku" :P hi hi Bechemotku - fajna fotka - pięknie wyglądacie razem ❤️ Tokino dziękuje za wspaniałe PPSy ❤️ Bonito - super atko ugotowałaś :D musze przyznać że dla Ciebie wyjątkowo twarzowe jest ;) Roberto, Kosmitko - oglądam zawsze Wasze fotki z przyjemnością. Kosmitko ja też dostałam pusty liścik - więc nie wiem jak wygląda Twój prezent :D Wesołku - ja też pogderam za decyzje Twoją :O - zawsze korzystaj z przyjęcia do szpitala - robią na pniu, migusiem komplet badań i jeszcze do tego podsumowują i wyznaczają plan zdrowotnego działania. Szkoda że tak postanowiłaś bo teraz pozostałaś z problemem sama. Dbaj o siebie - masz dla kogo przecież. ❤️ Beti - czekamy na relacje ❤️ Banderasku - masz w pracy klimatyzacje? ❤️ Ide zaraz podziękować Koleżance, która mnie zastępowała na czas "urlopu"\ {czesc] P

Cześć Dziewczynki❤️ U mnie nadal baaaaaaaardzo upalnie Na niebie póki co nie ma żadnej chmurki :O Zaraz startuję wiadomo gdzie Roberto🌼już po wszystkim???;))))...Dzięki za kawusię👄 terterku🌼i co???Już wiadomo czy jest wynik????Będzie dobrze!!!❤️...Dzięki za śniadanko:)))Skubnęłam troszkę musli:)))) bechemootku❤️❤️❤️ Wesołku🌼jak zdrówko?????❤️ Małgosiu🌼martwię się:((((kiedy tak milczysz😭...Mam złe przeczucia co do P...👄...Puk,puk-odstukać!!!! Życzę miłego popołudnia:classic_cool: A jeśli macie ochotę to zapraszam na obiadek:)))))Zapodaję łazanki z kapustą kiszoną:))))))(tylko takie lubimy My) Smacznego!:D Buziam 👄Wszystkie Dziewczynki👄 I jeszcze jedno!:)))) Proszę się nie lenić:Ptylko podpisywać listę i......pałaszować śniadanko i obiadek!!!! No!To spadam

Dzien doberek wszystkim🖐️ Banderasku zycze jak najmniej upierdliwych klijentow. Robercika mam nadzieje ze juz po badaniach. Wesolku, Personalna mam nadzieje ze u Was przynajmniej mala poprawa. Terterku odwolaj juz prosze trzymanie kciukow. Trudny dzien ma dzisiaj nasz Bechemmotek. Bechemootku wspieram dobra mysla na odleglosc lacze sie sie z Toba. Wytrwaj kochana kolezanko. A ja nie robie dzisiaj nic, tzn nic nie planuje. Tylko to co jest konieczne. Za dwie godziny spuchna mi pewnie i tak nogi.

Dziewczynki przepraszam ale nie miałam czasu napisac i poczytac,dopiero wrócilam od endokrynologa,wiec pisze co z kotem.Dostał wczoraj kroplówke ,zastrzyki i teraz antybiotyk z zawiesina ale wypluł niestety. Nie robila przeswietlenia jeszcze moze w poniedziałek jak nie bedzie poprawy a tak stwierdziła stan zapalny jamy ustnej (to co porzedni wet) Już nie wiem co myślec ,rano jak polizał specjalny pasztecik wskoczyl na szafke i zbił słoiki ,powoli trace cierpliwośc jednak i nerwy. Do badania musiała go uspić.Takze zobaczymy jak nie bedzie poprawy to w poniedziałek chyba trzeba będize zdecydowac sie go uspić i nie męczyc jednak zwierzęcia. Terterku pisz jaki wynik,nie trzymaj nas w niepewności.Musi byc dobry. Bechemotku współczuje to tak dlugo trwa . Roberto jak wyniki tarczycy? Mi dał dzisiaj kolejne skierowania na tsh i morfologię i do kontroli w styczniu ,wtedy da skierowanie na usg ale pewnie zrobię sama by zobaczyc czy to diabelstwo sie nie powiększyło. Tokino,Bondusiu wiem jak niewygodnie jest z długimi włosami ,dlatego teraz nie zapuszczam Zuziczku ja myślalam jak robi sie abdania w tym samym lab to normy powinny być stałe a teraz będe miala w spzitalu to pewnie jeszcze inne normy będa .Ale co tam aby były w normie.

Dzieńdoberek wszystkim🖐️ Dopiero teraz jestem, bo rano nie miałam czasu. Terterku oczywiście łyknę trochę śniadanka❤️ i trochę łazanek od Banderaska❤️ A teraz szybko wyciągam krokiety z zamrażarki i czerwony barszczyk, i będzie piorunem obiad:D Terterku 👄 Roberta jak wynik, dziś czy jutro? Małgosiu przykro że Plotuś musi tyle przechodzić, dobrze by było żeby zrobili już to prześwietlenie. Bechemootku jesteśmy z tobą ❤️ Bonita a jaka jest przyczyna puchnięcia nóg, konsultowałaś z lekarzem? Kosmi nie mam żadnego załącznika:( Miłego popołudnia🖐️

jestem kochane moj wynik będzie jutro dzisiaj pobierano mi krew :D Małgosiu ..a dlaczego skoro go do badania uśpoła to nie zrobiła od razu zdjęcia szkoda . kosmi ..jak to bez zalacznika ?:(

Teraz biegusiam na przystanek bo moja siostra wraca z sanatorium do domku swego ima dzisiaj urodzinki lecę ja ucałować i paczuszkę przekazać od rodziców :D Kupiłam a właściwie przyszła przesyłka z halensa zakiecik na jesień z wełenki potem do gara wrzucę :D Terterek ..trzymam kciukasy ❤️

U mnie zaciemnienie pelne, jak za okupacji. Malgosia smutne bardzo jest to co piszesz o Plotusiu. Pewnie ze bardzo sie meczy ale ma tez bardzo silna wole i chec do zycia:( A swoja droga dlaczego pani-weterynarz nie zrobila przeswietlenia? Sprawa bylaby jasna:( Bondi przyczyna puchniecia naszych nog jest temperatura 35 stopni. Jak jest goraco czesto puchna mnie nogi ale tylko troszke na szczescie, mezowi mocno ale to wiadomo dlaczego:( Dla lekarza to normalne ze puchna nogi w upaly. U nas lekarze nie przywiazuja uwagi do takich "drobiazgow" Zrobie teraz tylko na szybko pozny obiad salatke i sznycelek z indyka i zafunduje sobie kapiel nog. Od razu schudna.

Witam wtorkowo,po południowo:p:) Dziewczynki oj nie krzyczeć już na mnie,nie krzyczeć,hi,hi i tak to nic nie da bo na drugi raz ( mam nadzieję że już się nie zdarzy)postąpię dokładnie tak samo. Tokina👄 Oj decyzja na rezygnację ze szpitala miała czysto egoistyczne podłoże,wiem że rodzinka dała by sobie radę beze mnie i świat by się nie zawalił,no chyba ze mój,hi,hi.Szpital to dla mnie taka klatka,bardzo ale to bardzo źle na mnie wpływa i jak już pisałam jak nie muszę bezwzględnie tam się udać wykorzystuję wszystkie inne wyjścia. Terterek Ja trzymam mocno ale to mocno kciuki za wynik❤️ Małgorzato Nie rozumiem dlaczego od razu nie zrobiono prześwietlenia kotkowi,takie ciąganie Cię kilkakrotnie na wizyty u weta,Tobie odbije się na zdrowiu. Banderasku Tak lepsza sauna w domku niż świeża bryza w pracy i mój M od poniedziałku wrócił do roboty ale wczoraj wrócił dziwnie radosny,hi,hi.Chyba były powitania na misia,choć się ostro wypierał:p:) Kosmitko Autko ładne i ja gdybym takie dostała pewnie zrobiłabym sobie prawko,zatem pierś do przodu i ruszaj zrobić z tym porządek. Bondi Mi także podobałaś się z dłuższymi włosami ale samopoczucie jest najważniejsze. Zuuzik Jeszcze nie widziałam tego filmu ale przyznam że Adamczyk najbardziej podobał mi się w roli papieża,w filmie ,,Nie kłam kochanie,, nie przypadł mi do gustu był jakiś taki sztuczny. Bonita Znam problem puchnących nóg,hi,hi nasi lekarze lekceważą nie tylko ten problem. Bechemootku Jak nie jeden problem to drugi,przykre to jak jeden człowiek może drugiemu uprzykrzyć i zatruć życie.Cała nadzieja że po pogrzebie wszystko wróci do normy,no chyba ze ,,nowej rodzinie,,spodoba się nachalne inwigilowanie Twojej rodziny.Pisze tak,hi,hi z własnego doświadczenia i mam szczera nadzieje że u Was wraz z ostatnim pożegnaniem skończy się wszystko co złe,smutne i bolesne.Trzymaj się siostrzyczko ja jestem przy Tobie.Za zdjęcie dziękuję wyglądasz jak zawsze pogodnie,ciepło i ślicznie wcale nie widać po Tobie tego wszystkiego przez co musisz przechodzić. Roberto Apel do Personalnej pierwsza klasa ja do niego się przyłączam całym sercem.A jak sprawy z teściem?,my mamy dwa tygodnie spokoju bo mój tato poszedł do szpitala na rehabilitację. Całuski dla wszystkich dziewczynek👄👄 Dzisiaj czuję się już lepiej,hi,hi czyli nowe proszki chyba działają:):D

Oj jak dużo się dzieje u nas - aż miło :D:D:D Cieszy mnie że Kosmitka jest częściej ❤️ Dziewczynki - nie zwalniam z trzymania kciuków. Na oddziale dzisiaj była akcja malowania pomieszczeń i padło na pomieszczenie gdzie jest dokumentacja - mój znajomy ( lekarz pracujący w tym szpitalu) dopukiwał sie o wynik badania i niestety przepraszają ale dzisiaj nie mają dostępu dopiero jutro. Mam dzwonić do niego o 10.00 i przypomnieć mu żeby nie zapomniał bo zabiegany jest (jak każdy lekarz) - będzie miał informacje czy wynik jest a być może odbierze, jeśli będzie taka możliwość a przynajmniej zajrzy czy wynik jest ok. Za to ja dzisiaj wsiadłam na rower i znowu poczułam radość w nogach :D - uwielbiam to uczucie. Na razie nic więcej nie napisze tylko ide Was poczytać ściskają kciuki z Robertw i wszystkie Dziewczyny czekające na wyniki badań ❤️ ❤️ ❤️ Trzymam też za kota Małgosi - ubolewam, że to jakoś wszystko idzie jak po grudzie - Małgoś? czy nie jest to tak, że klient czyli właściciel kota decyduje co zrobić? jeśli chcecie go prześwietlić to płacicie i żaden lekarz nie ma nic do dyskusji :( no nie wiem kurna jak to u was jest :O:O:O

kosmi ..ja wiem jak wygląda ten model ale myslalam o twoim i fotce twego samochodu no ale skoro nie możesz trudno :D Wesołku Jeden 🖐️